Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Munci necalificate Maramures

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Societate comerciala angajeaza barbat pentru magazie cu sau fara experienta Cerinta esentiala-permis categora B Mai multe informatii la sediul firmei, str. Gheorghe Doja, nr. 68 (langa fosta baie comunala)

 • Spalatorie auto angajeaza baieti.Ofer program flexibil de 8 ore si un venit salarial aprox 2000-2500 ron. (Duminica liber).TEL

 • Cautam OPERATORI CURATENIE (FEMEI SI BARBATI) in Baia Mare si Bușag pentru efectuarea operatiunilor de curatenie la diversi beneficiari contractati de angajator. OFERIM TRANSPORT. Detalii la numarul de telefon 0742015604, la sediul firmei de pe strada Victoriei, nr. 45, Baia Mare.

 • Caut oamenii pt beton la sol nu sus pe case

 • Firmă de distribuţie angajează Manipulant Marfă, dacă îţi doreşti un contract de muncă pe o perioada nedeterminată , bonusuri în funcţie de cât de muncitor eşti, te aşteptăm în echipa Top Market! Informaţii suplimentare intre orelela numarul de telefon.

 • Cautam colegi Manipulanti Marfa pentru incarcare/descarcare marfa in/din autovehicule (bere, apa, suc). Contract de munca pe o perioada nedeterminata, se ofera si bonuri de masa. Informatii la numarul de telefon.

 • Angajam URGENT, persoana curatenie, in localitatea Sighetu Marmatiei, pentru spatiu birouri, part time, perioada determinata. Sunt acceptate si persoane pensionate la limita de varsta. Relatii si informatii la tel. 0726696932

 • Firma prestari servicii curatenie angajeaza personal (pensionari) pentru agentii bancare din judetul Alba,localitatiile Campeni,Ocna Mures,Sebes.Informatii la tel 0799 011875.

 • Caut baieti muncitori, seriosi si nebautori, pentru o lucrare de tip vopsitorie intre Dej si Baia Mare. Salariu negociabil, cazare inclusa si mese pranz si seara asigurate! 0726339894

 • Caut de lucru in Austria necalificat in ori ce domeniu!

 • Angajam Femei si Barbati - muncitori necalificati pentru productia de ambalaje-cutii carton. calificare la locul de munca, se asigura salar decent + tichet de masa pe zi lucrata, iar orele suplimentare se platesc dublu. Conditii bune de munca intr-o echipa formata de-a lungul a 20 ani de activitate. Prezentarea pentru interviu si detalii numai la Fabrica de Cutii Carton de pe Strada Electrolizei colt cu Sudului (zona Combinat Cuprom, langa Ceramar) cladirea galbena, intre orele 9-14.

 • domna domnisora pentru servicii de curatenie la casa scarii la blok detalii la telefon

 • Spalatorie auto angajez personal.Ofer un program flexibil la 8 ore(Duminica liber) si un salar de 2500 ron.TEL

  Repostat automat
 • Angajam Operator Productie pentru fabrica din Sarbi. Oferim: - Salariu de încadrare - Spor de performanţă 22% - Alte sporuri - Ore suplimentare plătite dublu care se adaugă la salariul brut menționat mai sus - Bonuri de masă: 15 lei pentru fiecare zi lucrată (aproximativ 300 lei lunar) - Sistem complex de recompensare a meritelor angajaților - Transport gratuit - Primă de Paşte si Crăciun - Asigurare gratuită de viaţă (24 salarii) - Asigurare în caz de invaliditate (12 salarii) - Asistenţă Medicală pe toată durata programului de lucru - Condiţii de muncă foarte bune (mese ergonomice, aer condiţionat) - Diverse activităţi organizate de firmă pentru angajaţi (Cor, Campionat de fotbal, Ziua Copiilor Eaton etc.) - Posibilități de avansare în funcție de competențe Cererile de angajare le puteți depune la sediul firmei din Sârbi, str. Independenței, nr.8 Ne puteți contacta la numărul de telefon: 0262207554

 • 10 lei / ora Program 6:00-14:00 cu posibilitate de a face ore suplimentare pana la 16:00 Angajam doua persoane

 • Caut muncitori pentru renovarea bucătăriei de vară.Este vorba de casa de la sura, cum zicem noi la tara.este vorba de un hol MIC, o cameră si dorim să ne extindem cu bucătăria si sa mai construim o cameră in prelungire.e mult de lucru ,dar ne dorim să facem acest lucru.

 • Cautam agenti curatenie in Baia Mare pentru efectuarea operatiunilor de curatenie la diversi beneficiari contractati de angajator. Program si conditii de munca normale si avantajoase. Instruire de specialitate. Angajare pe durata nederminata. Cerinte: -Experienta in domeniu nu este necesara, dar constituie un avantaj. -Fara antecedente penale. -Capacitate de lucru in echipa si respectarea procedurilor de lucru. Detalii la numarul de telefon 0742015604 la la sediul firmei de pe strada Victoriei , nr. 45, Baia Mare.

 • Societate comerciala angajeaza personal feminin pentru productie-operatori asamblare. Se ofera: -conditii de lucru foarte bune, -program de lucru de 8 ore, un singur schimb, de luni pana vineri, de la ora 07.00 la ora 15.30, -pauze prestabilite la intervale regulate, -salarizare adecvata, -bonusuri in functie de realizari, -tichete de masa in valoare de 15 ron -asigurare medicala privata -transport asigurat/decontare mijloc de transport in comun. Cv-urile se vor trimite la adresa Pentru orice detalii va stam la dispozitie la sediu nostru din Busag, de luni pana vineri intre orele 08.00 - 16.30, strada 112 nr 93, sau la nr de telefon 0262-708 585

 • Salveaza cautarea