Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Muncitori productie - depozit - logistica Companii Disponibil imediat Disponibil din: 2020-03-07

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Se cauta Urgent MAGAZINER

  Companie de curierat nocturn, angajează Magaziner. Căutăm persoană serioasă pentru muncă in depozit, situat în Ciorogârla. Oferim salariu fix + abonament medical+ alte beneficii negociabile( tichete de masă, bonusuri de performanță, transport, etc) Mai multe informații se pot obține telefonic sau la fața locului

 • 9

  Programator CAM

  Cerinte : - experienta minimum 2 ani în prelucrări prin așchiere - cunoștințe de desen tehnic și verificare repere (experiența în utilizarea instrumentelor de măsură) - cunoștințe de toleranțe, rugozitate si notiuni specifice prelucrărilor mecanice prin a chiere, noțiuni de baza despre materialele folosite - cunostinte program CAM ( softul de programare este CAMWORKS Solidworks sau similar) Beneficii: - salariu avantajos - valoare bonuri de masa de 30 lei/zi - contract de munca pe perioada nedeterminată - program de lucru un singur schimb ( L pana V de la ora 7 la 15: 30 ) - bonus de Paste si de Craciun Persoanele interesate sunt rugate sa trimita CV atasat sau sa sune la nr. de tel. SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.

 • 7

  Angajam Agent suport clienti cu limba engleza si germana/ engleza si franceza

  Clarismart Consulting cauta pentru unul dintre partenerii sai, persoane pentru postul de Agent suport clienti, cunoscatori de limba engleza si germana sau engleza si franceza- nivel avansat. Cerinte: - cunostinte foarte bune de limba engleza si germana sau engleza si fraceza - abilitati de comunicare, de ascultare - capacitatea de a oferi suport clientilor conform solicitarilor - spirit de echipa si initiativa Responsabilitati: -raspunde la apelurile clientilor -rezolva solicitarile clientilor atat la telefon, cat si pe e-mail -ofera asistenta in acord cu conditiile si procedura companiei -ofera supot tehnic -cauta informatiile necesare in functie de fiecare situatie, folosind resursele puse la dispozitie de companie. Beneficii: - salariu fix - tichete de masa - sporuri - asigurare medicala Persoanele interesate sunt rugate sa trimita CV- ul atasat sau sa apeleze nr. de telefon . SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.

 • 2

  Gim Service - Faget angajeaza pentru fabrica de producție peleti: șef producție, operatori productie

  SC GIM SERVICE SRL angajeaza: SEF PRODUCTIE si MUNCITORI pentru fabrica de producție peleti Cerinte pentru SEF PRODUCTIE: - experienta în coordonarea producției de minim 3 ani (avantaj în domeniul prelucrării lemnului) - permis de conducere Cerinte pentru MUNCITORI: - seriozitate, dorința de munca si dezvoltare Oferim: - conditii de munca si retributie bune - salariul platit la timp - cursuri si instruiri pentru specializare/calificare si de crestere a competentelor - card de masa - decontare transport pentru cei din localitățile învecinate - asigurare medicala personalizata - un loc de munca stabil si sigur, unde sunteti respectat si de unde puteti iesi la pensie CV-uri si informatii la: - tel.:

 • 1

  Angajam in turda gestionar-incarcator-descarcator produse pentru copii ,salar 5600 lei/brut

  ANGAJAM IN TURDA GESTIONAR-INCARCATOR-DESCARCATOR, PRODUSE PENTRU COPII ,SALAR 5600 LEI/BRUT, INFORMATI LA TELEFON SAU EMAIL.

 • 6

  Angajam 2 gestionari - incarcatori - descarcatori, din turda,campia turzi si comunele apropiate

  ANGAJAM 2 GESTIONARI - INCARCATORI - DESCARCATORI, DIN TURDA,CAMPIA TURZI SI COMUNELE APROPIATE ,PROGRAM 8 - 17, DE LUNI - VINERI, SALAR 5.600 LEI/LUNA/BRUT, INFORMATII LA TELEFON SAU MESAJ.

 • 3

  Operator masini (productie cafea) - Belgia

  Recrutăm Operatori mașini pentru o companie din Belgia ce produce cafea (cafea boabe, măcinată, la plic și capsule). Locație: Puurs-Sint-Amands, Belgia Cerințe: - experiență anterioară în domeniu; - cunoașterea limbii engleze,olandeze sau franceze la nivel mediu; - experiența în industria alimentară reprezintă un avantaj; - disponibilitatea de a lucra în două schimburi; - persoană serioasă, adaptabilă și care lucrează cu acuratețe; - permis cat. B și mașină personală. Atribuțiile job-ului: - operarea și monitorizarea mașinilor desemnate pe linia de producție; - control și monitorizarea datelor de producție pe listele de verificare; - întocmirea comenzilor pentru executare în conformitate cu planul liniar; - monitorizarea siguranței calității și siguranței alimentelor; - efectuarea de încercări independente de a rezolva mesajele de eroare de pe mașină; - raportarea problemelor mai grave către liderul echipei. Beneficii: - salariu de început 10,7 Euro net/oră sau 1726 Euro net/lună; - salariu după training intern, în funcție de dificultatea mașinii - între 11 și 11,7 Euro net/oră; sau 1768-1880 Euro net/lună; - program de lucru full time, în două schimburi; - cazare asigurată 55 Euro/ săptămână în cameră dublă; - tichete de masă de 8 Euro/zi; - sporuri de ore suplimentare - 1-1.10 Eur/oră; - sporuri de weekend 175%; - bonus de sfârșit de an - 8,33% din salariul anual brut; - bonus de vacanță în cuantum de 15,38% din salariul anual brut; - decontare transport cazare-serviciu; - decontarea drumului România-Belgia după 4 săptămâni lucrate; - asistență în găsirea cazării; - contract belgian; - nu se percepe nicio taxă de angajare.

 • 7

  Strungar

  Cerinte: prelucrarea pieselor pe strung universal (clasic) experienta in domeniul prelucrarilor prin aschiere constituie un avantaj cunostinte desen tehnic seriozitate si dorinta de a munci si invata CV-urile se trimit la adresa de mail Descrierea jobului prelucrarea pieselor pe strung universal alegerea sculelor si reglarea masinii; controlul pieselor prelucrate; Posibilitate de cazare!

 • 6

  Remat Sibiu angajaza muncitori pentru punctul de lucru din Sibiu

  Sibiu,se ofera: salariu motivant -contract pe perioada nedeterminata, -bonus de prezenta si vechime. -proiecte plătite foarte bine. Felul muncii: -soratore deseuri -dezmembrari auto -muncitori presa balotat -taietori cu autogem Cine doreste lasa mesaj in privat cu nr de telefon pentru contactat sau relatii de Luni-Vineri 8.00-17.00

 • 9

  Angajam urgent operatori mase plastice (3 sau 4 schimburi)

  Angajam urgent OPERATORI MASE PLASTICE, cu sau fara experienta. OFERTA FINANCIARA: – Salariu motivant, in functie de calitatea muncii prestate – Tichete de masa – Decontarea transportului – Majorari salariale bazate pe performanta AVANTAJE: – Conditii de lucru la standarde europene, intr-o echipa tanara. – Posibilitati de dezvoltare si evolutie profesionala. – Program de lucru in 3 sau 4 schimburi. CV-urile se pot depune la sediul firmei din Oradea, str. Petre Carp, nr. 18 (parcul industrial) sau prin e-mail: Mai multe informatii la telefon: 0740 309 631 sau 0359 088 212

 • Stefanestii de Jos - electromecanic

  Societate comerciala din domeniul managementului deseurilor, cauta personal pe postul de Electromecanic. Salariu oferit este de 3500 ron net + bonuri de masa in valoare de 15 ron/ bon / zi, ore suplimentare platite. Programul de lucru va fi in ture de 12 ore, de luni pana sambata. Pentru detalii legate de contextul activitatii, program de lucru si conditii salariale ne puteti contacta la tel. (Dl.Radu Cristian).

 • 1

  STEFANESTI - Electrician automatist

  Societate comerciala din domeniul managementului deseurilor, cauta personal pentru postul de Electrician automatist, autorizat ANRE grad 2A 2B. Cerinte: - experienta cu echipamente industriale minim 5 ani - cunostinte avansate in automatizari industriale

 • 5

  Stefanestii de Jos - motostivuitorist + incarcator

  Societate comerciala din domeniul managementului deseurilor, cauta personal pentru urmatoarele posturi: 1. Motostivuitorist - 2 persoane Salariul oferit este de 2700 ron net + bonuri de masa in valoare de 15 ron/ bon/zi, ore suplimentare platite. Programul de lucru este in ture de 12 ore de luni pana sambata. 2. Incarcator - 3 persoane Salariul oferit este de 1700 ron net + bonuri de masa in valoare de 15 ron/ bon, ore suplimentare platite. Dupa 3 luni salariul se mareste cu 5%, la un an cu inca 5%, la doi ani cu inca 5%. Programul de lucru este de luni pana vineri, 8:00-17:00, cu o ora pauza de masa inclusa. Pentru detalii legate de contextul activitatii, program de lucru si conditii salariale ne puteti contacta la tel. (Dl.Radu Cristian).

 • 12

  Manipulant marfa

  Clarismart Consulting cauta pentru companie din Timisoara, persoane pentru postul de Manipulant marfa. Responsabilitati: - descarcarea/ incarcarea produselor - preluarea produselor si depozitarea acestora - eliberarea produselor din depozit - verificare stocului de produse si informarea sefului ierarhic Cerinte: - persoana organizata, meticuloasa, corecta. Beneficii - salariu motivant - se lucreaza 1 schimb SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.

 • 3

  Tehnician electrician

  Responsabilitati: Asigură funcţionarea maşinilor, utilajelor şi a echipamentelor electrice și instalațiilor; Execută verificări asupra instalaţiilor electrice vizual, auditiv sau cu ajutorul aparatelor de măsură, prin proceduri adecvate, în vederea respectării normelor P.S.I. Identifică echipamentele şi componentele defecte, în vederea remedierii; Inlocuieşte/repară echipamentul electric defect; Reface izolaţia circuitului şi legăturile de împământare conform normelor tehnice; Repune sub tensiune instalaţia electriă, în vederea verificării calităţii lucrării; Recondiţionează piesele de schimb care nu corespund specificaţiilor tehnice; Verifică sculele şi le înlocuieşte pe cele care numai prezintă siguranţă şi precizie în exploatare. Cerinte Minim studii medii - absolvent al unui liceu cu profil energetic (calificare de electrician); Abilitati de comunicare si prezentare scris si verbal (fluenta, exprimare clara si concisa); Abilitati de rezolvare a problemelor, implicare si dorinta de dezvoltare personala; Capacitatea de a lucra in echipa; Disponibilitate de lucru in 3 schimburi, program de L-V. OFERTA FINANCIARA: – Salariu motivant, in functie de calitatea muncii prestate – Tichete de masa – Decontarea transportului – Majorari salariale bazate pe performanta CV-urile se pot depune la sediul firmei din Oradea, str. Petre Carp, nr. 18 (parcul industrial) sau prin e-mail: Mai multe informatii la telefon: 0740 309 631 sau 0359 088 212

 • 12

  Angajam URGENT in Oradea - CONTROLOR CALITATE (3 sau 4 schimburi)

  Angajam URGENT in Oradea CONTROLOR CALITATE Responsabilitati: -Efectueaza verificarile produselor conform planului de control -Urmăreşte şi răspunde pentru identificarea stadiului de verificare al produselor pe flux. -Răspunde pentru identificarea adecvată a produselor. -Întocmeşte fişele de neconformitate şi acţiune corectivă în cazul constatării unor abateri. -Participă la analiza reclamaţiilor clienţilor. -Verifică condiţiile de impachetare (cantitativ) ale produselor. CERINTE: - Disponibilitate pentru lucru in 3 sau 4 schimburi AVANTAJE: – Salariu motivant – Tichete de masa – Decontarea transportului – Majorari salariale bazate pe performanta – Conditii de lucru la standarde europene, intr-o echipa tanara. – Posibilitati de dezvoltare si evolutie profesionala CV-urile se pot depune la sediul firmei din Oradea, str. Petre Carp, nr. 18 (parcul industrial) sau prin e-mail: Mai multe informatii la telefon: 0740 309 631 sau 0359 088 212

 • 1

  Operatori CNC in Belgia (productie utilaje agricole)

  Recrutăm Operatori CNC pentru o companie din Antwerp, Belgia, producător de utilaje agricole (tractoare, pluguri, secerători, semănători). Cerințe: - Experiență în lucrul cu strunguri sau freze cu comandă numerică; - Cunoștințe de desen tehnic; - Cunoștințe de asamblare și ajustare a sculelor de tăiere; - Permis cat. B reprezintă avantaj; - Limba engleză la nivel mediu (obligatoriu); - Persoană serioasă, responsabilă și care lucrează cu acuratețe. Responsabilități: - Operarea mașinilor cu comandă numerică (fără programare) precum Fanuc, Heidenhain, Siemens, Mazatrol; - Controlul calității părților fabricate; - Se lucrează după desen tehnic. Ofertă și beneficii: - Salariu în funcție de experiență, între 16 - 18 Euro brut/ oră; - Program de lucru full time, în două schimburi; - Cazare în cameră single hotel prima lună gratuită (apoi contra-cost, 75 Euro/ săptămână); - Contract belgian, direct la client; - Bonus de 40 Euro/ zi pentru prima lună de muncă; - Tichete de masă (7 Euro/ zi) + alte sporuri; - Haine și încălțăminte de lucru; - Asistență în găsirea unei cazări proprii după prima lună.

 • 16

  Angajam necalificati in Cehia

  CAUTAM operatori pe linia de productie loc- Pardubice ,Cehia - se accepta barbati, femei sau cupluri - cazare asigurata(2-3pers in camera) -transport cazare-fabrica asigurat zilnic - transport Gratis (Galati,Onesti,Brasov,Sibiu,Deva,Arad ) - nu este necesara o limba straina - Bon de masa sau reducere la cantina Pentru mai multe detalii sunati la 0742530624

 • 2

  Angajam mecanic camioane

  Tip job: Mecanic utilaje grele/camioane. Activitate: Mentenanta/service utilaje statie de sortare(balastiera). Se ofera salariu motivant si cazare daca se cere.

 • 3

  Mecanici, electricieni, reglori utilaje - Sura MIca

  Locuri de munca noi disponibile pentru o companie de producție din Șura Mică: - mecanici întreținere cu experienta pe echipamente de productie - electricieni întreținere utilaje cu experienta in productie - reglori/operatori: persoane cu minim 8 clase, cu ceva experienta in productie ( ideal operare si reglaje echipamente) si dornice sa invete pe alte echipamente complexe ( nu se potrivesc cei care au lucrat pe sisteme automatizate PLC sau asemanator) Se lucreaza 3 schimburi si se ofera masă la cantină, tichete de masă, prime. Asiguram TRANSPORT din Slimnic, Șura Mare, Viile Sibiului, Rășinari și Sibiu.

 • Salveaza cautarea