Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Muncitori productie - depozit - logistica Iasi Ofer cazare

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 29

  Operatori Productie (componente electronice) in Cluj_cazare, 2 mese/zi si transport gratis! id3

  Gi Group Romania angajeaza Operatori Productie/Muncitori Necalificati la montarea si asamblarea componentelor electronice în Jucu, judetul Cluj! SE OFERA CAZARE SI 2 MESE/ZI GRATIS! Experienta nu este necesara! BENEFICII: Venit lunar incepand de la 3000 lei Net (bani in mana), include: - SALARIU de incadrare 3500 lei Brut (2092 lei Net) - 3800 lei Brut (2259 lei Net); - tichete de masa 30 lei/zi; - spor de noapte 25%; - spor de weekend 15%. In plus: - spor ore suplimentare 175%; - CAZARE in regim hotelier asigurata gratuit ( două persoane in camera ); - 2 mese/zi gratuite (un sandwich dimineata si meniul zilei la amiaza); - transport asigurat gratuit/decontat din localitatea de domiciliu catre Cluj. CERINTE: - Minim 8 clase; - Disponibilitatea de a lucra în 4 schimburi. Pentru mai multe informatii contactati-ne la numarul de telefon: (zero sapte doi noua zero zero cinci doi sase opt) (zero sapte trei unu cinci doi zero opt sase noua)

 • 12

  Personal calificat / necalificat Taiere, transare, fasonare, impachetare porc / vita / vitel-Olanda

  Personal calificat / necalificat Taiere, transare, fasonare, impachetare porc / vita / vitel - Olanda Descrierea activitatii: In functie de experienta: sacrificare, taiere, transare, fasonare, impachetare si expeditie. Cerinte: Engleza sau Germana ( conversational ) Permis categoria B. ( avantaj ) Seriozitate. Beneficii: 1.Salariu: 1300 2400 Euro net. ( in functie de experienta ) 2.Avans dupa prima saptamana 3.Decontare transport la primul salariu. 4.Al treisprezecelea salariu pe an. 5.Program de Luni pana Vineri cu posibilitate de suplimentar. 6.Posibilitatea de calificare la locul de munca. 7.Asistenta in limba romana. 8.Cazare: Apartament sau casa 2 persoane in camera - complet utilat 9.Masina de mers la lucru si cumparaturi Contact: https://www.youtube.com/watch?v=oXoOws_PBWE

 • 17

  Muncitor depozit DHL - Germania

  Manipulant colete în depozit DHL Se acceptă barbați, femei, cupluri cu vârsta între 18 și 56 ani Pentru detalii Tel sau Whats App: de luni până vineri 09.00- 17.00 Cerințe: Angajatul trebuie sa își asigure transportul până la sediul firmei in Germania! conditie fizică bună capabil să lucreze in echipă se acceptă barbati, femei, cupluri Se încarcă și descarcă pachete de diferite greutați - intre 100g si 31,5kg! Se trage o bandă aproape de lucrător, și coletele se iau și se pun pe acea banda. Condiții: locul de muncă este la Leipzig, Berlin sau Magdeburg contract pentru o perioada de 9 luni de zile se garantează 6 ore de lucru pe zi, adică 30 de ore /saptamană, cu posibilitate de ore suplimentare, plătite cu spor de 25% se plătește 12,43 Euro Brut/oră lucrată (din aceștia se reține impozit conform clasei de impozitare), la care se adauă sporul de 25% pentru orice oră muncită suplimentar + spor de noapte cazarea 330 Euro/ luna - se reține lunar din salariu. Camere de două sau trei paturi, cu acces comun la bucătărie sau baie. Cuplurile sunt cazate în cameră de cuplu. transport de la cazare la locul de muncă 50 Euro/luna - se retine lunar din salariu Cei care sunt șoferi primesc bonus 100 Euro/luna, în cazul în care conduc mașina firmei. Avans se poate obține după minim 2 saptămâni lucrate. Banii nu se dau cash. Se virează doar in cont bancar. Program in ture: schimb 1 Luni- Vineri, Sambata- 06: Euro Brut/oră schimb 2 Luni- Vineri, Sambata- 14: Euro Brut/oră schimb 3 Luni- Vineri, Sambata- 22: Euro Brut /oră + 25% spor de noapte Responsabilități: incarcă si descarcă pachete cu greutatea intre 100g si 31,5 kg In momentul intrării la cazare se achita 13 euro/ persoană pentru emiterea cazierului judiciar international !!! Sunt necesare doua poze tip pașaport - una pentru Anmeldung(Primărie) și o poză pentru cardul de sănătate. Persoanele trecute de 50 ani trebuie să aducă un aviz medical APT DIN PUNCT DE VEDERE MEDICAL!

 • Salveaza cautarea