Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Mures

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 403 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Caut un partener cu capital mic, dar care operează în gestionarea activității, practicând hidraulica / oleodinamica, posibilitatea unui venit bun. cerco socio con piccolo capitale ,ma operativo nella gestione dell'attivita', pratico di hidraulica/oleodinamica, possibilita' di un buon guadagno.

 • 5

  Atlas Sport, nr 1 in constructii sportive din România, cu santiere in toate județele țării, cauta: Reprezentant vanzari activitate pe teren . 2 posturi disponibile: zona centru-nord si zona sud-est Printre responsabilitatile tale se număra: Contactarea potentialilor clienti, ca urmare a solicitarilor telefonice & cererilor sosite pe email pentru realizarea de terenuri de sport Intocmirea ofertelor de pret și păstrarea legăturii constante cu potențialii clienți; Negocierea și întocmirea contractelor cu clienții noi; Asigurarea de suport clientului pe toată perioada de derulare a contractului; Identificarea de noi oportunități de vânzare și noi potențiali clienți. Intocmirea unui raport zilnic de activitate și respectarea procedurii de vânzări a companiei Promovarea unei imagini pozitive a companiei în relația cu clienții. Abilități necesare: Abilită i de prezentare, negociere, comunicare, ascultare activă i întelegerea nevoilor clienților; Atitudine proactivă si pozitivă, integritate, perseverență, responsabilitate, rapiditate în gândire; Cunoștințe de limba engleză nivel mediu; Permis de conducere reprezintă un plus; Te caracterizează: Ești un bun comunicator fie în persoană, telefon sau în scris; Îți place să vorbești la telefon; Ești convingător; Ai o gândirea logică i analitică; Îti asumi raspunderea și finalizezi sarcinile cu sarguinciozitate. Ai bune cunoștințe de limba engleză și preferabil studii superioare (nu obligatoriu) Iar noi îți oferim: Salar fix și comisioane considerabile din vânzări; - Telefon; - Laptop; - Mașină pentru deplasări; - Ocazia de a face parte dintr-o echipă tânără și dinamică; Dacă ești ambițios, responsabil și ești pasionat de vanzari,e invităm să aplici. Detalii: si la tel: sau email:

 • Atlas Sport SRL, numarul 1 in constructii sportive din Romania, angajeaza electrician. Daca esti calificat si ai experienta in acest domeniu, asteptam sa aplici la adresa sau la tel: . Sediul societatii este pe Str. Voinicenilor nr. 62, Tg Mures. Informatii la tel :

 • 1

  iti plac provocările culinare ? iti dorești o meserie în acest domeniu? 150 - 170 ron / zi depinde de experienta începători 65 ron - 85 ron / zi care zile vii atât câștigi

 • 1

  Firmă de construcții cu Punct de lucru Doar in Brașov, angajează in domeniul constructiilor dulgheri și personal necalificat. Se asigra Cazare si o Masa pe zi, transportul se decontează la 2 saptamani.

 • 10

  SC DRAGICI TRANS SRL ,cu sediul in Cristesti,jud.Mures angajam sofer cu experienta transport marfa intern pentru curse tur-retur,curse fixe, Camion prelata 22t,masina euro5 cu toate dotarile necesare! Cerinte: -Permis de conducere categoria B,C,E -Atestat transport marfuri generale - Profesionist,responsabil ,seriozitate!,experienta! Tel. 753 - arata telefon - SALAR ATRACTIV

 • Ajutor p mașina... Încărcat descarcat marfa .

 • 3

  Căutăm chelneriță în Târgu-Mureș, program full time. Trimite CV-ul tău la adresa recrutarefortamunca(a)gmail.com și te vom contacta pentru stabilirea unui interviu.

 • 1

  Caut de lucru ca curier transport permis de conducere cât B în județul mures

 • Angajez instalator pentru lucrari de instalatii sanitare si de incalzire centrala de apartament .Cer si ofer seriozitate .Punc de lucru pe tot parcursul anului in Tg. Mures .

 • Societate din Tg Mures, angajeaza sudor. Rugam seriozitate, detalii la telefon

 • Angajam Operator Termist pentru unul dintre clientii nostri, o companie multinationala din Targu Mures, care se ocupa cu prelucrarea metalelor. Responsabilitati: - Realizarea activitatiilor de tratament termic; (calire, cementare, carbonitrurare, recoacere); - Reglarea procesului de incalzire al cuptoarelor; - Verificarea calitatii produselor tratate termic, conform directivelor bine definite (auto-examinare); - Intretinerea cuptoarelor conform cerintelor prestabilite; Cerinte: - Studii medii finalizate; - Experienta pe un rol similar sau in productie; - Disponibilitate pentru 3 schimburi; - Atentie la detalii si precizie; Beneficii: - Pachet salarial atractiv in functie de experienta si cunostinte; - Tichete de masa de 15 lei; - Spor de noapte si ore suplimentare platite conform legislatiei in vigoare ; - Transport asigurat din oras. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numărul de telefon sau puteti trimite CV-ul dvs. la adresa: .

 • 8

  Atributiile postului: -incarca marfa ce urmeaza a fi livrata -livreaza marfa pe ruta alocata Program: - de luni pana vineri Ce livreaza -produse din categoria Ciocolata,Biscuiti si Cafea Salariu NET 1800 Ron+400 Ron bonuri de masa

 • 2

  Atributii: -pregatire marfa ce urmeaza a fi livrata -aranjare marfa receptionata - mentinere curatenie in depozit Program: -de luni pana vineri -interval orar 06: min pauza masa Salariu NET 1500 Ron+187 Ron Bonuri de masa

 • 1

  Ne mărim echipa! Alătură-te echipei Salon Sublime! Închiriem post MANICHIURISTĂ Scrie-ne un mesaj sau sună-ne dacă ești: Manichiuristă pasionată de această meserie Ai dori să înveți cele mai noi tehnici Vrăjită de Nail Art și frumos Dornică să încânți clientele cu manichiuri perfecte (nici o grijă, dacă dorești să înveți technici noi, te putem învăța)

 • caut electrician auto part timesau colaborare pt montarea echipamentelorelectrice pe autoturisme . Asigur gratis garaj si conditii bune precum si alte facilitati in Tg, Mures tel.caut electrician auto part timesau colaborare pt montarea echipamentelorelectrice pe autoturisme . Asigur gratis garaj si conditii bune precum si alte facilitati in Tg, Mures tel.

 • Sc.Gabriel Petrisor construct SRL recruteaza personal calificat sau necalificat din toata tara in constructii, pentru diverse localitati din judetul Cluj . Salariu cuprins intre 2700 si 5000 lei net. Cazare gratuita. Se cauta : Zidari, Dulgheri, Betonisti Finisori Salahori cu experienta Abilitati de munca in echipa. Disponibilitate de deplasare in scop de serviciu. Atentie la detalii, si ordonat la locul de munca. Dispus sa invete lucruri noi. (Va rog ca duminica sa nu se sune)

 • 2

  Angajăm personal pt.terasa începând din luna martie.Detalii la nr de tel

 • Caut de muncă ca bonă ,îngrijire bătrîni , sau în menaj în Luduș județul mureș

 • Responsabil Sănătate, Securitate în Muncă, Situații de urgență, Mediu Descrierea postului: Coordonarea tuturor activităților legate de mediu, securitate și sănătate ocupațională, situații de urgență. Menținerea sistemului de management de mediu conform cerințelor standardului ISO 14001 Menținerea sistemului de management al sănătății și securității ocupaționale conform cerințelor OHSASnouși cerințelor legale specifice domeniului Responsabilită i specifice postului: Planifică, coordonează și monitorizează activitatea de protecție a mediului, de gestiune a deșeurilor Planifică, coordonează și monitorizează activitatea de prevenire și protecție și de stingere a incendiilor Planifică, coordonează și monitorizează activitatea de sănătate și securitate în muncă Efectuează audituri interne de mediu, sănătate și securitate în muncă Instruiește angajații și efectuează evaluarea instruirilor în domeniu Elaborează documentațiile solicitate de ISO, OHSAS 18001 și de legislația în vigoare Gestionează echipamentele de protecție Cerin e obligatorii: Studii superioare (tehnice - constituie avantaj) Cunoștințe avansate limba engleză Curs de formare profesională inspector în domeniul securității și sănătății în muncă 80 ore sau Masterat în domeniul SSM / curs postuniversitar SSM Curs de formare profesională în domeniul situațiilor de urgență: Cadru tehnic PSI și/sau Inspector protecție civilă Cunoașterea foarte bună a legislației privind SSM, PSI și mediu Domiciliul în Tîrgu Mure sau împrejurimi Sunt avantaja i candida ii cu: Experiență pe un post similar într-un mediu de producție Curs formare profesională de evaluator de riscuri Certificat auditor și formare ISO și OHSAS 18001 Ofertă: Pachet salarial competitiv bazat pe competen ele profesionale Tichete de masă și decontare transport la locul de muncă Integrare imediată și instruire la locul de muncă Bonus anual de performan ă Prime ocazionale și de sărbători Alte bonusuri i beneficii Nivelul carierei : Entry (0-2 ani), Middle (2-5 ani), Senior (5-10 ani) Tip job : Full time Limbi vorbite: Engleză - Mediu Adresa: Târgu Mureș Salariu net pe luna: 480 - 600 Notă: Vor fi contactați doar candidații selectați pentru interviu.

 • Salveaza cautarea