Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Munci necalificate Suceava

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angajam spalator auto cu experienta pe termen lung. Oferim salariu atractiv intr-o locatie noua. Obligatoriu permis de conducere cat.B. De preferat cu experienta!

 • SC TRUTZI SRL , punct de lucru Gura Humorului, angajeaza: -manipulant marfa (depozit de profile laminate lungi si elemente de fier forjat) Oferim si cerem seriozitate. Oferim salariu motivant. Bonuri masa. Oferim stabilitate. Cautam oameni seriosi pentru colaborare de lunga durata! Asteptam CV sau telefon pe nr de pe site.

 • Agentia de recrutare WP XAWAX czech s.r.o Angajeaza din Romania pentru Cehia personal necalificat,barbati,cupluri,femei, pentru fabrici din Cehia. Transport din tara(Galati,Onesti,Brasov,Sibiu,Deva,Arad), Cazare si scolarizare GRATUIT, oferim avans dupa prima saptamana de lucru. Nu se cere experienta si nici cunoasterea limbii, Nu percepem comision,sau taxe. Detalii,inscrieri si rezervari la numarul 0742530624

 • Sunt in cautarea unui loc de muncă în fabrică cu cazare din partea firmei.Am 36 de ani și am mai muncit in fabrică.Chiar si cu motostivuitorul.

 • Caut muncitor sau muncitoare pentru a lucra in spalatorie auto in Falticeni. Conditii f. bune salariul motivant. De preferabil elevi pt. a lucra part - time

 • Caut.de.munca.menajera.0746070438

 • s c angajeaza dulgheri, fierari,tencuitori si muncitori necalificati in constructii. oferim salariu motivant.pentru mai multe detalii sunati la 0749816967.

 • -Stivuitorist depozit, cu atestat ISCIR - Operator utilaj (vola), cu atestat ISCIR - Manipulant marfa in depozit de profile laminate lungi si accesorii metalice. Mediu de lucru intr-o echipa de profesionisti; Stabilitate Salariu motivant Bonuri de masa Asteptam CV pe site sau relatii suplimentare la numarul de telefon afisat pe site.

 • Angajam femeie de serviciu disponibila 3 zile pe saptamana. Avantaje: 1. Contract de munca; 2. Program de munca flexibil, stabilit de comun acord cu angajatorul la interviu; 3. Plata se face in functie de orele lucrate ( lei/ora); 4. Solutii de curatenie, aspirator si alte echipamente puse la dispozitie. Cerinte: 1. Doamna/domnisoara serioasa, responsabila, atenta la detalii, organizata; 2. Experienta in domeniu prezinta un avantaj; Descrierea activitatii: Locul de munca va fi la birou si la un apartament privat. • La biroul localizat pe str. Marasesti, in blocul cu depozitul de flori Queen, Mun. Suceava( 4 camere/birouri, hol si o baie) e nevoie de servicii de curatenie o singura data pe saptamana, de preferat vineri dupa ora 17:00 sau in cursul zilei de sambata; • La apartamentul privat localizat in zona Zamca ( in blocurile noi de dupa Casa de Pensii), format din 2 dormitoare, 1 living cu bcucataria open space, 1 baie si un balcon, e nevoie de curatanie de 2 ori pe saptamana de preferat miercurea si vinerea cate 3-4 ore la pranz Ocazional se solicita si calcarea camasilor.

 • Betty Ice SRL caută noi colegi pentru departamentul de producție din Suceava. Punct de lucru: Suceava – str. Cernăuți, nr. 121. Posturi vacante: muncitori productie. Cerințe: - Simt de răspundere dezvoltat, rezistență la efort fizic; - Abilități de organizare, spirit de echipă; - Persoană dinamică și flexibilă, care are capacitatea de învățare rapidă; - Disponibilitate la program prelungit; Descrierea jobului: - Pregătirea comenzilor la timp, conform instrucțiunilor primite; - Manipularea fără pierderi sau deteriorări a produselor; - Sortarea și aranjarea mărfii; - Asigurarea ordinii și curațeniei la locul de muncă. Noi îți oferim: - O echipă primitoare și dinamică; - Stabilitate; - Pachetul salarial o să fie negociat la interviu și o să fie corelat cu performanța. Tel. contact: 0748021940. Succes!

 • Caut persoane serioase,interesate sa lucreze la o ferma de animale din Campulung Moldovenesc.Tel:0724534896

 • Cautam ingrijitori animale la ferme cu un nr mic de animale.Se ofera cazare,masa si salarii.Tel:0740836613

 • Caut.de.lucru.lacapre..0746070438

 • WP XAWAX CZECH S.R.O angajeaza pentru clientul sau, companie multinationala din Cehia muncitori necalificati si calificati (femei, barbati si cupluri) cu sau fara experienta! Domeniul de activitate: automotive Nu este necesara experienta si nici cunoasterea unei limbi staine Va oferim: - posibilitatea unui castig de la 650 > 900 euro net/luna; - cazarea asigurata GRATUIT; - posibilitatea de avans dupa o saptamana lucrata; - contract pe perioada nedeterminata; - transport GRATUIT Cautam: - persoane serioase si muncitoare; - minim 8 clase. NU SE PERCEPE COMISION! Relatii la telefon: 0742530624

 • Caut femeie mai in varsta,de la tara,fara obligatii,pentru a avea grija doar de o casa in apropiere de Campulung Moldovenesc.Se ofera cazare,masa si salar.Tel:0740836613

 • Gi Group Romania, angajeaza confectioneri, tesatori si reglori pentru o importanta companie ce isi desfasoara activitatea in sectorul automotive din Sighisoara! Domeniul de activitate: se produc saci pentru airbaguri. Disponibilitate la munca: 8 ore/zi in 3 schimburi. Oferim: - Salariu de incadrare pentru confectioneri fara experienta: 2080 ron brut – pentru perioada de proba, dupa care 2360 brut; - Confectioneri/ operatori masini de cusur automate cu experienta: incepand de la 2360 ron brut pana la 3000 ron brut; - Operatoti tesere: intre 2420 – 4030 ron brut; - Reglor: intre 2640 - 4030 brut; - Tichete de masa in valoare de 12,5 ron/zi; - Spor ore suplimentare patite 200%; - Spor ore de noapte 25%; - Transport de la cazare spre fabrica si retur; - Cazare gratis + 1 masa calda/zi; - Program de lucru: 8 ore in trei schimburi; - Transport din localitatea de domiciliu in Sighisoara asigurat gratuit. Criterii selectie: - acuitate vizuala; - dexteritate; - atentie la detalii; Pot aplica femei, barbati si cupluri! Pentru mai informatii contactati-ne la numarul de telefon: Ionut Zamosteanu – 0729 005 268

 • Cautam muncitori calificati si necalificati pentru o firma de constructii din Campulung Moldovenesc.Se ofera cazare si salarii saptamanale.Tel:0740836613

 • SC TRUTZI SRL , Angajeaza pentru depozitul din Afumati, Sos. Bucuresti-Urziceni, nr. 50, hala nr. 2 - Manipulant marfa in depozit de profile laminate lungi si accesorii metalice. -Stivuitorist cu atributii de manipulant depozit. Mediu de lucru intr-o echipa de profesionisti; Stabilitate; Salariu motivant; Bonuri de masa; Asteptam CV pe site sau relatii suplimentare la numarul de telefon afisat pe site.

 • Cautam persoane harnice,care sa lucreze la ferme de animale.Se accepta si familii.Tel:0721631654

 • Loc de munca stabil pentru persoane fara calificare in Cehia Domeniu electronic. Persoane eligibile: barbati/femei cu varste cuprinse intre 18-48ani BENEFICII: -Garantat minim 175 de ore -contract de munca -transport gratuit Romania - Cehia -cazare gratuita -transport cazare-fabrica gratuit -translator prezent pe fiecare sectie Cerinte: -acte de Romania -cazier curat -apt de munca -minim 8 clase Nu se percep comisioane.Telefon 0742530624.

 • Salveaza cautarea