Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Manipulanti marfa Maramures doar cu poze

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 3

  Descrierea postului Este necesar sa fi harnic, perseverent, onest, resonsabil si cel mai important, sa ai disponibilitate la efort fizic sustinut. DETALII POST VACANT: - program de lucru:8h (Luni-Vineri), orele : 8:00-17:00 cu pauza de masa; - posibilitatea de avansare in cadrul firmei; - bonusuri si pachete cu anumite ocazii; CERINTE: - depozitarea marfii in spatiile alocate; - participarea activa la operatiunile de incarcare/descarcare a marfii; - gestionarea cu atentie a marfurilor aflate in depozit si magazin; - carnet categoria B (minim 2 ani), fara antecedente rutiere; - efectuarea distributiei pe rutele stabilite; - grija pentru vehicului incredintat pentru transportul marfii; - desfasurarea activitatilor specifice de ordine si curatenie; - capabil de lucru in echipa; - PERIOADA DE PROBA: 1-2 luni; - AVANTAJ: cunostinte in domeniul instalatiilor; Mai multe detalii si informatii despre locul de munca vacant vor fi oferite in cadrul unui viitor interviu, dupa depunerea si selectia CV-ului. Pentru informatii suplimentare : Onit Monica) nit Alin)

 • 13

  Școala EUROTRAINING organizează cursul de Stivuitorist care face parte din domeniul occupational “Instalatii de ridicat”. Unități de competență: - .Respectarea normelor PM, PSI şi a prescripţiilor tehnice ISCIR, - Completarea documentelor, - Pregătirea şi verificarea vehiculului pentru lucru, - Efectuarea transporturilor şi manipulării mărfurilor, -Identificarea defectelor apărute, -Predarea utilajului şi a documentelor, Condiții înscriere: studii minime obligatorii Durata cursului: 6 săptămâni Certificat acreditat ANC (diploma) – se obține în urma absolvirii cursului . Certificatele obținute au valabilitate permanentă și sunt recunoscute la nivel NAȚIONAL si la nivelul UNIUNII EUROPENE. Jud. Maramureș, Baia Mare pentru mai multe informații vă stăm la dispoziție : nr. de telefon- 0732970180 site: scoalaeurotraining.ro NU RATA ȘANSA DE A TE CALIFICA ÎNTR-O MESERIE !

 • 1

  S.C. BLACHOTRAPEZ S.R.L., producator invelitori din tabla, angajeaza stivuitorist la punctul de lucru din Baia Mare. CV-urile se trimit pe adresa de e-mail, prin mesaj sau personal la sediul societatii din Baia Mare, strada Fabricii, nr. 8A. Detalii la telefon, de luni pana vineri in intervalul orar 08:00-16:00. Cerinte: atestat.

 • Salveaza cautarea