Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Munci necalificate Vaslui

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Activitatea principală a postului presupune responsabilități specifice domeniului horticultură, pepinieră, plantații și de întreținere, curățenie, amenajare a spațiilor verzi cu rol decorativ din amplasamentul de tip interior și exterior, precum și aplicarea tratamentelor aferente pentru menținerea plantelor în condiții optime. EXPERIENȚA ANTERIOARĂ ÎN ACTIVITĂȚI DE TIP PEPINIERĂ / PLANTATII REPREZINTĂ AVANTAJ! Descrierea postului: - Activitatea principală a postului presupune întreținerea și curățenia spațiilor verzi cu rol decorativ din amplasamentul interior și exterior, precum și aplicarea tratamentelor aferente pentru menținerea plantelor în condiții optime. Cerinţe: - experiență în domeniu sau cunoștinte avansate despre plante, în special plante exterior (întreținere spații verzi, tratament, plantarea-amplasare în functie de necesitățile fiecărei plante); - experiența de lucru în pepiniere, amenajare și întreținere spații verzi sau activități similare reprezintă un avantaj; - experiența în lucrul cu utilaje specifice (mașină de cosit, motocoasă), îndemanare. Se oferă: - pachet salarial parte fixa; - condiţii de muncă într-un mediu dinamic, stimulativ şi motivant; - posibilitatea integrării într-o echipă caracterizată prin performanţă şi succese dovedite. Detalii și contact: Ne poți contacta la: 733 - arata telefon - sau ne poti lăsa un mesaj si te vom contacta noi pentru toate detaliile.

 • 2

  Firma de curatenie, angajeaza urgent femeie de serviciu(operator curatenie) in cladiri de birouri si institutii bancare, cu norma de 1 ore si 2 ore pe zi, in localitatea Murgeni, jud.Vaslui. Suntem interesati si de doamne active in pensie medicala gradul III sau in pensie de drept. Angajarea se face cu Contract de Munca. Programul este de Luni pana Vineri.

 • 6

  Angajez spalator auto( fata sau baiat) pentru Vaslui, cu sau fara experienta. Informatii la telf 0756 703 545

 • Angajez fata pentru munci la curte (microferma, sera si curatenie) in orasul Suceava. Program de lucru lejer, sambata-duminica liber. Ofer gratuit cazare, masa, salar 1700-2000 RON. Relatii la telefon 0744288150.

 • 5

  Angajam necalificati pentru a promova produsele companiei. Program 9:00-17:00 Comisioane mari Telefon serviciu. Transport asigurat Posibilitate avansare imediata. 0786703928 suna pentru angajare și intrebari.

 • Salveaza cautarea