Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Operatori utilaje Timis doar cu poze

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 7

  Candidatul ideal Cerinte: - autorizatie ISCIR - studii medii; - persoana organizata, atentie la detalii Responsabilitati: - incarca si descarca marfa, in / din camioane - ajuta la aranjarea marfii pe rafturi Oferta (bonusuri, beneficii): - posibilitate de dezvoltare profesionala - salariu fix + bonusari + tichete de masa - mediu de lucru profesionist "Arabesque SRL va prelucra datele dvs. cu caracter personal furnizate in timpul procedurii de selectie in conformitate cu GDPR. Pentru mai multe detalii legate de drepturile dvs si de modul in care le puteti exercita, accesati www.mathaus.ro/termeni_conditii. Trimitand candidatura, confirmati ca ati citit si acceptat informatiile cu privire la procesarea si utilizarea datelor dvs. personale."

 • Vând diverse tipuri de contractori și usoluri..

 • 11

  Oferim: - Salariu minim de incadrare ce porneste de la 3100 RON brut in functie de complexitatea postului, experienta si cunostinte si poate creste rapid prin invatare si implicare; - Beneficii extra salariale: -> bonus de performanta ce poate ajunge pana la 1200 Ron /lunar, -> spor noapte, spor weekend, spor ore suplimentare, tichete de masa; -> prima de Craciun, prima de Pasti, -> spor de vechime, prima de recomandare, prima vacanta, bonus de caldura; - Asigurare medicala privata; - Transport gratuit; - Transparenta si claritate in ceea ce priveste posibilitatea de promovare; - Un loc de munca sigur si posibilitatea de a creste si promova, Cerinte: Disponibilitate de lucru in 3 schimburi; Capacitate de lucru in picioare; Cunostinte tehnice minime; Experienta in domeniu reprezinta un avantaj; Orientare spre cresterea si dezvoltarea profesionala. Resposabilitatile postului: Raspunde de exploatarea corecta a utilajului si a accesoriilor acestuia. Colaboreaza cu ceilalti operatori in vederea exploatarii optime si folosirea la capacitate a utilajului pe care este repartizat, de realizarea indicatorilor de productivitate si de calitate in procesul de fabricatie. Urmareste folosirea rationala si cat mai economica a materiilor prime si a materialelor necesare productiei. DS Smith Packaging Romania este o companie europeana, lider in domeniul productiei ambalajelor din carton ondulat cu o activitate neintrerupta din 2002. Iti doresti sa faci parte dintr-o companie multinationala cu valori solide care isi respecta oamenii si mediul inconjurator?

 • 2

  Candidatul ideal - persoana harnica si serioasa; - simt practic; - dorinta de perfectionare in domeniul montajului de mobilier. - disponibilitate pentru munca fizica/ efort fizic - responsabilitate, corectitudine, interes pentru munca Descrierea jobului - manipularea si deplasarea produselor de mobilier - Program de lucru un singur schimb:L-V:08.00-16.30 Prin transmiterea cv-ului dvs sunteti de acord cu preluarea si prelucrarea informatiilor personale, ce vor fi accesate de persoanele responsabile cu procesul de recrutare in cadrul companiei CASA RUSU. Informatiile din CV vor fi utilizate numai in scopul recrutarii, vor ramane confidentiale si vor fi stocate timp de 1 an. Prin transmiterea datelor dvs. personale sunteți de acord cu utilizarea acestora in scopul recrutarii in cadrul companiei CASA RUSU. Daca aveti intrebari, nelamuriri sau doriti sa accesati, corectati sau stergeti datele personale, va rugam sa ne anuntati.

 • 12

  Recrutam Stivuitorist, pentru clientul nostru, companie ce produce bauturi, din Timisoara. Programul de lucru: 3 schimburi; Cerinte: - Minim 10 clase; - Fara cazier; - Disponibilitatea pentru 4 schimburi; Oferta salariala: - Salariul brut: 3.310 lei; - Prima de performanta: 248 lei brut; - Prima de tura continua: 563 lei brut; - Tichete de masa de 15 lei/zi (pe card); - Al 13-lea salariu; Alte beneficii extrasalariale: cafea, apa, fructe; Pentru mai multe informatii, va rog sa sunati la zero - sapte - doi - doi - trei - doi - cinci - doi - trei - unu - Oana Prisecaru.

 • 16

  HPA recruteaza stivuitorist, pentru o fabrica germana din Timisoara din industria de automotive. Program in: 3 schimburi Cerinte: - Stabilitate la locurile de munca anterioare; - Minim studii generale; - Cunostinte in SAP - este un avantaj; - Disponibilitate in a lucra in 3 schimburi. Pachet salarial si de beneficii: - Contract nedeterminat direct cu firma; - Salariu brut de incadrare 4.157 lei = 2.432 lei net; - Tichete de masa in valoare de 15 lei; - Transport inclus sau decontat in valoare de 140 lei net; - Al 13-lea salariu; - Asigurare de viata. Pentru mai multe informatii, va rog sa sunati la zero - sapte - doi - doi - trei - doi - cinci - doi - trei - unu - Oana Prisecaru.

 • 4

  Recrutam Operatori productie in Giarmata pentru TE Connectivity, lider mondial în producția de conectori si senzori Responsabilitati: Produce componente si asambleaza parti; Verifica materialele achizitionate si raporteaza eventualele probleme; Aproba si raporteaza calitatea produselor; Sorteaza si depoziteaza materiale reciclabile; Regleaza si intretine utilajele in timpul folosirii lor pentru a mentine o buna productie; Cerinte: Dexteritate, atentie si precizie ; Experienta anterioara in procese manuale de mare finete si precizie; Abilitati de utilizare microscop; Beneficii: Salariu de încadrare 3500 lei brut; Bonus lunar de performanță de 8% din salariul lunar; Tichete de masă; Pentru mai multe detalii ne poți contacta la sau trimite-ne CV-ul la adresa: steluta.bacris

 • 7

  Compania Smithfield Romania (cu sediul in Timisoara) se ocupa cu cresterea si productia carnii de porc. Angajam Ingrijitori Animale pentru fermele noastre de la Cenei si Gataia. Beneficii: - Salariul corelat cu media în piață; - Transport asigurat din Timișoara; - Se lucreaza intr-un singur schimb; - O masa calda asigurata de companie (felul I, felul II); - Tichete de masa-15 lei; - Bonus de productie; - Bonus de biosecuritate daca sunt indeplinite conditiile de biosecuritate (nu detineti porci acasa); - Prime de Paste si de Craciun; - Pachet cu carne proaspata de porc, de Craciun; - Asigurare medicala pentru a efectua anumite investigatii la o clinica privata de sanatate; - Ore suplimentare platite conform legislatiei; - Perioade de testare (teste cu intrebari din munca efectuata; la fiecare 2 teste promovate se mareste salariul de incadrare, putand ajunge pana la 4200 RON brut; - Contractul de munca se va incheia pe o perioada nedeterminata. Pentru mai multe detalii si inscrieri va rog sa ne contactati la nr. de tel. . *Prin transmiterea cv-ului dvs pentru aceasta pozitie sunteti de accord cu preluarea si prelucrarea informatiilor personale, ce vor fi accesate de persoanele responsabile cu procesul de recrutare in cadrul grupului Smithfield. Informatiile din cv vor fi utilizate numai in scopul recrutarii, vor ramane confidentiale si vor fi stocate timp de 1 an. Prin transmiterea datelor dvs. personale sunteți de acord cu utilizarea acestora in scopul recrutarii in cadrul grupului Smithfield. Va multumim si va asteptam!

 • Pentru clientul nostru, angajam personal pentru departamentul Automatizari si Roboti Industriali Candidatul ideal Absolvent de studii superioare tehnice, preferabil automatizari industriale, robotica, mecatronica, electronica, electrotehnica Cunostinte preliminare de programare a robotilor si a PLC-urilor, indiferent de model, constituie avantaj Cunostinte de limba engleza nivel mediu/avansat Responsabilitati: Instalarea si programarea robotilor industriali si a altor echipamente din portofoliu; Proiectarea , implementarea , gestionarea software-ul sistemelor robotizate; Responsabil de elaborarea documentarii proiectelor de automatizare atribuite; Asigură suport producției în rezolvarea problemelor apărute la celulele robotizate. Persoanele interesate ne pot trimite CV-ul sau ne pot contacta la

 • 1

  Supravegheaza si asigura functionarea in paramentrii a instalatiilor si echipamentelor mecanice din zona de lucru alocata; Intervine in caz de avarii mecanice, remediaza si raporteaza interventiile efectuate; Semnaleaza orice avarie sau situatie care poate conduce la o avarie; Efectueaza mentenanta mecanica a echipamentelor conform programului de mentenanta si/sau ordinelor de lucru; Intretine buna functionare a instalatiilor prin lucrari de mentenanta preventiva. Cerinte -experienta in activitatea de tehnician mecanic, in fabrica, pe linii de productie - calificare in meseria de mecanic intretinere - cunostinte de specialitate in domeniu - disponibilitate de a lucra in 3 schimburi. Beneficii Oferite - salariu atractiv, corelat cu experienta profesionala; - tichete de masa; - Al 13 salariu; - transport asigurat. Persoanele interesate sunt rugate sa transmita CV-ul la adresa de e-mail sau sa apeleze nr de telefon .

 • 2

  Angajam operatori strung si freza CNC, zona Calea Aradului - Timisoara. Tel:

 • Cerințe: -Experiența similară nu este necesară, dar prezintă avantaj -Studii medii -Autorizarea ISCIR pentru Pod Rulat constituie avantaj Beneficii: -Tichete de masă -Spor de noapte -Bonus de performanță individuală -Bonus de target -Decontare transport

 • 3

  Descriere Locuri de munca SOFER AUTOCAMION *Conduce camion de 20 de tone, pe rute intern tur-retur, cu respectarea indica iilor coordonatorului de Transport; Respectă cu stricte e normele legale cu privire la timpul de lucru; Se prezintă la încărcarea/descărcarea camionului; Asistă la încarcarea i descărcarea mărfii în/din camion/remorcă; Comunică permanent cu dispeceratul privind desfă urarea transportului; Asigură i răspunde de integritatea camionului i a mărfii transportate; Asigură efectuarea în bune condi ii a transportului; Cunoa te i respectă legisla ia na ională i interna ională aplicabilă în domeniul transporturilor; Cerin e: Studii medii; Minimum 1 an de experien ă în conducerea autovehiculelor de mare tonaj experien a în transport interna ional constituie un avantaj; Permis de conducere (categoriile B+C+E); Cartela conducătorului auto (cardul tahograf); Certificat de pregatire profesională pentru transportul de marfă /Atestat transport marfă; Cuno tin e minime de mecanică auto; Fără antecedente penale i rutiere grave; Abilită i de comunicare, planificare i organizare a activită ilor; Confiden ialitate, loialitate. Se oferă: Salariu lunar fix pe toată durata anului + bonus în func ie de performan ă; Program de lucru legal, cu respectarea timpilor de odihnă i conducere. Cap tractor de genera ie nouă, Mann, euro 6, tip XL, remorcă frigorifică.

 • Mairon Galati SA angajeaza macaragiu pentru punctul de lucru Jebel, jud. Timis. Responsabilități: Efectuarea operatiunilor de manipulare si control macara în depozit. Cerințe: Persoana aptă de muncă și disponibilă, autorizație de macaragiu, experienta in domeniu Beneficii: Salariu motivant, tichete de masă și prime de sărbători VVă rugam să depuneți CV la depozitul din Jebel sau puteti obțineți mai multe informatii la numarul de telefon din anunt, în timpul programului de lucru 8:00 - 16:30 (în zilele lucrătoare).

 • 1

  Angajam Motostivuitorist, in Remetea Mare. Candidatul ideal: - Atestat ISCIR valabil - Experienta relavanta, ca motostivuitorist in fabrica - Persoana serioasa si responsabila Oferim o gama larga de beneficii, printre care: - Salariu motivant, negociabil in functie de experienta - Bonusuri lunare asigurate - Prime si sporuri - Asigurarea sau decontarea transportului - Asigurare medicala privata - Loc de munca stabil

 • 1

  Cautam colegi noi pe pozitia de Operator CNC, pentru locatia noastra de pe Platforma Incontro, Chisoda, DN 59 , km 8+550 m stanga. Avem un mediul de lucru profesional si multe Ideal: Abilitati de comunicare; Dexteritate manuala, atent la detalii; Precizie in desfasurarea activitatii; Responsabilitate la locul de munca; Stabilitate, motivare, entuziasm; Disponibilitatea de a lucra in 2/3 schimburi si in picioare; Disponibilitatea de a lucra in week-end; Capacitate de asimilare rapida; Studii medii/ superioare. Beneficii: Salariu atractiv; Bonuri de masa; Al 13-lea si al 14-lea salar; Transport asigurat; Ore suplimentare platite; Conditii de munca deosebite; Respect fata de angajat; Mediul de lucru profesional.

 • 1

  Cerinte: - persoana organizata disponibilitatea de a lucra in schimburi in 3 schimburi. - experienta in producerea de PCB-uri, - reprezinta un avantaj Beneficii: - salariu atractiv; - tichete de masa (15 lei/zi); - transport asigurat; - posibilitati reale de dezvoltare a carierei;

 • 2

  • Descrierea jobului: • Tehnician mentenanta automatizari • Responsabilitati: • Realizarea mentenantelor preventive si corective; • Asigurarea de suport tehnic pentru buna functionare a echipamentelor din aria de productie; • Realizarea planurilor de metenanta preventiva pentru liniile de productie; • Realizarea listelor pieselor de schimb necesare efectuarii mentenatelor corective si preventive; • Identificarea cauzelor defectelor si propunerea de solutii pentru imbunatatirea procesului de productie; Cerinte • Experiență tehnică (în domeniul mecanicii, pneumaticii, automatizări) • Studii medii – preferabil tehnice (Studiile Universitare constituie un avantaj) • Experienta de lucru necesara (vechime min 3 ani in specialitatea ceruta de post) • Usurinta, claritate si coerenta in exprimare si scriere ,atentie concentrata sustinuta • Atitudine pozitiva , proactiva si voluntara • Perseverenta si interesata/automotivata sa isi atinga obiectivele • Capacitate de a evalua si a lua decizii ,capacitate de a lucra cu oamenii . Disponibilitate lucru pe schimburi inclusiv de noapte Beneficii • Pachet salarial atractiv • Posibilitatea de avansare

 • Salveaza cautarea