Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

CV-ul tău nu este încă complet.


Completează-ți CV-ul în doar câteva minute!
Odată completat CV-ul poți aplica de câte ori dorești cu un singur click.
Completează CV


Poti edita Cv-ul tau aici inainte sa il trimiti.

Trimite unui prieten

Trimite

Picker pregatire marfa in depozit langa Aeroport, pachet salarial 4180 lei, orar L-J 8-17:30, V 8-14

Valabil din 20.11.2023 06:09:51
Specificatii
Numele companiei GERMAN MARKET SRL
Tip job full time
Experienta experienta peste 3 ani
Salariu oferit 500 - 1000 EURO
Locuri vacante 1
Disponibil imediat da
Descriere

Înainte de a suna vă rog citiți cu atenție și complet descrierea postului, condițiile și oferta de angajare (ce include explicația detaliată a salarizării) de pe siteul GermanMarket . ro de la rubrica Angajari.

ATENTIE: Pentru acest post căutăm un coleg care să aibă copil la școală (indiferent în ce clasă e copilul)!

Angajăm bărbați harnici, câștig NET 4,180 lei pe posturi de pickeri pregătire marfă lucrători depozit în Cluj, lângă Aeroport pentru depozitul German Market de produse curățenie, îngrijire personală, articole menaj, dulciuri, cafea.

Câștigul NET lunar include tichete de masă pe card, decontare transport în comun sau cu auto propriu, bursă privată* pentru copilul școlar și alte beneficii extra salariale detaliate în prezentarea postului de pe site-ul menționat mai jos.

Programul de lucru e fix, de luni până Joi inclusiv între orele 8:00 - 17:30 cu 1 oră zilnic timp de pauză și vineri între orele 8:00 - 14:00 cu 20 de minute timp de pauză, fiind zi mai scurtă de muncă. Stația de autobuz 5 8 e la 100m de depozit.

Condiție obligatorie pentru angajare: minim 10 ani vechime în muncă (dovedită cu acte). Nu e obligatoriu să aveți experiență anterioară în domeniu logistic retail dar ne interesează să aveți deja vechime în muncă (indiferent unde și ce ați lucrat) de minim 10 ani! Deoarece majoritatea activității pentru acest post presupune muncă fizică de deplasare prin depozit, colectare, sortare și ambalare de produse în cutii cu greutate între 5 kg și 20 kg, este necesar să fiți apți din toate punctele de vedere, fizic și mental, să puteți face o astfel de muncă manuală fizică timp de 8 ore zi (cu pauză la fiecare 2 ore).

* Pentru cine are copil școlar firma noastră acordă o bursă privată de 600 lei net (neimpozabilă) necondiționată de rezultatele școlare ci doar de prezența la școală. Valoarea bursei e inclusă în suma menționată mai sus. Practic cine are copil școlar primește în total 4180 lei NET sub formă de salariu de încadrare + tichete de masă + tichete culturale + bursă privată copil + restul beneficiilor extra salariale pe care le găsiți detaliate pe site-ul nostru, menționat mai sus.

Pe site-ul nostru (GermanMarket . ro la rubrica Angajari) avem explicat în detaliu toate informațiile despre acest post, din ce e compus pachetul salarial, în ce condiții se acordă și despre bursa privată pe care o acordăm colegilor care au copii școlari.

După ce intri pe site-ul nostru, menționat mai sus, și citești în întregime descrierea detaliată a acestui post de pe site-ul nostru, dacă ești interesat de acest loc de muncă și consideri că te încadrezi în cerințele postului și ești de acord cu condițiile de angajare, te rog sună-ne pentru a discuta posibilitatea de angajare.

Dacă ai întrebări sau nelămuriri care nu sunt clarificate pe site-ul menționat mai sus sună-ne NU trimite mesaje prin sistemul Publi24 sau pe telefon deoarece nu raspundem la mesaje. Mulțumim anticipat pentru înțelegere!

Anunturi recomandate

Aplica rapid
German Market

Vezi toate anunturile
Ati atins limita de mesaje trimise pe zi
Pentru a putea trimite mai multe mesaje accesati abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!