Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Mures

Categorii

Judete

Localitati

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • S.C. KASTAMONU ROMANIA S.A. REGHIN, societate cu peste 20 de ani experienta in prelucrarea lemnului angajeaza : Stivuitorist pentru noua sectie care se va deschide in februarie 2018 Responsabilitati : Incarcarea si descarcarea la timp a marfii. Manipularea materialelor lemnoase fara pierderi sau deteriorari. Controlarea starii tehnice a stivuitorului si a componentelor de securitate Cerinte: Disponibilitate de a lucra in schimburi Capacitate de lucru in echipa Seriozitate si responsabilitate Orientare spre rezultate Adaptare la situatie Experienta in domeniu minim 1 an Diploma de absolvire pentru cursul de Stivuitorist Ce oferim? Pachet salarial atractiv Ore suplimentare platite Asigurare de sanatate si accidente Cursuri de calificare si instruire Tichete de masa Tichete cadou cu diferite ocazii Transport asigurat Tg. Mures – Reghin si retur, localitati limitrofe Reghinului. Mediu de lucru dinamic cu posibilitate de avansare intr-o companie cu peste 900 angajati Zile de concediu in plus, conform vechimei in munca Alte bonusuri in functie de performante Pentru alte detalii va rugam sa ne lasati datale de contact la adresa de email: resurse.umane@kastamonu.ro sau la numarul de telefon 0265 512362

 • Pensiune cu restaurant, societate organizatoare de evenimente si nunti, angajam Bucatar si Ajutor bucatar. Oferim pachet salarial atractiv. Pentru informatii suplimentare va va rugam contactati nr.tel077-539-050

 • Pensiune cu restaurant angajam Bucatar si Ajutor bucatar, oferim salariu atractiv. Pentru informatii suplimentare va rugam contacati nr.tel 0774-539-050.

 • Restaurant clasic angajeaza Bucatar si Ajutor bucatar, experienta minima 1 an in domeniul de alimentatie publica. Pentru informatii suplimentare contactati nr.tel.0770-855-324

 • Descrierea jobului: Angajăm personal profesionist și cu experiență pentru mașină de cusut. Responsabilități: a. Vei participa la procesul de producție, principalul rol fiind acela de a coase la mașina de cusut. Oferim: a. Pachet salarial considerabil, proporțional cu rezultatele aduse. b. Bonuri de masă c. Transport d. Oportunitatea de a face carieră dezvoltând unul din cele mai renumite brand-uri de design vestimentar din România. e. Un cadru ideal de învățare și dezvoltare continuă. f. Un mediu de lucru familial, și la bine și la greu.

 • Alpha Partner Security SRL, cu sediul in Sancraiu de Mures, Str. Principala Nr. 201, angajeaza tehnician sisteme de alarma, cu experienta in domeniu de minim 3 ani. Oferim salar atractiv. Informatii la sediul societatii sau la telefon nr. 0739-283913.

 • Caut loc de munca ocazional sau full time in domeniul conducator auto cat B, E experienta peste 25 ani ,cazier curat , fara evenimente rutiere de preferinta intern sau tur-retur. Se poate si cu masina personala .

 • caut sofer pe camion, categoria C si E

 • parc de dezmembrari angajeaza mecanic, dezmembrator . Salar incepand de la 2200 ron

 • Tânăr, cu studii superioare(inginer in industria alimentară), pasionat de domeniul auto și IT, caut loc de muncă, in Reghin. Caut in special loc de muncă ca șofer, dar orice ofertă este binevenită, chiar si munca la domiciliu. Dețin permis categoria B. Cer și ofer seriozitate. Astept mesaj cu orice oferta serioasa !

 • Cerinte : - experiență anterioară în domeniu de min. 2 ani; - absolvent al unei facultăți de profil sau a unor cursuri de contabilitate autorizate. - cunoștințe bune de utilizare PC (Microsoft Office, aplicații informatice specifice desfășurării activității); - cunoașterea programului Saga - cunostinte in domeniul resurselor umane.

 • Firma specializata in servicii profesionale de curatenie, angajeaza personal pentru curatenie, cu fractie de norma, in Reghin (se accepta si pensionare). Informatii la tel.0733111018;0264597106

 • Service auto angajeaza inspector ITP cu studii finalizate in domeniul auto. Se cere: - Seriozitate in relatia cu clientii; - Cunoasterea legislatiei in domeniu; ; - Organizarea activitatilor din cadrul statie ITP; Atributii: - Realizeaza inpectii tehnice periodice diverselor vehicule; - Verifica, identifica si programeaza autovehicolele pentru ITP; - Se asigura de achitarea contravalorii inspectiei tehnice; - Inscrie toate datelor necesare in dosarul specific pentru fiecare inspectie efectuata; - Introduce datele „ITP” si ale „Revenirilor” in programul specific de calculator; - Transmite periodic informatiile, conform instructiunilor, la RAR. - Gestioneaza intretinerea echipamentelor, instalatiilor si aparaturii aflate in dotarea statiei de ITP. - Executa urmatoarele operatiuni · verificat faruri; · reglat faruri; · verificat nivel noxe; · verificat frane si amortizoare (eficienta) pe stand; -Confirma cu stampila proprie operatiunile executate si a datelor rezultate in urma verificarilor (valori forte de franare, valori noxe). Beneficii: Salariu net lunar 3500-4000 roni. CV-urile se trimit pe mail sau telefon 0749228833

 • Dau in chirie 2 scaune frizerie-coafor, Post pentru manichiură, cosmetică Pe strada Libertatii Tg Mures Prer. 150 de euro usor negociabil Mai multe detalii la telefon

 • Angajez sofer de taxi cu experienta si atestat taxi valabil , dispecerat Cornisa , pe masina noua , se accepta si pentru cine are alt loc de munca sau pensionari ! Pentru mai multe detalii la telefon !

 • Descriere Locuri de muncaEchipa Destine Broker de Asigurare - cauta parteneri. #Doresti sa ai propria ta afacere? #Vrei sa fii propriul tau sef? #Vrei sa iti organizezi singur timpul? Atunci alatura-te echipei noastre. Poti lucra de acasa, part-time sau full time. Destine Broker de Asigurare intermediaza toate categoriile de asigurari (RCA, CASCO, locuinte, viata, sanatate, agricole, travel, raspunderi civile, etc) si colaboreaza cu toate COMPANIILE DE ASIGURARI. Te invit sa aplici https://forms.gle/HAkCEXV9J3y6kfzV8 Mult succes!

 • Clinica de Medicină Dentară Perfect Smile Târgu Mureș își mărește echipa. Daca ești medic dentist, pasionat și meticulous în ceea ce faci atunci te invităm să crești profesional împreună cu echipa noastra într-un cabinet complet dotat și utilat. Detalii și informații suplimentare la numărul de telefon 0770500988.

 • Societate, caut fata prezentabila,serioasa, cu cunostinte de calculator pentru munca part time, in special dupa masa.Tel.0751885764.

 • Caut pensionar tanar, sanatos,atlet,disponibil la orice ora, sa detina autoturism propriu pentru diverse servicii.Cer si ofer seriozitate.Tel.0751885764.

 • Angajez urgent mecanic auto cu sau fara experienta.Mai multe detalii la telefon 0757425790

 • Salveaza cautarea