Vei fi notificat de câte ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Sortează după:
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Muncitori productie - depozit - logistica Nivel de studii: Absolvent Experienta: Experienta 1-3 ani Tip job: Full time

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 11

  Angajăm Agent Vanzari cu cat.B,pe Sandero, vopsele,met-chimice,domiciliul Oradea,Pr.L-Vineri 8-16,30

  Angajăm AGENT VANZARI cu permis de conducere cat.B, pe Sandero, cu domiciliul in Oradea, pentru distributie jud.Bihor : vopsele, sanitare, metalo-chimice. EXPERIENTA IN VANZARI constituie AVANTAJ !!! Program de lucru : Luni - vineri = 8,00 - 16,30 Trimiteți CV pe email: candelco(around)yahoo.com sau WhatsApp la telefonul de mai jos :

 • 4

  ARTMATCH angajeaza Controlor Calitate

  Firma noastra de pe Platforma Incontro - Calea Sagului angajeaza Controlor Calitate care sa corespunda celor de mai jos: Responsabilitati: Efectuarea controlului calitatii semifabricatelor si produselor finite conform fiselor tehnice; Urmareste traseul tehnologic al produselor de la start-up pana la ambalare; Completeaza raporul de verificare zilnica a activitatii; Raporteaza problemele aparute superiorului ierarhic, sefului de shimb; Monitorizeaza toate proiectele si produsele in toate fazele procesului de fabricatie; Ia decizia de intrerupere a productiei atunci cand apare o abatere de la fisa tehnica; Respecta sarcinile repartizate de superiorul ierarhic; Colaboreaza cu colegii din productie, sefii de schimb, sefii de sectie pentru a stabilii prioritatile in functie de fluxul comenzilor. Cerintele postului: Studii medii/superioare de preferat in domeniul tehnic; Cunostinte ale pachetului Microsoft Office; Experienta in Controlul Calitatii; Capacitate de organizare, analizare si sesizare a neconformitatilor tehnice; Atentie deosebita la detalii, acuitate vizuala; Capacitate de asumare a responsabilitatilor si de gestionare a problemelor concomitente, verificare concomitenta, corecta ai rapidă a proceselor si produselor; Rezistenta la sarcini repetitive, la stres; Capacitate buna de relationare interumana, spirit de echipa, calm in gestionarea si rezolvarea problemelor; Activ, eficient, orientat catre sesizarea defectelor de calitate si spre eficientizarea muncii; Disponibilitatea de a lucra 2 schimburi. Pentru detalii, va rugam sa ne contactati!

 • 2

  Sef Schimb

  Cerinte: Nivel studii: Absolvent de studii superioare cu profil tehnic; Abilitati de folosire a documentatiei tehnice; Cunostinte bune de mecanica, electromecanica, instalatii; Experiență în munca în industrie-minim 3 ani; Fire sociabilă, statornică, responsabilă, cu spirit organizatoric și abilități de comunicare, căreia să îi placă să lucreze în echipă, dornica să se perfecționeze și să devină un bun specialist în domeniu; Cunoștințe PC pachet Microsoft Office; Cunoștințe limba: engleză mediu/avansat, Responsabilitati: 1. Intervine atunci cand apar probleme la cuptor impreuna cu colegul care isi desfasoara activitatea acolo; 2. Asigura buna functionare a utilajelor din fabrica; 3. Supraveghează întregul flux tehnologic; 4. Supravegheaza, monitorizeaza, controleaza, productia pentru a asigura nivelul de calitate cerut; 5. Ofera sprijin in rezolvarea si prevenirea problemelor de neconformitate; 6. Coordoneaza echipa. Program: 4/1: 4 zile lucrate schimbul 1 (06:00-14:00) cu o zi libera 4/1: 4 zile lucrate schimbul 2 (14:00-22:00) cu o zi libera 4/2: 4 zile lucrate schimbul 3 (22:00-06:00) cu doua zile libere Beneficii: Bonuri de masă; Plata orelor suplimentare; Bonus de Craciun; Bonus de Paste; Bonus de vacanta; Prima de casatorie; Prima pentru nou nascut .

 • Salveaza cautarea