Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Munci necalificate Iasi

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Activitatea principală a postului presupune responsabilități specifice domeniului horticultură, pepinieră, plantații și de întreținere, curățenie, amenajare a spațiilor verzi cu rol decorativ din amplasamentul de tip interior și exterior, precum și aplicarea tratamentelor aferente pentru menținerea plantelor în condiții optime. EXPERIENȚA ANTERIOARĂ ÎN ACTIVITĂȚI DE TIP PEPINIERĂ / PLANTATII REPREZINTĂ AVANTAJ! Descrierea postului: - Activitatea principală a postului presupune întreținerea și curățenia spațiilor verzi cu rol decorativ din amplasamentul interior și exterior, precum și aplicarea tratamentelor aferente pentru menținerea plantelor în condiții optime. Cerinţe: - experiență în domeniu sau cunoștinte avansate despre plante, în special plante exterior (întreținere spații verzi, tratament, plantarea-amplasare în functie de necesitățile fiecărei plante); - experiența de lucru în pepiniere, amenajare și întreținere spații verzi sau activități similare reprezintă un avantaj; - experiența în lucrul cu utilaje specifice (mașină de cosit, motocoasă), îndemanare. Se oferă: - pachet salarial parte fixa; - condiţii de muncă într-un mediu dinamic, stimulativ şi motivant; - posibilitatea integrării într-o echipă caracterizată prin performanţă şi succese dovedite. Detalii și contact: Ne poți contacta la: 733 - arata telefon - sau ne poti lăsa un mesaj si te vom contacta noi pentru toate detaliile.

 • 2

  Firma de curatenie, angajeaza barbati la echipa de interventie. Constituie un avantaj, detinerea de permis auto. Norma de 8 ore pe zi, iar angajarea se face cu Contract de Munca. Salariul atractiv si tichete de masa. Disponibiltate de deplasare in toata tara.

 • 2

  Depozit materiale de constructii cu localizare in Valea Lupului, Iasi, angajeaza manipulant marfa. Postul implica incarcare-descarcare masini de livrare marfa, munca in cadrul depozitului, aranjare marfa, fasonare fier, etc. Cautam persoana fara vicii (alcool), care sa poata respecta programul de munca intre orele 08:00 - 17:00. Rugam seriozitate. Pentru mai multe detalii puteti depune CV pe e-mail sau de preferat personal la fata locului (vis-s-vis de spalatoria cu fise Stef din rond Era). Salariu negociabil la fata locului. Telefon contact - 0741144215

 • Caut loc de munca pe parcursul verii

 • 18

  SC Young Reby SRL, infiintata in 2014 si avand ca obiect de activitate fabricarea articolelor din piele si textile, angajeaza operator productie. Beneficii: - Experienta in domeniu constituie un avantaj dar nu este obligatorie; - Scolarizare gratuita la locul de munca; - Bonusuri și prime în funcție de performanță; - Tichete cadou Crăciun / Paşte; -Mediu de lucru curat; -Stabilitatea locului de munca si seriozitate; - Program – 8 h. (6 - 14:30 cu pauza de masa 30 min) de luni pana vineri; Cerinte: -Persoana serioasa si muncitoare; -Dexteritate manuala, atentie la detalii; Locatie: STR. Aurel Vlaicu 78 , IASI Ne puteti contacta la numarul 0753 111 823 - sau CV la adresa de mail:

 • 1

  Cauti job? Nu vrei să depinzi de nimeni? Un job ca maseuză îți poate oferi toate acestea!! Dacă ai între 18 și 30 ani așteptăm un telefon și îți povestim toate detaliile: 0742494015 Îți oferim :câștiguri SUBSTANȚIALE TRAINING CAZARE ( dacă este cazul) CONFIDENȚIALITATE CARTE DE MUNCĂ CONDIȚII DE MUNCĂ LEGALE Programul este flexibil, experiență nu este obligatorie. Pentru orice nelămurire îți stăm la dispozitie! 0742494015

 • 1

  SC angajeaza muncitori necalificati pentru un depozit de lemn de foc in orasul Iasi. Se cauta persoane care stiu sa lucreze cu motoferastraie (drujbe). Existenta permisului de conducere categoria B poate fi un avantaj. Pentru salariatii din afara orasului Iasi se asigura cazare gratuita. Telefon de contact: 0722573530 de luni pana sambata intre orele 09-17.

 • 1

  Cautam sa angajam mercantizori ambitiosi care sa se alature unei echipe dinamice ! De ce sa alegi IPP ? # ne pasa de oameni # investim timp si resurse pentru dezvoltarea echipei # recunoastem performanta si rezultatele deosebite # angajator de top Activitati: # implementarea proiectelor de mercantizare in magazin # verificare si incarcare produse mercantizate # implementare planograme Contact: 0722.152.119

 • 8

  Cerinte: -Dexteritate manuala si atentie la detalii; -Indemanare; - Dispusi la efort fizic - Dispusi la program prelungit in unele situatii. Responsabilitati: - Vei asigura incarcarcarea si descarcarea produselor ce cântăresc între 20 și 40 kg. - Mentinerea curateniei și organizarea produselor în depozit. Ce iti oferim? - Pachet salarial competitiv; - Mediu de lucru placut, in cadrul unei echipe dinamice. - Contract de munca incheiat pe durata nedeterminata, forme legale de munca - Oportunitatea unui loc de munca stabil - Instruire de specialitate si dezvoltare profesionala Te așteptăm în echipa noastră! Dacă ești interesat trimite-ne CV-ul tău!

 • 4

  Cerinte: -Dexteritate manuala si atentie la detalii; -Indemanare; - Dispusi la efort fizic - Dispusi la program prelungit in unele situatii. Responsabilitati: - Vei asigura incarcarcarea si descarcarea produselor ce cântăresc între 20 și 40 kg. - Mentinerea curateniei și organizarea produselor în depozit. Ce iti oferim? - Pachet salarial competitiv; - Mediu de lucru placut, in cadrul unei echipe dinamice. - Contract de munca incheiat pe durata nedeterminata, forme legale de munca - Oportunitatea unui loc de munca stabil - Instruire de specialitate si dezvoltare profesionala Te așteptăm în echipa noastră! Dacă ești interesat trimite-ne CV-ul tău!

 • 7

  Service - reprezentata auto angajează spălător auto. Salar motivant. Asigurăm cazare și masa. Detalii la telefon. Sunați în timpul progr de lucru de luni până vineri de la 9-17.

 • 1

  Angajam personal pentru montaj schela metalica la Timisoara si zona de Vest pana la 50 persoane. Salar atractiv! Oferim cazare.

 • Buna ziua caut un loc de munca si suntem două pers. munca consta in domeniu constructie cu un pic de experienta eu si celalalt pers.cu experienta si vrem cu o cazare unde sa stam pentru că suntem în apropierea orașului iași ,astept un rasp. multumesc

 • 1

  Angajam URGENT manipulanti marfa in companie de distributie produse veterinare, cu vedere buna si disponibilitate de a depune efort fizic. CERINTE : 8 clase Cazier curat Disponibilitate de a ridica greutati Salariu net lunar 1600 RON Tichete de masa 200 RON/luna Contract pe 3 luni Program: Luni - Vineri 08:00 - 17:00 Zona: Sat Uricani. Detalii la 0722.666.757 !

 • 9

  Persoana responsabila, serioasa; -Persoana dispusa la efort fizic; -Studii: liceu/scoala profesionala; -Spirit de echipa; -Persoana comunicativa, care se adapteaza usor unui mediu nou; Atributii: -Manipularea covoarelor in depozit -Incarcarea si descarcarea masinilor de marfa cu covoare -Pregatirea comenzilor pentru livrare -Receptia cantitativa si calitativa a marfurilor -Mentinerea curateniei in depozit si organizarea lui. Beneficii: - Bonuri de masa - Decontare transport. - Program de lucru Luni-vineri 08.00-17.00( cu pauza de masa)

 • 3

  Salariu atractiv, activitate in cadrul unei echipe de profesionisti, contract de munca pe perioada nedeterminata, bonuri masa in valoare de 15 lei pentru fiecare zi lucrata, prime de performanta. Nu se cere experienta! Instructaj la locul de munca . Responsabilitati Opereaza utilajele conform planurilor de productie si in conditii de siguranta. Manipuleaza materiile prime pentru incarcarea utilajului si produsele finite ce rezulta in urma procesarilor mecanice. Aseaza produsele finite pe paleti si ambaleaza marfa. Participa la incarcarea produselor finite daca este cazul. Curatenie zilnica la locul de munca si intretinerea utilajelor conform graficelor de intretinere. Executa orice alta dispozitie data de seful ierarhic direct. Nu paraseste locul de munca decat in pauze sau la indicatiile sefului direct. CERINTE - Serios - Organizat - Constiincios - Auto - motivat - Atitudine pozitiva - Prezenta agreabila - Disponibilitate pentru program prelungit - Stare fizica buna - Muncitor - Dornic sa invete lucruri noi Cv-urile se pot trimite la adresa: acvento.iasi@gmail.com

 • 10

  Firma de productie dispozitive medicale angajeaza muncitoare. Instruirea se va face la locul de munca. Program lucru: 8 ore/zi, 2 schimburi, 5 zile pe saptamana. Cerinte: absolvent liceu/scoala profesionala, seriozitate, manualitate, atentie si vedere buna. CV la e-mail: personal [at] hennig.ro sau la fax: 0232/224678. Telefon: 0745316233 Doar persoanele selectate vor fi contactate.

 • Salveaza cautarea