Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Munci necalificate Prahova

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angajam manipulanti marfa (barbati) pentru clientul nostru o companie cu sediul in Ploiesti, zona de Nord. Responsabilitati: - incarcare, descarcare, si manipulare marfa cu liza manuala sau electrica -ambalare si securizare marfa in vederea livrarii - imbuteliere sticle - etichetare -infoliere paleti - curatenie la locul de munca Cerinte: - Persoana organizata, responsabila, meticuloasa - Forma fizica buna - Rabdare, atentie la detalii - Experienta in manipularea marfii Program de munca de L-V in intervalul orar 07.30-16.30 (1 ora pauza) Se lucreaza doar schimbul 1 Pentru detalii sunati la numarul de telefon din anunt !

 • Spalatoria Iacomoz cauta coleg!!! - Salariul se va discuta la angajare! - Activitatea se va desfasura la punctul de lucru situat in Ploiesti, str. Rezervoarelor, nr. 2. - Nu se cere experienta! - Suntem in curs de automatizare! - Daca vrei sa faci parte din echipa Spaltoriei Iacomoz, da-mi un telefon la numarul 0723 166 172 - Nicoleta Ionascu

 • Suntem ROMGRUP DEVELOPMENT, companie înființată în anul 2006. Ne ocupăm cu sortarea, depozitarea, repararea și reciclarea paleților din lemn, în Ariceștii Rahtivani, DN 72, jud. Prahova. (www.paleurop.ro) Vrem să lucrăm împreună cu tine! Îți oferim: - echipament de lucru și scule moderne: fierăstrău electric, ciocan pneumatic, linie de producție modernizată; - transport între casă - serviciu (și inapoi); - program de lucru 8 ore, cu 3 pauze, de luni pana vineri - pachet salarial competitiv ;bonuri de masă (15 lei/zi); bonusuri, prime si diurne. Veniturile pot depasi 2000 lei/luna. - contract de muncă pe durată nedeterminată; - oportunități de instruire și dezvoltare personală.

 • Pentru Gageni si Baicoi - cautam persoane de incredere, cu simt de raspundere, care au disponibilitate de lucru cateva ore pe saptamana. Aria de activitate: in apropierea domiciliului dvs. Puteti ajunge in echipa noastra, apeland la numarul de telefon 0722/513.111, unde ne puteti furniza numele si prenumele dvs. , zona de domiciliu, numarul dv. de telefon. Noi va vom contacta pentru a va oferi toate detaliile.

 • Angajam ajutor instalatori instalatii termice si sanitare -se ofera salariu motivant -permis cat.B constituie avantaj "pentru mai multe detalii la telefon 0734.859.955"

 • Atelier hoby , reperatii rulote si autorulote , cautam ucenici , 5 zile / saptamana / 8 ore , masa de pranz , salariu in functie de performante ! Telefon : 0744319217.

 • Angajam muncitori necalificati-in vederea calificarii ptr operator chimist,salariu motivant conform aptitudini , bonuri de masa, transport asigurat ptr traseele existente, adresa Filipestii de Padure drumul judetean Filipesti-Moreni , info 0742226701 Angajam soferi categoria B și C ptr Ford Tranzit 1500 kg 1800 net plecare -muncitor necalificat 2000 net plecare-sofer

 • Randstad Romania selecteaza pentru angajare muncitori necalificati pentru functia Operatori mase plastice. Locatia punctului de lucru se afla in Otopeni/ Ilfov si se ofera transport din zonele: Ploiesti-Barcanesti-Romanesti-Puchenii Mari-Puchenii Mosneni-Potigrafu-Cioplani-Tancabesti-Petresti-Otopeni. Cerinte: - abilitatea de a asculta si intelege informatiile prezentate de catre superiori; - intelegerea textelor scrise; - disponibilitate de lucru in ture; - nu este necesara experienta in domeniu. Activitatea consta in: - identificarea necesarului de lucru pe baza fisei de productie; - receptie materie prima; - programarea utilajului cu ajutorul interfetei touch LCD. Pachet salarial: 2000 RON + posibilitatea de a face ore suplimentare + spor de week-end - al 13-lea salariu; - dupa 6 luni: spor de vechime de 200 de lei; Program de lucru in ture, de luni pana vineri: 06-14, 14-22, 22-06; Conditii de lucru excelente, mediu placut si curat, colectiv primitor. Pentru mai multe detalii ma puteti contacta la telefon 0738770541 sau ne puteti atasa un cv in mesajul dumneavoastra.

 • Noua firma de productie si creatie bijuterii fantezie din Ploiesti angajeaza persoana necalificata dar cu bunavointa, pe post de asistent bijutier/ambalator manual . Notiuni solide de limba engleza , pentru a putea procesa comenzile internationale ca si abilitati pe computer (programme de birou bazice) sunt indispensabile. Persoana care va ocupa acest post, va trebui sa se ocupe de : 1 . procesarea comenzilor, ambalare manuala si expediere 2. clasificarea , etichetarea si stockajul bijuteriiilor 3 va asista bijutierul in diverse sarcini de organizare sa atelierului ca si de finisaj a bijuteriilor (slefuire, vopsire, etc) 4 va contribui la mentinerea ordinei si a curateniei în atelier, alaturi de ceilalti membrii ai echipei. 5 gestionarea partialà a siteului internet Acest post se adreseaza în prioritate (dar nu in exclusivitate) unei persoane mature si meticuloase, care dupà o pauza in activitate doreste sa-si regaseasca un loc de munca si care isi are domiciliul in Ploiesti sau in apropiere Un spirit organizat cât si onestitatea, personalitatea pozitiva si un cazier intact fac parte din cerintele pe care le formulam pentru aceata recrutare. Inclinatii spre realizarea de produse hand-made (tricotaj, împletituri, pictura, desen) sunt un plus binevenit. Suntem o societate tânara, nu putem oferi pentru moment decât salariul minim pe economie, dar credem într-o dezvoltare rapida pentru binele comun, retributia urmând sa creasca odata cu rezultatele firmei. Oferim un cadru de munca placut in mica echipa si atmosfera agreabila si familiala. In functie de sezoane si cerinte programul de lucru poate fi flexibil, în limitele legislatiei. Persoanele interesate sunt rugate sa trimita un CV , si cateva cuvinte care sa descrie experienta lor si motivele pentru care ar dori sa se alature echipei EXCLUSIV prin mesaj pe Publi24. Va multumim pentru întelegere!

 • Angajam muncitori/muncitoare pentru fabrica de mezeluri din Ploiesti, calificati si necalificati, sudor in argon, vanzatoare cu experienta

 • Angajăm INGRIJITOR CLADIRI in Ploiesti, in zona de Nord. Programul de lucru este de la 8h/zi, in intervalul 15:00-23:00, de luni pana vineri. Salariul este platit la timp, plus tichete de masa iar condițiile de muncă sunt excelente, Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon : 0742 197 511

 • Pentru Ploiesti - zonaGh. G. Cantacuzino - Sos. Vestului - Str. General Eremia Grigorescu , cautam persoane de incredere, cu simt de raspundere, care au disponibilitate de lucru cateva ore pe saptamana. Aria de activitate: in apropierea domiciliului dvs. Puteti ajunge in echipa noastra, apeland la numarul de telefon unde ne puteti furniza numele si prenumele dvs. , zona de domiciliu, numarul dvs. de telefon sau puteti trimite cv-ul dvs.la adresa de e-mail Noi va vom contacta pentru a va oferi toate detaliile.

 • Societatea Blachotrapez, producator invelitori din tabla, are urmatoarele posturi vacante pentru punctul de lucru din Aricestii Rahtivani: - functionar administrativ, cu experienta. Asteptam CV-ul dumneavoastra pe adresa de e-mail hr@blacho sau personal la sediul societatii din Parcul Industrial West. Pentru detalii ne puteti contacta la nr. de telefon 0756204954.

 • Media 6 Romania angajeaza lucratori de sex feminin pentru asamblarea, montarea, lipirea meselor de par artificial in cataloage de prezentare sau frontoane folosite ca mostre pentru vopselele de par. Cerinte: persoana serioasa, responsabila, atenta; distingerea foarte usoara a culorilor; rapiditate Beneficii: tichete de masa CV-urile se pot trimite pe mail la adresa sau depune direct la sediul societatii noastre : Mun. Ploiesti, str. Ghe. Grigore Cantacuzino Nr. 348 ( fabrica se afla langa Restaurant Cetate Vest - se poate ajunge cu traseul 202 se coboara la ultima statie ) Pentru informatii suplimentare si programari pentru interviu, puteti suna la numerele de telefon 0746 03 94 01 sau 0751 34 95 34

 • Luxury Car Wash ( Nord, vis-a-vis de Kaufland) angajează personal ( fete și băieți) pentru spălătorie auto. Se oferă: Salariu 1.400 lei Contract de muncă 8 ore pe perioadă nedeterminată Condiții de muncă foarte bune Bonusuri in funcție de implicare Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați la nr. de telefon: 0730752797 sau pe adresa de Facebook a paginii.

 • Angajez muncitor necalificat pentru curățenie și întreținere curte. Program 8 ore de la 10 la 18 sau cum se dorește.

 • Domn generos financiar doresc companie discreta într-o relație de durata. Aștept mesajul tău dacă ești interesata sa ne cunoastem și dacă ai între 18 și 40 ani. Mulțumesc. PS - încă nu am găsit pe nimeni, din acest motiv anunțul este activ și valabil

 • Clinica medicala din Ploiesti angajeaza femeie de serviciu . Programul de lucru este de 8 ore, salariul net este de 1350 lei. Relatii la telefon 0727028402.

 • CERINTE: -Seriozitate, disponibilitate pentru incarcarea-descarcarea, sortarea si presarea deseurilor. OFERTA: -Contract de munca, -Tichete de masa si posibilitati de promovare, -Transport asigurat. Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la telefon 0734 082923 .

 • CERINTE: -Seriozitate, disponibilitate sortarea deseurilor de mase plastice. OFERTA: -Contract de munca, -Salariu si posibilitati de promovare, -Transport asigurat. ECO MITADIA INTERMED se extinde, iar angajarile se fac pentru linia de reciclare a maselor plastice unde se obtin granule LDPE si LLDPE, color si natur. Pentru orice informatii va rugam sa sunati la tel. 0734 082923.

 • Salveaza cautarea