Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Muncitori productie - depozit - logistica Bucuresti doar cu poze

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Tehnicieni sisteme de curenți slabi pentru București si Timișoara

  Suntem o companie românească ce furnizează soluții complete de telecomunicații și servicii de tip B2B, prezenți pe piața telecomunicațiilor din 1992. Angajam : - tehnicieni sisteme de curenți slabi pentru proiectele din București și județul Ilfov pentru proiectele din Timișoara - Arad Responsabilități - Instalarea și punerea în funcțiune a sistemelor de curenți slabi (antiefracție, control acces, supraveghere video, detecție incendiu) - Instruirea beneficiarului asupra utilizării și întreținerii soluției instalate - Mentenanță preventiva și service pentru sistemele instalate la sediul clienților - Operațiuni tehnice de extindere a sistemelor existente la beneficiari - Realizarea documentației tehnice si asigurarea suportului tehnic pentru intervențiile de service executate - Colaborează cu Dispeceratul de service pentru gestionarea și rezolvarea solicitărilor de intervenție Cerințe - Minim studii medii cu diploma de Bacalaureat; - Experiența minim 2 ani în domeniul instalarea și întreținerea sistemelor de curenți slabi (efracție, incendiu, control acces, CCTV, sonorizare etc.) - Experiența în lucrări de cablare structurata și curenți slabi, conectare și configurare echipamente, etc - Cursuri de specialitate, certificări și autorizări în domeniu reprezintă avantaj - Disponibilitate pentru anumite deplasări și intervenții în afara orelor normale de lucru și pentru deplasări la sediul clienților - Carnet de conducere: categoria B Beneficii - Pachet salarial motivant, - Asigurare medicală privată - Participare la cursuri de pregătire - Lucrul într-o echipa dinamica - Oportunități de promovare Adresa jobului: București - zona metropolitană, Timisoara - Arad

 • 1

  Angajam Lacatus, Frezor, Stungar, Sudor, Sculer matriter

  ISAF S.A. angajeaza pentru uzina de productie confectii metalice aflata in zona Piata Giulesti personal pentru: MONTATOR SCB, LACATUS, STRUNGAR, SUDOR, SCULER MATRITER. Programul de lucru este de luni pana vineri in intervalul 7.00-15.30. Eventuale posibilitati de cazare. Detalii la telefon sau CV pe email LACATUS CONFEC II METALICE / LĂCĂTUS MONTATOR pentru lucru pe masini de debitat (fierastrau, ghilotina, masini de gaurit) pe baza desenelor tehnice. Realizează repere i produse prin opera ii de prelucrare pe ma ini unelte specific, montarea confec iilor metalice, pieselor i semifabricatelor. Execută lucrări de: trasare, debitare, ajustare, găurire, asamblare, montaj. STRUNGAR/FREZOR pentru prelucrare prin aschiere pe strung manual si automat pe baza documentatiei tehnice si executare. Executa lucrari specifice de montaj si lucrari simple de lacatuserie. SUDOR pentru sudare electrica cu aparat cu electrod si aparat de sudat in flux continuu si pentru sudare in autogen la debitarea, alamarea, argintarea prin urmarirea desenului tehnic. SCULER MATRITER pentru confec ionarea de scule, dispozitive, verificatoare, modele i sabloane, tan e i matri e de complexitate medie, conform cerin elor tehnologice, pe baza documenta iei furnizate de maistru.

 • Tanar lucrator (necalificat)- Atelier Productie Publicitara - 2 posturi

  Cautam sa angajam lucrator (necalificat), tanar si entuziast, dornic sa invete sa lucreze intr-un Atelier de Productie Publicitara. Experienta nu este necesara. Important pentru noi este sa fii o persoana serioasa, organizata si responsabila in munca de zi cu zi si sa iti doresti sa inveti de la noi. Sa fii atent la detalii si indemanatic in utilizarea echipamentelor din dotare (cutter, bormasina, flex, etc). Investim in oameni si in echipamente, suntem ca o familie si ne pasa de cei de langa noi. Ne respectam furnizorii si suntem atenti la nevoile clientilor incercand sa raspundem prompt, la fiecare solicitare si proiect in parte. Responsabilitati job: executare, personalizare si asamblare materiale publicitare folosind echipamentele din dotare montare produse publicitare: colantare -decolantare, aplicare tapet, decorare spatii, asamblare standuri publicitare, etc executie materiale publicitare utilizand materialul specific domeniului pregatire colete pentru distribuire, ambalare cutii pentru materiale publicitare Beneficii: oferim salariu atractiv contract de munca pe perioada nedeterminata prima de sarbatori Cine suntem noi PRINT DESIGN ADVERTISING Societatea noastră se mândrește cu o experiență de peste 17 ani în domeniul producției de materiale publicitare. Această experiență se regăsește la loc de cinste în fiecare produs ieșit pe poarta societății noastre. În modul nostru de lucru primează seriozitatea, accentul fiind pus pe calitate și pe respectarea termenelor impuse. Oferim soluții complete chiar și pentru cele mai exigente și neconvenționale cereri: creație, DTP, proiectare, producție, finisaj și montaj indiferent de locație, intern sau extern, având experiență în acest sens (materiale publicitare realizate și montate pentru societăți din Olanda, Croația, Bulgaria).

 • Vulcanizator auto

  Urgent !!! Angajam personal cu experiență zona Ozana sector 3. Aparatura nouă de dejantat si echilibrat ,indreptat jentii , roluit, freon.Nu facem camioane.Comision si carte de muncă. Sediu in cladire noua.

 • 2

  soalatorii auto

  Spalatorii auto cu experienta zona Ozana sect.3 bucuresti. Conditi bune rampi incalzite iarna ,carte de muncă si comisioane.Doar persone serioase.

 • 11

  Reparatii parbrize

  Avem doua ateliere în București: 1. Strada Drumul Potcoavei nr.43 2. Șoseaua Alexandria 189C sector 5 ATENTIE!!! Nu putini amatori sau apucat de reparat parbrize cu truse dintre cele mai ieftine de pe piata, neavand nici macar pompa de vacumare, aceasta facanduse manual cu o seringa, cea ce nu recomandam in nici un caz  pentru a beneficia de repararea ciobiturilor intr-un mod deplin. La noi gasiti solutia cea mai ieftina si cea mai profesionala. Reparatie cu pompa de vacum cu rezultate peste 90% Reparatie cu seringa pentru vacumare cu rezultate pnă la 70% Detinem aparatura cea mai performanta pentru repararea ciobiturilor. Trusa de reparat parbrize pe care o folosim noi este una dintre cele mai scumpe si performante truse de reparat parbrize care exista in Romania. Tel:

 • 5

  Operator Liza Electrica

  Pentru clientul nostru, companie multinationala lider in servicii de logistica cu depozitul situat la KM 23, Bolintin Deal, suntem in cautare de noi colegi pentru postul de Operator Liza Electrica. Cerinte: 8 clase finalizate; Experienta intr-un depozit; Experienta operare liza electrica Experinta picking cu scanner reprezinta avantaj Seriozitate; Pachet de Beneficii: Contract de Munca Nedeterminat; Salariu NET: 2.800 lei; Tichete de Masa: 420 lei / luna; Bonus luna de performanta: 280 - 560 lei; Spor ore suplimentare: 75%; Asigurare Medicala Privata; Transport asigurat si gratuit din: Bucuresti - de la statia de metrou "PACII" Mihailesti-Draganescu-Buturugeni-Zorile-Ogrezeni Costestii din Deal-Matasaru-Potlogi Sabareni-Joita-Bacu Buturugeni-Zorile-Gradinari-Tantava-Mihai Voda-Bolintin Deal Program de Lucru: L-V, 2 schimburi, ; Responsabilitati: Manipulare paleti marfa cu liza electrica (marfa vine deja paletizata); Pregatire comenzi, incarcare / descarcare marfa; Pentru angajari, trimiteti CV-ul Dvs. pe adresa de e-mail r e c r u t a r e @ w o r k i n g 4 u . r o sau contactati-ne la numarul de telefon . Prin trimiterea CV-ului Dvs. ne dati acordul pentru prelucrarea datelor personale in scopul angajarii pe postul urmarit, in cazul in care veti corespunde cerintelor job-ului. Va puteti retrage acordul oricand cu un e-mail la aceeasi adresa, in acest sens!

 • Mecanic intretinere echipamente industriale

  Angajam Mecanic la o fabrica de cablaje din Sector 3 Bucuresti. CERINTE: - studii medii - cunostinte de mecanica - experien ă în revizii / repara ii / mentenan ă echipamente i utilaje industriale BENEFICII: - salariu motivant - bonuri de masa - prime de sarbatori - bonusuri de performanta - decontarea transportului Persoanele interesate ne pot contacta la nr 0751 366 964 / 0723 626 048 sau ne puteti trimite Cv-ul pe adresa:

 • 4

  Lucratori abator pui/curcani Franta

  Ceres Interim, firma franceza de recrutare si plasare de personal, cu peste 20 de ani vechime, angajeaza lucratori polivalenti (barbati/cupluri) pentru un abator de pui si curcani din zona Laval. Se lucreaza la sectia de separat organe, ambalat si in zona de expeditie. CE CAUTAM - Persoane dinamice, fara probleme cu alcoolul (cupluri/barbati) - Persoane rezistente la efort fizic - Permis de conducere - OBLIGATORIU CE OFERIM -Contract de interim francez -Program de lucru de 35 de ore/saptamana, cu posibilitate de a face ore suplimentare, platite in plus -Cazare oferita (contra cost) de intreprindere -Masina de serviciu pusa la dispozitie de intreprindere (combustibil platit de membrii echipei care o folosesc) -Salariu : 1500 euro net/luna + ore suplimentare Nu se percepe comision. Contact : (L-V, 9h00-18h00) sau

 • 1

  Lucratori abator curcan Franta

  CERES Interim, firma franceza cu peste 20 de ani vechime, angajeaza pentru un abator de curcan din zona Le Mans/ Tours, echipe de cate 5 persoane (barbati). Se lucreaza in sectia agatat curcan pe banda care ii duce spre sacrificare (accrochage), la sectia de separat organe si ambalat. CE CAUTAM - Persoane dinamice, fara probleme cu alcoolul. - Persoane rezistente la efort fizic - Permis de conducere - OBLIGATORIU CE OFERIM -Contract de interim francez (drept la somaj si la pensie) -Program de lucru de 35 de ore/saptamana, cu posibilitate de a face ore suplimentare, platite in plus -Cazare oferita (contra cost) de intreprindere -Masina de serviciu pusa la dispozitie de intreprindere (combustibil platit de membrii echipei care o folosesc) -Salariu : 1500 euro net/luna + ore suplimentare Nu se percepe comision. Contact : (L-V, 9h00-18h00) sau

 • 3

  angajam urgent magazioner

  FIRMA SECTOR 6 ANGAJAM MAGAZIONER/Gestionar/PICKER CU EXPERIENTA PENTRU FIRMA PRELUCRARE A CARNII IN SECTOR 6 BUCURESTI ANGAJAM URGENT- Lucrator Magazie/Depozit - oferim 4000 lei net CERINTE: EXPERIENTA 3 ANI depozite, magazii ( lidl, kaufland, METRO, sau alte depozite). Sa știe sa lucreze la computer PROGRAM 8h: se lucreaza in schimburi LOCATIE: Giulesti SALARIU: 4.000 LEI NET CONTACT :

 • 3

  Operatori si Controlori calitate - Fabrica producatoare de sticla

  Angajam Operatori si Controlori Calitate pentru o fabrica producatoare de sticlă din București, Sector 3. Experiența NU este necesară Telefon / Whatsapp: Alina ferta include: contract nedeterminat Salariu fix 2900-3600 NET Tichete de masa 14 salarii anuale bonusuri de sarbatori, vacanta si pentru rechizite copii asigurare medicală privată sporuri acordate conform legislației training intern/ internațional platit

 • 2

  Necalificați pentru fabrici si depozite în Cehia

  - Căutăm bărbați, femei sau cupluri necalificați pentru fabrici ,abatoare si depozite în toate regiunile Cehiei. - Pentru persoanele care nu au bani de transport din România in Cehia îl retragem din primul salariu, noi nu percepem taxe si comisioane . - Contractele de muncă se fac în Cehia pe perioade începînd de la minim 3 luni pînă la perioade nedeterminate . - Salariile sunt cuprinse intre 800 si 1350 euro /net , depinde de locul de muncă care îl doriți, iar programul de lucru este de 8 ,9 ,10,11,12 sau mai multe ore ,tot așa depinde ce loc de muncă vă alegeți. - La locurile de muncă care le avem , cazăriile sunt gratuite sau contra cost din salariu 150 de euro. - Peste tot avem translatori români si nu se cere limba Cehă. - Luăm oameni din toate zonele țării . - Si pentru oamenii care se află deja în Cehia si vor un loc de muncă să mă contacteze si trimit mașină după ei să âi ia de unde se află si âi aducem unde vor să muncească. - Pentru mai multe informatii sunatimă pe numărul de telefon din anunț.

 • Bărbați necalificați pentru depozit de mobilă în Cehia

  Căutam bărbați pentru depozitul de mobilă BJS din Humpolec în Cehia .Se plătește cu 122 koroane pe oră și cazarea este gratuită. Se lucrează 5 zile pe săptămână în 2 schimburi a cîte 8 ore sau 4 zile pe săptămână în 2 schimburi la 12 ore ,salariul se dă odată pe lună pe data de 20 iar în fiecare săptămînă primiți avans intre 1000 și 2000 koroane, pentru mai multe detalii sunatima pe nr de telefon din anunț.

 • 1

  Operator instalații automate prelucrare sticlă - București.

  Randstad angajează operatori pentru o fabrica de sticlă din București, Sector 3. Experiența NU este necesară! Program de lucru în 3 schimburi. Oferta include: Salariu 3587 lei net/lună + bonuri de masă 500 lei/lună. Prime de Paște, Crăciun și de Vacanță. Asigurare medicală. Contract pe perioadă nedeterminată, companie serioasă. Alte informații: angajații noi trebuie să facă o școlarizare în Bulgaria timp de 3 săptămâni, compania asigură cazarea, mâncarea și transportul. Pentru informații suplimentare, vă rog să mă contactați la numărul de telefon afișat, Monica, program de lucru L-V orele 9-18.

 • Salveaza cautarea