Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Operatori utilaje Brasov doar cu poze

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Companie producatoare de componente pentru rulmenti este in cautare de Strungar Universal. Cerinte : - studii medi tehnice - diploma de strungar/prelucrator prin aschiere constituie un avantaj - experienta de lucru in productie Beneficii: - salariul se negociaza in urma interviului - prima de angajare - tichete de masa (20lei) - transport asigurat din Brasov si din imprejurimi - asigurare de viata - spor de noapte 25% - ore suplimentare platite duble - bonus de performanta - spor de fidelitate - bonus de prezenta - zile de CO in plus, in functie de vechimea in companie

 • 8

  PROFIL: - Studii medii; - Experienta in proces/productie minim 1 an - reprezinta un avantaj; - Cunostinte tehnice: desen tehnic, materiale, procese de prelucrare a materialelor; - Cunostinte minime de mecanica; - Curs CNC - constituie un avantaj. APTITUDINI: - Abilitati foarte bune de comunicare; - Capabil sa lucreze in echipa; - Orientat spre rezultate; - Flexibilitate; - Autonomie in luarea deciziilor; - Dornic de a-si imbunatati continuu cunostintele. DESCRIEREA JOBULUI: - Realizarea produselor de calitate prin respectarea instructiunilor de lucru si control, instructiunilor de ambalare afisate la postul de lucru si a tehnologiei de fabricatie; - Realizarea de masuratori specifice postului cu ajutorul aparatelor de masura si control (subler, micrometru etc); - Aprobarea productiei zilnice conform instructiunilor de lucru; - Reglarea utilajelor si setarea acestora in conformitate cu desenul; - Propunerea de imbunatatiri al procesului de fabricatie.

 • Tell Security Systems angajeaza Strungar Universal in Brasov. Activitatea se desfășoară la punctul nostru de lucru din Brașov, Strada Narciselor Nr.56. Viitorul nostru coleg: - Știe să lucreze independent, de la primirea desenului tehnic până la obținerea produsului finit - Are calificare profesională și minim 1 an experiență în lucrul cu strungurl - Știe să pregătească locul de muncă, reglajele strungului și materialele necesare în vederea prelucrării - Execută controlul pieselor obținute, astfel încât acestea să corespundă standardelor de calitate Oferim: - Pachet salarial atractiv - Tichete de masă - Colaborare pe termen lung și posibilități de dezvoltare într-un mediu profesional și autentic Te așteptăm în echipa noastră!

 • 1

  Angajam muncitor presa. Zona Teliu, Prejmer. Relatii intre orele 8 – 14.30 la telefon 0786145926

 • > Companie: Specializată în producția de piese prin frezare sau strunjire și montaje mecanice. > Localitate: Codlea, Brașov > Program: 3 schimburi, Luni-Vineri > Contract: CIM direct cu angajatorul (2 luni determinat, prelungire ulterioară pe nedeterminat) > Beneficii: -Pachetul salarial se negociază direct cu angajatorul în urma unei testări tehnice și în funcție de experiență -Tichete de masă de 10 RON/zi -Bonus de performanță acordat trimestrial -Spor de noapte 25% -Transport decontat -Asigurare medicală privată > Cerințe: Studii: minim 10 clase Experiență similară (minim 2 an) Disponibilitate de a lucra în 3 schimburi Utilizare instrumente de măsură specifice Cunoștințe desen tehnic > Responsabilități: Operarea de CNC-uri pentru producția de piese prin frezare sau strunjire și montaje mecanice

 • Selectam urgent: OPERATORI MUSA (Masini unelte automate si semi-automate)/ MASINISTI pentru o mare companie cu sediul in Ghimbav. Daca iti doresti un loc de munca pe durata nedeterminata, cu posibilitate de crestere salariala si crestere in cariera, iti oferim aceasta sansa. Printre avantaje enumeram: - Contract de munca pe durata nedeterminata - Pachet salarial motivant - Ore suplimentare platite dublu - Bonus de performanta lunar de pana la 800 RON - Bonuri de masa a cate 15 RON pentru fiecare zi lucrata - Prime substantiale de sarbatori - Prime si Bonusuri in functie de performanta firmei si vechimea angajatului - Transport asigurat din localitatile: Sacele Brasov Ghimbav, Dumbravita , Codlea, Persani, Cristian, Rasnov, Zarnesti, Vulcan, Mina 1 mai - Asigurare medicala privata - Alte avantaje care se vor discuta la interviul fata in fata Se lucreaza in 3 schimburi, de luni pana sambata (sambata doar 1 schimb). Cerinte: - Minim 1 an experienta pe un post similar - Cunostinte reglaje masini unelte - Studii medii, preferabil tehnice Pentru mai multe detalii, aplica acum, iar noi te contactam in cel mai scurt timp sau contactati-ne la .

 • 2

  Selectam urgent: Operator productie - Injectie mase plastice pentru o mare fabrica din imprejurimile Brasovului. Daca iti doresti un loc de munca pe durata nedeterminata, cu posibilitate de crestere salariala si crestere in cariera, iti oferim aceasta sansa. Printre avantaje enumeram: - Contract de munca pe durata nedeterminata - Salariu competitiv, care se va negocia in urma interviului - Tichete de masa - Reducere cantina - Asigurare medicala privata - Transport asigurat din Azuga, Bod, Bran, Brasov, Busteni, Codlea, Cristian, Crizbav, Cuciulata, Dumbravita, Fagaras, Feldioara, Ghimbav, Halchiu, Hoghiz, Lunca Calnicului, Moeciu de Jos, Persani, Podu Olt, Prejmer, Purcareni, Rasnov, Rotbav, Sacele, Sanpetru, Sinaia, Sinca Noua, Stupini, Tarlungeni, Venetia de Sus/ Jos, Vladeni, Vulcan, Zarnesti, Zizin. - Alte avantaje care se vor discuta la interviul fata in fata Se lucreaza in 3 schimburi Cerinte: Diplomă de liceu sau diplomă de învățământ general (GED) sau diplomă conexă de la un colegiu tehnic. Experiență în injecții de mase plastice Proactiv și responsabil. Abilități bune de lucru în echipă. Bine organizat. Pentru mai multe detalii, aplica acum, iar noi te contactam in cel mai scurt timp sau contactati-ne la .

 • 1

  Selectam urgent: Tehnician mentenenta - Electromecanic pentru o mare fabrica din imprejurimile Brasovului. Daca iti doresti un loc de munca pe durata nedeterminata, cu posibilitate de crestere salariala si crestere in cariera, iti oferim aceasta sansa. Printre avantaje enumeram: - Contract de munca pe durata nedeterminata - Salariu competitiv, care se va negocia in urma interviului - Tichete de masa - Reducere cantina - Asigurare medicala privata - Transport asigurat din Azuga, Bod, Bran, Brasov, Busteni, Codlea, Cristian, Crizbav, Cuciulata, Dumbravita, Fagaras, Feldioara, Ghimbav, Halchiu, Hoghiz, Lunca Calnicului, Moeciu de Jos, Persani, Podu Olt, Prejmer, Purcareni, Rasnov, Rotbav, Sacele, Sanpetru, Sinaia, Sinca Noua, Stupini, Tarlungeni, Venetia de Sus/ Jos, Vladeni, Vulcan, Zarnesti, Zizin. - Alte avantaje care se vor discuta la interviul fata in fata Se lucreaza in 3 schimburi Cerinte: Liceul tehnic. Experiență minimă 3-5 ani. Cunoașterea: schemă electrică, tablouri electrice, cabluri electrice și pneumatice, proiectare electrică, mecanică, pneumatică, hidraulică este un plus. Un mare plus este experiența în construirea echipamentelor de producție. Atributii: Realizarea prototipurilor și dispozitivelor conform documentației primite. Responsabil pentru pregătirea și prelucrarea componentelor care intră în structura echipamentului. Responsabil pentru verificarea finală a produselor, componentelor realizate. Responsabil de asamblarea echipamentelor conform documentației primite. Participați la întreținerea preventivă. Pentru mai multe detalii, aplica acum, iar noi te contactam in cel mai scurt timp sau contactati-ne la .

 • CANDIDATUL IDEAL: Persoana care va intregi echipa nostra ar trebui sa aiba: -experienta in domeniu minim 1an; -studii medii, specializare electrica -rezistenta la stres si efort prelungit, viteza de reactie si de luare a deciziei in cazul defectiunilor majore. -cunostinte echipamente si actionari hidraulice/pneumatice (citire, interpretare si executie scheme electrice), automatizari RESPONSABILITATI / BENEFICII: - verifica instalatiile electrice (mecanice ) si le mentine permanent in stare de functionare si siguranta, -efectueaza interventii de urgenta la sistemele tehnice de natura electrica -asigura efectuarea inspectiilor periodice (lunare) asupra instalatiilor electrice - efectuarea verificarilor zilnice ale instalatiilor din cladire; -efectuarea mentenantei permanente in cadrul obiectivului; -raspunde de buna functionare a utilajelor de productie - executa instalatii de joasa si medie tensiune, -raspunde de calitatea lucrarilor efectuate si de raportarile intocmite catre superiorul ierarhic -consiliaza personalul de productie privind reglarea utilajelor. Beneficii: transport asigurat din Brașov, cât și din împrejurimi; tichete de masă în valoare de 15 lei/zi; bonus de performanta bonus de vechime bonus de neabsenteism posibilitate de avansare în cadrul echipei; lucrul alături de o echipă de specialiști; Bookster, 7Card; subventie cantina ; card Medlife; spor de noapte; spor de weekend tichete cadou cu ocazia sarbatorilor; ș.a.. Lucram impreuna, crestem impreuna! DESCRIEREA COMPANIEI: Fabrica de Lapte Brasov are un rol vital in viata comunitatii din judet. Tehnologia de ultima ora se imbina aromonios cu responsabilitatea fata de angajati si grija pentru calitatea impecabila a produsului, care se reflecta in fiecare pas al procesului de productie. La Olympus, oamenii si natura sunt intotdeauna pe primul loc. Angajatii nostri sunt totodata partenerii nostri de incredere, si de aceea le oferim cele mai bune conditii de munca. Fabrica de la Halchiu este mai mult decat un simplu loc de munca. Mai mult decat un mediu de lucru prietenos si deschis. Este locul unde te poti dezvolta professional si personal, pentru ca aici angajatii si fabrica cresc impreuna in fiecare zi.

 • Autoliv Brasov angajeaza Stivuitorist! Dacă ai: - minimum 8 clase - atestat ISCIR - abilitatea de a lucra conform instrucțiunilor de lucru - atenție la detalii - responsabilitate și flexibilitate - disponibilitate pentru program în 3 schimburi Vino să te angajezi la Autoliv! Noi oferim: - 3 prime pe an (prima de paste, de vacanta si al 13-lea salariu) - prima de angajare de 200 ron net - subventie la cantina - asigurare privata de sanatate - transport gratuit - tichete de masa - spor de noapte - ore suplimentare platite 200%

 • Recrutăm Electromecanic pentru o fabrică din Belgia ce produce carton pentru ambalaje. Locație: Halle, Belgia. Cerințe obligatorii: - studii și calificare de electromecanic; - experiență pe un post similar în fabrici; - bună interpretare a desenului tehnic; - limba engleză/ franceză la nivel mediu/ avansat; - permis de conducere cat. B; - persoană muncitoare, de încredere, rezistentă la stres; - abilități de comunicare și lucru individual/ în echipă. Lucrările implică: - întreținerea tuturor instalațiilor de producție; - efectuarea de reparații și mentenanță preventivă; - completare documente reparații; - se lucrează în schimburi, inclusiv în weekend; - manevrare stivuitor, atunci când este cazul. Ofertă: - salariu brut de 15,28 Euro/ oră; - salariu net de 420-430 Euro/ săptămână; - se lucrează 37 ore/ săptămână; - program de lucru în schimburi; - ore suplimentare (plătite 150%); - vouchere de masă de 6,70 Euro; - bonus de 8% pentru turele de dimineață și seară; - contract belgian, plată săptămânală; - cazare contra-cost, 80 Euro/ săptămână; - asigurare medicală, 7,5 Euro/ lună.

 • 2

  CERINTE: - Experienta pe CNC (de preferat pe sistemul Fanuc); - Cunostinte de desen tehnic; - Utilizarea aparatelor de masura si control (subler, micrometru); - Cunostinte in alegerea sculelor optime - Capabil de analiza si atentie la detalii - Seriozitate, punctualitate; - Disponibilitate de lucru in trei schimburi. DESCRIEREA ATRIBUTIILOR: Asigura realizarea pieselor in urma setarii si operarii masinilor cu comanda numerica; Prelucrarea pieselor mecanice conform desenelor tehnice puse la dispozitie; Efectueaza set-up-ul masinii cu comanda numerica; Masoara si verifica piesele folosind instrumentele de masura, conform cerintelor si specificatiilor tehnice Urmarirea pasilor de productie, respectiv a programului pentru piesele ce urmeaza a fi prelucrate; Raporteaza problemele aparute in timpul productiei catre supervizorul direct; Pastreaza in bune conditii de functionare atat masina CNC pe care o opereaza, cat si sculele, dispozitivele si echipamentele pe care le utilizeaza; BENEFICII: -salariu atractiv; -spor de noapte; -tichete de masa; -transport asigurat; -card de sanatate (dupa 1 an); -prime de fidelitate (dupa 1 an); Detalii la tel. . Aplicati CV pe str. De Mijloc nr.90 - Brasov sau pe adresa de mail :

 • Salveaza cautarea