Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Munci necalificate Prahova

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • 14

  CERINTE: -Seriozitate, disponibilitate sortarea deseurilor de mase plastice. OFERTA: -Contract de munca, -Salariu si posibilitati de promovare, -Transport asigurat. ECO MITADIA INTERMED se extinde, iar angajarile se fac pentru linia de reciclare a maselor plastice unde se obtin granule LDPE si LLDPE, color si natur. Pentru orice informatii va rugam sa sunati la tel. 0734 082923.

 • purcei de vanzare rasa marele alb au 35 40 kg 650 lei pe bucată 3 porci nu sunt castrati și o prcea crescuți cu cereale nu cu concentrate ce-i interesați lăsați un mesaj răspund imediat

 • 2

  Pentru Lipanesti, Zamfira, Ploiestiori, jud. Prahova , cautam persoane de incredere, cu simt de raspundere, care au disponibilitate de lucru cateva ore pe saptamana. Aria de activitate: in apropierea domiciliului dvs. Puteti ajunge in echipa noastra, apeland la numarul de telefon unde ne puteti furniza numele si prenumele dvs. , zona de domiciliu, numarul dvs. de telefon sau puteti trimite cv-ul dvs.la adresa de e-mail Noi va vom contacta pentru a va oferi toate detaliile.

 • 2

  Atelier hoby , reperatii rulote si autorulote , cautam ucenici , 5 zile / saptamana / 8 ore , masa de pranz , salariu in functie de performante ! Telefon : 0744319217.

 • Angajam spalator auto

 • angajez ingrijitor pentru vaci.asigur cazare , masa si salariu atractiv. tel 0724393476

 • 5

  Luxury Car Wash ( Nord, vis-a-vis de Kaufland) angajează personal ( fete și băieți) pentru spălătorie auto. Se oferă: Salariu 1.400 lei Contract de muncă 8 ore pe perioadă nedeterminată Condiții de muncă foarte bune Bonusuri in funcție de implicare Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați la nr. de telefon: 0730752797 sau pe adresa de Facebook a paginii.

 • Angajăm muncitori necalificați si calificați pentru rigole carosabile - podețe; în zona Vălenii de Munte. Detalii la tel: 0747 583 626 sau 0745 333 648

 • 16

  Punct de lucru Ploiesti; Se asigura transport din Ploiesti si Darmanesti; Program de lucru tura 12/24 - 12/48. 25% spor de noapte . 100% ore suplimentare. Bonuri de masa in valoare de 15 Ron.

 • s.c angajeaza tamplar,instalator cu experienta. telefon:0721468584

 • Pentru Bucov - jud. PRAHOVA , cautam persoane de incredere, cu simt de raspundere, care au disponibilitate de lucru cateva ore pe saptamana. Aria de activitate: in apropierea domiciliului dvs. Puteti ajunge in echipa noastra, apeland la numarul de telefon unde ne puteti furniza numele si prenumele dvs. , zona de domiciliu, numarul dvs. de telefon sau puteti trimite cv-ul dvs.la adresa de e-mail Noi va vom contacta pentru a va oferi toate detaliile.

 • 5

  Descriere Pentru Pleasa, Boldesti - Scaeni, Lipanesti, Ploiestiori - jud. Prahova, cautam persoane de incredere, cu simt de raspundere, care au disponibilitate de lucru cateva ore pe saptamana. Aria de activitate: in apropierea domiciliului dvs. Puteti ajunge in echipa noastra, apeland la numarul de telefon 0722/513.111, unde ne puteti furniza numele si prenumele dvs. , zona de domiciliu, numarul dv. de telefon. Noi va vom contacta pentru a va oferi toate detaliile.

 • 8

  Fast food angajează personal (bucatarie,vinzare,casier)fete, băieți fără experiență .

 • Prs serioasă caut de lucru part time. Exclus să lucrez pt alte etnii.

 • 6

  CAFEA ITALIANA- Porneste propria afacere fara investitie in domeniul "Cafea italiana" si in timp liber - masina gratis la clienti si tu ai castiguri mari la fiecare livrare si vei fi intr-o continua crestere economica si profesionala .pentru info suna la 0720357331

 • 2

  Cerinte : - Studii Medii ; - Autorizatie ISCIR - Stivuitorist ; - Experienta pe o pozitie similara de minim 6 luni de zile ; Punct de lucru Stefanestii de Jos, Judetul Ilfov ; Beneficii : - Salariu : 1900 Ron Net ; - Tichete de masa : 15 Ron /zi lucrata ; - Spor ore noapte 25%, spor ore suplimentare 180 % ; - Spor de weekend 50 % ; - Bonusuri de productivitate ; - Transport asigurat din Campina si Ploiesti ;

 • 2

  Pentru Valenii de Munte - jud. Prahova cautam persoane de incredere, cu simt de raspundere, care au disponibilitate de lucru cateva ore pe saptamana. Aria de activitate: in apropierea domiciliului dvs. Puteti ajunge in echipa noastra, apeland la numarul de telefon unde ne puteti furniza numele si prenumele dvs. , zona de domiciliu, numarul dvs. de telefon sau puteti trimite cv-ul dvs.la adresa de e-mail Noi va vom contacta pentru a va oferi toate detaliile.

 • Responsabilitati: - Asigura incarcarea, descarcarea si manipularea marfurilor in depozit; - Ambaleaza si securizeaza marfa in vederea livrarii; - Pregateste si incarca marfa in mijloacele de transport. Cerinte: - Rezistenta la munca fizica; - Rezistenta la lucru in interiorul si exteriorul depozitului; - Atentie la detalii; seriozitate; disciplina; - Disponibilitate de lucru in 3 schimburi. -Disponibilitate de lucru in schimburi -Locatie: Parcul industrial Teraplast, Saratel, Jud Bistita Nasaud Activitatea companiei Wetterbest, parte a grupului Teraplast, a inceput anul 1999. Wetterbest a abordat o strategie de dezvoltare pe termen mediu si lung investind in utilaje automate si performante de productie a tiglelor metalice si accesoriilor pentru acoperis. Pentru extinderea la nivel national si pentru a produce articole de calitate, compania a achizitionat utilaje performante, de la cei mai renumiti producatori europeni, utilaje ce asigura o productivitate ridicata, dar si o precizie de executie mult imbunatatita; In prezent, procesul de productie din fabrica Wetterbest de la Baicoi se desfasoara pe mai mult de 30 linii automate: pentru tigla metalica cu diverse profile, pentru tabla cutata de 4 tipodimensiuni, pentru sistemul de jgheaburi si burlane, pentru tabla faltuita.

 • Angajăm Lucrator sortator deseuri reciclabile in Ploiesti, in zona de Nord. Programul de lucru este de 8h/zi, in intervalul orar 07:00-15:00, de luni pana vineri. Oferim contract de munca pe perioada nedeterminata, salariu motivant, tichete de masa si spor de noapte iar condițiile de muncă sunt excelente. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon : 0743 011 652

 • 5

  Angajam spălător auto băieți și fete Ploiești zona centrală Salariu atractiv Pentru detalii sunați la nr de tel 0767458713

 • Salveaza cautarea