Vei fi notificat de câte ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Sortează după:
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Muncitori productie - depozit - logistica Experienta: Experienta 1-3 ani Tip job: Full time

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 13

  Angajăm Agent Vanzari cu cat.B,pe Logan, vopsele,met-chimice,domiciliul Oradea,Pr.L-Vineri 8-16,30

  Angajăm AGENT VANZARI cu permis de conducere cat.B, pe Logan, cu domiciliul in Oradea, pentru distributie jud.Bihor : vopsele, sanitare, metalo-chimice. EXPERIENTA IN VANZARI constituie AVANTAJ !!! Program de lucru : Luni - vineri = 8,00 - 16,30 Trimiteți CV pe email: candelco(around)yahoo.com sau WhatsApp la telefonul de mai jos :

 • 3

  Fabrica de zahar din Roman angajeaza electrician si lacatus mecanic

  Agrana Romania SRL este cel mai mare producator de zahar din Romania. Deoarece ne dorim sa ramanem o companie de success si in viitor, cautam in acest moment colegi care sa aduca un plus de valoare companiei noastre. In prezent suntem in cautarea unor persoane dedicate care doresc sa se alature Departamentului Productie Primara pe pozitia de: ELECTRICIAN Responsabilitati: - Intretine/exploateaza utilajele din punct de vedere electric la instalatii 6KV, instalatii de medie si joasa tensiune si executa manevre electrice in camera de comanda, puncte de transformare, la CET si societate. - Realizeaza sarcinile de reparatii si absolut toate celelalte obligatii ce-i revin si din alte activitati diverse in cadrul echipei de mentenanta. - Mentine ordinea/curatenia in sectorul de care raspunde pentru evitarea blocarii accesului la instalatiile electrice (tablouri, statii, motoare, pupitre). Cerinte: - Scoala profesionala/liceu profil energetic - Experienta minim 1 an - Seriozitate, comunicativitate, adaptabilitate, atentie distributiva, abilitati de lucru in echipa Se ofera: - contract de munca pe perioada nedeterminata - salariu atractiv: salariu de baza net cuprins intre 2000 si 2600 lei - beneficii suplimentare: spor vechime, tichete de masa, prime (Craciun, Paste, 15 August, de vacanta), decontare bilet de odihna, decontare transport - program de lucru: 8 ore pe zi, schimbul 1 in perioada de remont si schimburile 1,2 si 3 in perioada de campanie - formare profesionala Date contact: Cei interesati sunt rugati sa isi depuna CV-ul la departamentul resurse umane din Roman, str Energiei, nr 52 sau il pot trimite pe adresa de email: Informatii suplimentare puteti obtine la telefon: . Ca o companie globala, suntem foarte mandri de forta noastra de munca diversa si acordam o mare importanta egalitatii de sanse si diversitatii. Salutam si incurajam pe toti cei pasionati de compania noastra sa aplice, indiferent de varsta, dizabilitate, etnie, sex, religie sau orientare sexuala. Ti-am captat interesul? Asteptam cu nerabdare sa primim aplicatia dumneavoastra.

 • 1

  Angajam marochineri

  Firma marochinarie din Rahau-Sebes, jud. Alba, angajeaza MAROCHINERI cu experienta. Acordam salariu atractiv, bonuri de masa si bonusuri in functie de performanta. Decontam transportul integral. Daca esti din judetul Alba si esti in cautarea unui loc de munca stabil, te asteptam sa ne contactezi la sediul firmei, pe email sau telefonic.

 • ANGAJAM ELECTROMECANIC

  ANGAJAM ELECTROMECANIC FARA EXPERIENTA!!! Sectorul masini industriale. Studii medii in domeniul tehnic. Program de luni pana vineri. Salariu 4000 RON NET + tichete de masa 600 RON/ luna, bonusuri lunare, al 13-lea salariu. Transport decontat. Asteptam si oferim seriozitate. Detalii la:

 • 41

  Angajare personal pentru intretinere si reparatii in domeniul turistic

  Acceptam si pensionari. Aptitudini necesare: Pregatire profesionala intr-un domeniu tehnic, persoana de încredere, curata, ordonata, disciplinata si corecta. Programul: norma intreaga sau jumatate de norma. Ofermi cazare si masa, daca este cazul. Pensiunea se situaza in Rasnov, jud. Brasov. Pentru alte informatii asteptam sa ne contactati.

 • Angajam Operator dana in Portul Agigea

  Societatea comerciala Barter Port Operator, cu sediul in Agigea, Constanta angajam: - Operator dana Scopul general al postului: - organizeaza si coordoneaza activitatea de pe dana, nava/barja conform tehnologiilor de lucru, implicand si sarcini de reprezentare a societatii care efectueaza operarea portuara cu reprezentanti ai transportatorilor si ai beneficiarilor de prestatii in vederea desfasurarii operatiunilor portuare de incarcare/descarcare, depozitare, transport, transbord si manipulare a marfurilor. Cerințe: - Experienta de munca minim 1 an pe un post similar, certificate, atestari profesionale; - Cazier curat - Disponibilitatea de a lucra in ture Condiții: Oferim: - formare profesionala, echipament de munca; - contract de munca cu durata nedeterminata; - transport local asigurat; - pachet financiar + sporuri, la care se adauga si tichete de masa in valoare de 35 lei/zi lucratoare; - Program de lucru in ture de 12/24. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

 • 2

  Angajam operator pod rulant de la sol [podar]

  Societate structuri metalice angajeaza operator pod rulant cu comanda de la sol in Bucuresti Pentru relatii puteti apela la tel 0728975236 sau email :

 • Stivuitorist cu atestat ISCIR

  Compania noastră caută 1 stivuitorist pentru depozitul nostru. Candidatul ideal va fi responsabil pentru încărcarea și descărcarea mărfurilor, pregătirea comenzilor și menținerea depozitului curat și organizat. Cerințe: Experiență anterioară în utilizarea stivuitoarelor; Atestat ISCIR valabil; Capacitatea de a lucra într-un mediu rapid și dinamic; Abilități bune de comunicare și de lucru în echipă; Responsabilități: Încărcarea și descărcarea mărfurilor în mod eficient și sigur; Pregătirea comenzilor și asigurarea livrării acestora la timp; Menținerea depozitului curat și organizat; Comunicarea cu colegii și supervizorii pentru a asigura o eficiență maximă în depozitare; Beneficii: Salariu competitiv și beneficii suplimentare; Tichete de masa; Beneficii medicale la o clinica privata. Programul de lucru este de LUNI pana VINERI : 08 - 17 3600 - 3900 RON Dacă sunteți o persoană motivată, cu experiență în depozitare și doriți să faceți parte dintr-o echipă dinamică și plină de energie, vă rugăm să aplicați pentru acest post. Așteptăm cu nerăbdare să vă cunoaștem!

 • 1

  Angajam Operator CNC freza in Cluj

  Ești Operator CNC, ai experiență pe freză și te aflii în căutarea unui loc de muncă? Dacă răspunsul este afirmativ, suntem dornici să te cunoaștem! Ești candidatul ideal dacă: Ești o persoană serioasă și responsabilă. Ai cunoștințe de desen tehnic; Ai cunoștințe de bază de CNC; Ai experiență de minim 2-3 ani pe freză; Ai experiență pe Siemens, Fanuc. Oferim: Venit lunar 4500 - 5000 lei NET, în funcție de experiență (format din salariu fix și tichete de masă de 30 lei/zi); Plata orelor de weekend cu spor de 75 la sută (dacă va fi cazul); Program în 2 schimburi; Contract pe perioada nedeterminată; Primă pentru recomandarea unui coleg nou 600 lei NET. Exact Systems funcționează din 2004 și este acum unul din principalii furnizori de soluții de control calitate, suport logistică și producție pentru industria din Europa. Prin aplicarea la acest job, sunteti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal, conform regulamentului privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Aceste date sunt necesare în procesul de recrutare.

 • Mecanic Mentenanta/ Reglor

  Pentru clientul nostru, companie multinationala de top in domeniul Pharma cu puncte de lucru in Bucuresti, Sector 3, suntem in cautare de noi colegi pentru postul de Mecanic Masini si Utilaje/Reglor. Cerinte: Studii tehnice profil Mecanic sau curs de calificare absolvit; Experienta pe un post similar in fabrica; Disponibilitate la un program de lucru in schimburi; Responsabilitati: Efectuarea reviziilor periodice pentru echipamentele din fabrica conform planului de mentenanta preventiva; Interventii corective in cazul aparitiei de defectiuni mecanice; Supravegherea masinilor de productie din sectie; Efectuarea de reglaje mecanice in functie de formatul produselor; Completarea raportului de activitate la final de tura; Mentinerea evidentei stocului de piese de schimb in cazul in care sunt folosite in interventii; Transport ASIGURAT si GRATUIT de la statiile de metrou TIMPURI NOI si NICOLAE TECLU ; Pachet de Beneficii: Contract de Munca Nedeterminat; Perioada de acomodare asigurata si platita dupa angajare; Salariu NET: 3.500 4.000 lei; Tichete de Masa - 630 lei / luna; Spor de Noapte 25%; Ore suplimentare platite 200% (cand este cazul); Prime de Sarbatori; Prima de Vacanta; Decont Transport; Abonament Medical Privat; Asigurare de Viata; Abonament BOOKSTER; Venit mediu total NET lunar: 4300 4800 lei; Program de Lucru: L-V, 3 schimburi, 06:15 14:15 / 14:15 22:15 / 22:15 06:15; Pentru angajari, trimiteti CV-ul Dvs. pe adresa noastra de e-mail sau ne puteti contacta la numarul de telefon 0735 911 938. Prin trimiterea CV-ului Dvs. ne dati acordul pentru prelucrarea datelor personale in scopul angajarii pe postul urmarit, in cazul in care veti corespunde cerintelor job-ului. Va puteti retrage acordul oricand cu un e-mail la aceeasi adresa, in acest sens!

 • 4

  Angajam Deservent, Manitou Telescopic

  South Equipment SRL, companie specializată în închirierea de utilaje și operatori, caută candidați pentru posturile de , legator de sarcină și operator nacelă.(operator manitou rotativ) Acestea sunt poziții cu responsabilități importante, care necesită experiență în domeniu și cunoștințe tehnice solide. Candidații trebuie să fie siguri pe ei, atenți la detalii și să aibă abilități excelente de comunicare. Santierele sunt atât în România, cât și în Europa, astfel , candidații trebuie să fie dispuși să se deplaseze. Se oferă diurnă pentru deplasări și orele suplimentare sunt plătite extra. Salariul este motivant și atractiv, iar beneficiile includ asigurare medicală și concediu platit. Dacă sunteți interesați să faceți parte din echipa noastră și aveți experiență relevantă, vă rugăm să ne contactati telefonic sau whatsapp www.southequipment.ro

 • 12

  Angajăm Stivuitorist Atestat ISCIR pentru Manitou Rotativ

  Angajăm Stivuitorist Atestat ISCIR Operator manitou rotativ Cerinte: - Cazier Curat - Diploma minim 8 clase - Atestat ISCIR minim 1 An - Operatori Manitou Rotativ, Telescopic, Nacela . Salariul atractiv si motivant ! Program de lucru 8 ore , orele suplimentare sunt platite extra ! Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati telefonic sau whatsapp !

 • 7

  Angajez strungar CNC

  Angajez strungar cu experienta CNC D920 unicate si serii mici , Fanuc Frezor cu experienta CNC, NU am utilaje clasice Pot asigura cazare pt cei veniti din alte zone ale tarii

 • 3

  Mecanici, electricieni, reglori utilaje - Sura MIca

  Locuri de munca noi disponibile pentru o companie de producție din Șura Mică: - mecanici întreținere cu experienta pe echipamente de productie - electricieni întreținere utilaje cu experienta in productie - reglori/operatori: persoane cu minim 8 clase, cu ceva experienta in productie ( ideal operare si reglaje echipamente) si dornice sa invete pe alte echipamente complexe ( nu se potrivesc cei care au lucrat pe sisteme automatizate PLC sau asemanator) Se lucreaza 3 schimburi si se ofera masă la cantină, tichete de masă, prime. Asiguram TRANSPORT din Slimnic, Șura Mare, Viile Sibiului, Rășinari și Sibiu.

 • 5

  Lucrator comercial - Gestionar

  BAR BLECHDESIGN SRL angajaeaza lucrator comercial - gestionar. 1. Denumirea compartimentului: COMPARTIMENTUL PRodictie 2. Denumirea postului: LUCRĂTOR COMERCIAL 3. Se subordonează: DIRECTOR DE PRODUCTIE 4. Pregătirea și experiență: NIVEL DE STUDII: minim liceul (diplomă de bacalaureat) EXPERIENȚĂ: - Nu este obligatorie; - Au prioritate persoanele cu experiență în domeniul comercial APTITUDINI ȘI DEPRINDERI NECESARE: - Percepție vizuală; - Atenție: concentrare, mobilitate, distributivitate, selectivitate; - Rapiditate; - Spirit practic; - Coordonare manuală bună; - Memorie vizuală bună; - Abilități de comunicare; - Capacitate de a lua decizii; - Persoană de încredere; - Implicare în activitate; - Dorință de a munci; - Capacitatea de a se descurca în condiții de stres; - Rezistență la sarcini repetitive; - Rezistență la oboseală; - Capacitatea de a munci în echipă; - Autocontrol mediu; - Motivație. 5. Responsabilități și sarcini: ATRIBUȚII PRINCIPALE (și sarcini aferente): 1. Asigură necesarul de materii prime si materiale auxiliare productiei; - Aduce materii prime si materiale auxiliare din depozit; - Pregateste materiile prime necesare productiei; - Ambaleaza produsele finite; - Urmăreștecomenzile intrate pentru productie - Compară preturile de achizitie, sortează și verifică materiile prime receptionate. 2. Adaptează etichetele și afișele în funcție de cerințele curente - Actualizează etichetele in depozit RESPONSABILITĂȚILE POSTULUI: - Răspunde de asigurarea volumului de materii prime si auxiliare productiei - Răspunde de ritmicitatea deservirii productiei - Răspunde de raportarea pierderilor de orice fel (rebuturi, furturi) - Răspunde de condițiile de igienă a materii prime si materiale - Răspunde de informarea superiorilor - Răspunde de rezolvarea problemelor și de satisfacerea cerințelor productiei - Răspunde de pregatirea necesarului de aprovizionat - Identifică acele materii prime, auxiliare, etc. care au un rulaj lent in vederea luarii uonor masuri adecvate - Respectă instrucțiunile verbale și scrise date de superiori Verifică calitativ și cantitativ produsele primite; Recepționează marfa și întocmește documentele de recepție a mărfii în depozit; Efectuează lunar (sau când este cazul) stocul de marfă; Aranjează marfa în depozit în conformitate cu cerințele angajatorului; Raportează lunar rezultatele activității de gestiune a stocului; Efectuează transferurile de marfă din stocul central în substocuri și retur; Emite avize de expediție pentru mărfurile ce părăsesc firma, în condițiile prevăzute de lege; Urmărește completarea de către clienți a documentelor fiscale conform legislației; Listează documentele fiscale ce însoțesc marfa și le transmite clientului; Ambalează și securizează marfa pentru a fi livrată; Întocmește necesarul de acte și materiale necesare pentru a livra marfa. Calități și aptitudini: Aptitudini bune de comunicare; Atenție distributivă; Cunoștințe de contabilitate primară; Aptitudini de calcul matematic; Aptitudini de lucru în echipă; Rezistență mare la stres; Cunoștințe minime de operare PC; Punctualitate; Aptitudini de a lucra cu documente; Abilități bune de organizare a timpului și activităților; Cunoștințe minime de legislație gestiune stocuri; Spirit de inițiativă; Deschidere spre a învăța lucruri noi. Atributii sa autoevalueze nivelul de pregatire permanent prin comparatie cu noutatile din domeniu sa ingrijeasca gestiunea patrimoniului sa se asigure ca primeste solicitarile clientilor pentru a afla necesitatile reale ale acestora in raport cu produsele si serviciile oferite sa se asigure ca identifica produsele rapid si corect pentru satisfacerea solicitarii clientilor prin consultarea listelor de produse, a stocurilor si prin vizualizare sa se asigure ca prezinta produsele solicitate prin atributele lor de calitate, in scopul informarii corecte a clientilor sa se asigure ca identifica documentele specifice activitatii de vanzare in vederea completarii cu exactitate a vanzarilor efectuate : borderouri, facturi etc. sa se asigure ca facturile sunt inregistrate corect conform procedurilor interne si legale sa se asigure ca asigura monitorizarea stocului de produse :cantitatile de produse din stoc sunt verificate zilnic conform normelor interne si a prevederilor legale sa se asigure ca intocmeste necesarul de produse cu promptitudine in vederea aprovizionarii sa se asigure ca verifica starea produselor din stoc periodic conform normelor interne si a normelor de calitate ale producatorului sa se asigure ca verifica stocul de produse la sfarsitul fiecarei zile de lucru pentru actualizare sa se asigure ca depoziteaza produsele din stoc cu respectarea NPM si PSI pentru prevenirea accidentelor etc. Permis de conducere: cat. B eventual si autorizatie ISCIR pentru stivuitor.

 • 7

  Stivuitorist

  Esti in cautarea unui nou loc de munca? Vino in echipa noastra! Angajam stivuitoristi in industria automotive la clienti importanti din jud. Brasov! Beneficii: - Contract de muncă legal; - Pachet salarial atractiv (salariu de baza + sporuri +bonusuri); - Posibilitatea orelor suplimentare; - Tichete de masa de 25 lei; -Transport gratuit pe mai multe rute din jud Brasov, Covasna si Prahova; - Colaborare pe termen lung; Cerințe: -Atestat ISCIR obligatoriu; -Disponibilitate de a lucra in 3 sau 4 schimburi; -Responsabilitate, seriozitate, implicare; -Dorinta de colaborare pe termen lung; Responsabilități: - manevrare diverse mijloace stivuitoare cu incarcare frontala/laterala, stivuitoare pentru spatii inguste, trenulete Milkrun, Kanvan, lize, pentru asigurarea transportului dintr-o zona in alta a materialelor aflate pe fluxul de productie;

 • Salveaza cautarea