Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Munci necalificate Ialomita

Categorii

Judete

Localitati

Pret
 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angajam personal pentru montaje uși de garaj și industriale pentru București, asiguram cazare. Salariulron.

 • Descrierea jobului: - Deservește utilajul de stivuit - Moto / Electrostivuitor - lame frontale / laterale - Transportul mărfurilor paletizate; - Asigură și supraveghează încărcarea / destivuirea mărfurilor; - Verifică condițiile tehnice ale principalelor sisteme ale vehiculului, localizând eventualele defecte apărute; Candidatul ideal: - Atestat ISCIR; - Experiență pe un post similar constituie un avantaj, atat pe forklift cu lame frontale, cat și pe reachtruck cu lame laterale; - Persoana responsabila și dornică de lucru; - Abilitatea de a învăța rapid și de a se adapta ușor situațiilor noi; - Atenție, îndemanare, precauție. Beneficii: - Salariu de 2100 lei NET (în mână); - Tichete de masă în valoare de 300 de lei; - Bonus de performanță de 200 de lei pe lună; - Prime de sărbători; - După primele 3 luni de muncă, salariul crește la 2100 de lei; - Beneficii medicale Regina Maria; - Programul de lucru este de L-V, 2 schimburi: turaturaTransport asigurat pe ruta Manasia - Urziceni - Coșereni - Depozit, și din București; - Se acordă echipament (salopetă, bocanci, tricou).

 • Angajam personal spalatorie, băieți și fete, cu sau fără experienta. Program de lucru flexibil, lucru într-o echipa tânără, beneficii din partea clientilor, contract de munca, posibilitate de creștere a salariului în fiecare luna. Dacă sunteți interesat de un loc de munca stabil, nu ezitați sa sunați.

 • Cautam muncitori pentru ferma piscicola situata in jud. Ialomita. Exclus consumatori alcool. Oferim cazare, salariu, contract de munca.

 • Cautam familie harnica, pe termen lung, pt ingrijire gospodarie, animale, gradina si curatenie, in jud. Ialomita. Exclus consumatori de alcool.

 • caut muncitor necalificat pentru amenajare si intretinere gradina

 • Descrierea jobului: - Colectarea corectă a produselor destinate livrării și așezarea acestora în cutiile care rulează pe bandă; - Asigurarea ca produsele selectate de pe rafturi sunt în conformitate cu indicatorii menționați pe factură; - Asigurarea integrității bunurilor. Candidatul ideal: - Persoană dornică de muncă; - Disciplină și seriozitate; - Experiența constituie un avantaj dar nu este obligatorie. - Minim 8 clase. Beneficii: - Salariu de 1650 lei NET (în mână); - Tichete de masă în valoare de 300 de lei; - Bonus de performanță de 150 de lei pe lună; - Prime de sărbători; - După primele 3 luni de muncă, posibilitate de creștere salarială; - Beneficii medicale Regina Maria; - Programul de lucru este de luni până vineri, în 2 schimburi - Transport asigurat din Manasia - Urziceni - Coșereni - Movilița; - Se acordă echipament (salopetă, bocanci, tricou).

 • Caut muncitor necalificat pentru amenajare si intretinere gradina

 • Angajam baieti si fete pentru spalatorie auto,situata in Urziceni.Experienta in domeniu nu este obligatorie.Program de lucru flexibil,salariu motivant,beneficii din partea clientilor,contract de munca pe perioada nedeterminata.Relatii la tel.0763856562

 • Angajam Stivuitoristi Beneficii: -2000 lei net -300 lei tichete de masa -Bonus lunar 10% din salariu -Beneficii medicale Regina Maria. -Prime de sarbatori . Contract pe perioada nedeterminata; Programul de lucru de L – V - 2 schimburi: schimbul I - 6,30 - 15,00 schimbul II - 13,30 - 22,00 Punct de lucru pe Soseaau de Centura a Bucurestiului intre Tunari si Otopeni. Pentru detalii sunati la numarul 0755.111.234.

 • Angajam Ambalator Manual- Personal Feminin. Pentru detalii si angajari sunati la numarul de telefon 0755.111.234. Beneficii: -Salariu 1250 lei net, bani in mana (2080 brut-in contractul de munca) -Tichete de masa 300 lei Contract de munca pe perioada nedeterminata. Program de lucru L-V doua schimburi (6:30-15:00/13:30-22:00) Punct de lucru pe Soseaua de Centura a Bucurestiului. Oferim transport gratuit pe ruta Manasia-Urziceni-Cosereni.

 • Esti din Fetesti sau imprejurimi? Iti doresti un venit si nu stii cum sa il obtii? Betty Ice vine in ajutorul tau! Creștem, ne dezvoltam si vrem un nou coleg /o noua colega în echipa. Suntem in cautarea unei persoane pline de entuziasm care sa ocupe postul nostru vacant. Cum ar trebui sa fie aceasta persoana ca sa fie și ea si noi multumiti de colaborare? Sa aiba o atitudine pozitiva si sa fie mereu cu zambetul pe buze. Sa fie dispusa sa invete. Sa fie curata. Sa ii placa igiena. Sa fie atenta la detalii. Sa fie harnica. Sa fie descurcareata, proactiv/a este cuvantul care trebuie sa o/il caracterizeze. Poate sa fie proaspat absolvent/a, masterand/a , student/a sau o persoana în cautarea unui loc de munca. Nu conteaza varsta… numai atitudinea! Ce o sa faca aceasta persoana? Va vinde inghetata la unul din punctele noastre. Se va ocupa de inchiderea casei, intocmirea fiselor. Ce ii oferim? Bonusuri din vanzari; Atmosfera de lucru placuta; Posibilitatea de promovare in cadrul firmei; Seriozitate. De cand avem nevoie? Cat mai repede. Am dori chiar de maine. Asteptam CV-urile dumneavoastra la adresa de e-mail: Tel. contact.

 • Societate comerciala angajează în condiții avantajoase vopsitori, polizatori și sudori pentru șantierul naval din Tulcea și Mangalia. se asigura cazare, transport și doua mese pe zi. experiența nu este obligatorie. Salariul variază în funcție de experiența fiecărui angajat!

 • ANGAJAM PERSONAL pentru Rulota de Curatat Perne. CURĂȚĂTORIA ECOLOGICA DE PERNE cauta coleg/colega (f/m), vârsta peste 18 ani, pentru punctul de lucru din Fetesti, Jud. Ialomita Tipul de activitate: curățarea ecologica si uscata a pernelor si pilotelor. ATENȚIE!!! Nu cerem experiența/calificare. Iar Instruirea SE VA FACE LA PUNCTUL DE LUCRU. Sarcinile viitorului angajat: preluarea comenzilor, pregătirea pentru prelucrare, deservire utilaj (Buton start, buton stop), finalizarea comenzii, încasare bani, emitere bon. Aptitudini necesare: capacitate comunicare, multitasking, atenție distributiva, capacitate de concentrare, dorința de munca. Program de lucru: luni-vineri 9-18 SambataOferim salariu motivant! Compus din salariu de baza si bonus pentru fiecare bucata. Cuprins intreNET - minim garantat) Pentru detaliiVA MULȚUMIM.

 • Salveaza cautarea