Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Operatori productie Brasov Brasov

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Angajam muncitori,cu experienta,in domeniul tamplariei PVC/AL ( confectioneri,montatori ) din Brasov si zonele limitrofe. Relatii si depuneri CV-uri la telefon/fax : , e-mail : Se ofera : salariu motivant,contract de munca,conditii de munca favorabile.Oferim si rugam seriozitate.

 • 4

  Recrutam OPERATORI MAȘINĂ, pentru unul dintre clientii nostri, companie producatoare de piese auto, in Brasov. BENEFICII - Salariu brut între2700 și 3200 de lei brut - Al 13-lea salariu in luna decembrie - Bonuri de masă în valoare de 15 lei - Transport gratuit (Pe rutele Vulcan, Mina 1 Mai, Codlea, Ghimbav, Dumibrăvița, Zărnești, Râșnov, Cristian, Brașov, Măgurele, Săcele) - Bonusuri performanță - Spor de noapte 25% si spor ore suplimentare - Prime sărbători - Asigurare medicală Medlife CERINȚE: - Forță în brațe pentru operațiune precum șlefuire sau lăcuire, experiență în șlefuire DBS - Minim 8 clase, fara probleme la scris citit, calcule simple - Disponibil pentru a lucra in 3 schimburi - Apt medical, fara cazier Daca esti interesat, ne poti lasa un mesaj sau ne poti contacta telefonic la numarul: .

 • 13

  vopsitor calificat/necalificat (se vor califica la locul de munca)- ptr. operatii de pregatire ptr. vopsire.si vopsire operator presa mecanica (prese mici-piese usoare} de preferinta femei. pot fi si pensionari program de lucru flexibil part time/ full time

 • Cerințe: - experiență în producție - dexteritate manuală și atenție la detalii - adaptabil, responsabil și receptiv - disponibilitate pentru muncă în schimburi (3 schimburi) Beneficii: - salariu atractiv - un loc de muncă stabil și sigur - transport asigurat - formare și dezvoltare profesională - mediu de lucru dinamic - asistență pe tot parcursul colaborării Ești curios? Contează-ne pentru detalii la: .

 • Societate comerciala angajeaza sortatoare textile second-hand cu experienta,doar din Teliu,Budila,Tarlungeni si Carpinis. Transport asigurat,salariu atractiv.

 • 1

  Candidatul ideal - Persoana flexibila, serioasa - Disponibil la program de lucru prelungit/in ture Descrierea jobului Cunostinte si aptitudini: - Studii tehnice mecanic, electric, utilaje industrie alimentara - Cunostinte electrica/electronica/ mecanica - Experienta in industria alimentara (constituie un avantaj) Responsabilitati: - Mentenanta echipamente ambalare/ procesare TetraPak - Operare echipamente de ambalare si linii ambalare - Interventii mecanice si electrice cand este cazul - Posibilitate de Training-uri pe aceste echipamente in tara si international Ce iti oferim: Lucru intr-o echipa tanara si dinamica; Posibilitati de dezvoltare; Stabilitate Pachet salarial atractiv (salariu fix plus bonusuri);

 • caut loc de munca intr un schimb sau 3 schimburi sau 2 cu 2 .

 • 1

  Recrutăm OPERATORI PRODUCTIE pentru unul dintre clienții noștri, companie producătoare de piese auto, în Brașov. BENEFICII - Salariu brut începând cu 2500/2600 lei în funcție de studii - Al 13-lea salariu în luna decembrie - Bonuri de masă în valoare de 15 lei - Transport gratuit (Pe rutele Vulcan, Mina 1 Mai, Codlea, Ghimbav, Dumibrăvița, Zărnești, Râșnov, Cristian, Brașov, Măgurele, Săcele) - Bonusuri performanță - Spor de noapte 25% și spor ore suplimentare - Prime sărbători - Asigurare medicală Medlife CERINȚE: - Minim 8 clase, fără probleme la scris citit, calcule simple - Disponibil pentru a lucra în 3 schimburi - Apt medical, fară cazier Informații și înscrieri la telefon: sau un mesaj și vă contactăm în cel mai scurt timp posibil.

 • Pentru clientul nostru, companie cu activitate in domeniul prelucrarii/productiei de piese metalice, cu punctul de lucru in orasul Brasov, recrutam noi colegi pentru postul de Operator CNC. Cerinte: Studii de specialitate (Scoala Profesionala profil Mecanic sau Curs de Calificare); Cunostinte contur si frezare; Experienta in utilizarea de masini sau soft-uri FANUC constituie un avantaj; Experienta pe masini PUMA si NEW WAY constituie un avantaj; Experienta pe strung si freza nu este necesara, insa constituie un avantaj; Responsabilitati: Operare Strung/Freza CNC; Executie lucrari unicate (nu serie); Pentru angajari, trimiteti CV-ul Dvs. pe adresa de e-mail r e c r u t a r e @ w o r k i n g 4 u . r o sau contactati-ne la numarul de telefon . Prin trimiterea CV-ului Dvs. ne dati acordul pentru prelucrarea datelor personale in scopul angajarii pe postul urmarit, in cazul in care veti corespunde cerintelor job-ului. Va puteti retrage acordul oricand cu un e-mail la aceeasi adresa, in acest sens!

 • 4

  Cautam un nou coleg in departamentul Turnatorie pentru masina de cernut zgura. Cerinte: - minim 8 clase - seriozitate - experienta de lucru in productie Beneficii: - salariu competitiv - tichete de masa - bonus de performanta - prime de sarbatori - transport asigurat din Brasov si din imprejurimi

 • 16

  Compania APT angajeaza in Brasov, zona Stupini,Calea Feldioarei,Operatori productie/Ambalare OSB. Beneficii salariale: -Salariu incepand de la 3250 Brut -Tichete de masa in valoare de 15 lei/zi -Bonus de prezenta 308 Brut -Spor de vechime in munca 135 Brut -Spor de tura 108 lei Brut -Spor de noapte de 25% -Ore suplimentare platite 200% -Transport Gratuit sau Decontat Venituri lunare ce depasesc 2500 lei NET (in mana) Cerinte: -Disponibilitate de lucru in schimburi 12h/zi -Studii minim 10 clase -Experienta in productie - obligatorie Pentru informatii suplimentare ma puteti apela la numarul de telefon 0723 686 005, sau lasati un mesaj aici si va contactez eu.

 • Responsabilitati: -Coordonarea activitatilor pentru zona de productie alocata pe schimbul de lucru; -Raspunde de predarea si primirea schimbului cu maxim de responsabilitate pentru toate aspectele legate de: functionarea echipamentelor, cantitatea si calitatea produselor finite realizate, gestionarea resurselor umane si materiale; -Monitorizeaza activitatea de productie in functie de planul de productie stabilit; -Urmareste zilnic planul de productie si se asigura de realizarea lui; -Urmareste si se asigura de respectarea instructiunilor de lucru; -Respectă prevederile sistemului de management al calită ii i siguran ei produsului; -Coordoneaza o echipa de 7 persoane; -Face reglajele necesare pe masinile CNC; Cerinte specifice postului: -Minim 2 ani experienta ca Reglor cnc; -Cunostinte teoretice si practice a proceselor tehnologice; -Cunostinte de masurare cu AMC-uri; -Capacitate foarte bună de comunicare i rela ionare, mediere conflicte, aten ie distributivă, capacitate rapidă de decizie -Abilită i de evaluare a performan elor pe baza de criterii, obiective tehnice; -Disponibilitatea de a lucra in 3 schimburi; Beneficii: -Salariu motivant; -Tichete de masa; -Transport asigurat (dupa 6 luni se primeste masina de serviciu); -Spor de noapte; -Card de sanatate (dupa 1 an); -Prime de fidelitate (dupa 1 an); Detalii la tel. . Aplicati CV pe str. De Mijloc nr.90 - Brasov sau pe adresa de mail :

 • 2

  Vrei să te dezvolți și să-ți pui în aplicare cunoștințele profesionale în cadrul unei companii multinaționale? Ai mai utilizat desenul tehnic pentru a asambla diferite piese / subcomponente ale unui echipament ? Dacă da, atunci te invităm să faci parte dintr-o echipă profesionistă. Job Selection recrutează pentru unul din clienții săi, companie multinațională în domeniul construcțiilor / confecțiilor metalice, Lăcătuș Construcții Metalice cu experiență, în condiții avantajoase. Locație Job: Cristian/ Brașov 1. Cerințe / Candidatul Ideal: Experiență de 2-3 ani într-o poziție similară Studii medii și calificare în domeniu Cunoștințe bune de desen tehnic Cunoștințe de sudură MIG-MAG: citirea și înțelegerea simbolurilor de sudură din desenul tehnic și pregătirea pieselor pentru sudură (șanfrene, conform specificațiilor din desen) Atitudine / Abilități : flexibilitate și lucru în echipă Dorința reală de a te dezvolta profesional în cadrul companiei, concomitent cu creșterea veniturilor Fără Cazier; Cunoașterea limbii engleze (nivel mediu) constituie avantaj. 2. Beneficii: Salariu motivant, corelat cu experiența și abilitățile tale Posibilitate de creștere a veniturilor prin deplasări / delegații în străinatate (la opțiunea ta) Posibilitate de dezvoltare profesională într-o companie stabilă și cu experiență relevantă în domeniul de activitate Bonus de performanță Dacă ești interesat de ofertă și îndeplinești cerințele postului, trimite-ne un mesaj și atașează CV-ul tău. Informații job: https://bit.ly/2Ls6Fov

 • 5

  Ești în căutarea unui loc de muncă? Ai ajuns în locul potrivit! Angajam personal în fabrici din diferite domenii! Posturile disponibile în prezent: Operatori presa compactare; Operatori presa calibrare; Operatori CNC; Mecanic utilaje; Manipulant marfa; Roller; Sef echipa Controlor calitate; Beneficii: Salariu negociabil la interviu, Bonuri de masa, Prime de sărbători, Transport, Asigurare medicala private, Contract de munca pe perioada nedeterminata. Locurile de munca sunt in Brasov. Nu se asigura cazare!! Contactează-ne la numarul de telefon: sau așteptăm CV-ul tău pe adresa de mail :

 • Angajam tanar cu permis auto lucrari de mecanica generala, confectii metalice cu domiciliul in orasul Brasov

 • Salveaza cautarea