Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Mures

Categorii

Judete

Localitati

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Firma de transport international angajeaza soferi profesionisti CU/FARA EXPERIENTA pe tir-uri cu prelata Volvo si Mercedes Euro 6; Se lucreaza atat in echipaj cat si singuri pe cabina; Salariul 1800-2000 Euro(in conditii contractuale) cu prime km extra. NR TELEFON:0727 547 722 COMUNITATE !

 • S.C.Alexfrigotehnic s.r.l. (Tg.Mures) specializat in domeniuL fabricarea si instalarea echipamentelor de ventilatie si frigorifice, angajam colegi in urmatoarele meserii: Electrician/Automatist Frigotehnist Instalator apa Lacatus mecanic Va oferim : Instruire/calificare la locul de munca Lucru in echipa dinamica Salariu motivant Mobil: 0740339332 E-Mail: alexfrigotehnic@yahoo.com

 • Angajator Englez recruteaza iinpgrijitori m/f sau cupluri pentru îngrijire batrani in azile din Anglia Cerințe:cunoștințe de limba engleza. Nu este necesara nici o calificare, noi asiguram trainingul gratuit și cazare Nu Asiguram transport. 0 comision. Asiguram suport 100%pentru obținerea Nino și a contului la banca. Informații:0747 773 740 ,0364163704, 8.30-18.30 L-S E-mail: liana.cengher@pearsonanderson.co.uk

 • Firma Germana angajeaza rigipsari cu experienta care au cunostinte de limba germana, stiu sa citeasca planul si sa lucreze dupa el.Se ofera cazare gratuita din partea firmei un salar de 2500-3500 de euro net in mana in functie de cunostinte.Cu posibilitatea de a creste in rang si a deveni sef de santier.Oferim si cerem seriozitate. Contact:015124766487 Vorbim:Germana / Romaneste / Ungureste .

 • Tanar, detinator permis cat b, vechime 4 ani, fara incidente, caut loc de munca, ca sofer PART TIME pe raza municipiului sau a judetului, ofer seriozitate.

 • Angajam șoferi profesioniști pe ruta Germania-Benelux. Salariul este de 2300 euro fix / luna + posibilitate de câstiguri extra. Oferim și cerem seriozitate.

  Repostat automat
 • Club Mirage Angajeaza supraveghetor/operator jocurii. Cerinte:aspect fizic,dornic de munca,seriozitate si cazier curat. Oferim:salar atractiv,mod de lucru placut si o echipa frumoasa. Cautam o persoana serioasa cu simtul RESPONSABILITATII si dornic de munca.Nu necesita experienta.Rog seriozitate. Program de lucru 24/48. Detalii:0775594801

 • Cine doreste un banut in plus, daca doresti intra pe acest site si inscriete la betterware o companie noua care e in Romania numai de anul trecut din septembrie https://sp.betterware.ro/sp/registration/sponsorno/RO-14866 Inscriete si o sa vezi ce usor e au produse bune!!! Daca se inscrie cineva sa imi lasa mesaj cu numele si adresa ca sa pot sa va trimit catalog!!!

 • ANGAJAM SOFERI CU CATEGORIA B+C PENTRU DISTRIBUTIE DIN JUDETUL MURES ,,LUDUS,IERNUT,TG.MURES,UNGHENI SI COMUNELE DE PE SOSEAUA DINTRE TG.MURES-TURDA,PRACTIC TRANSPRTA MARFA DE LA TURDA LA DEPOZITUL DIN TG.MURES 3 ZILE PE SAPTAMANA, POATE FI SI PENSIONAR.

 • Angajez șofer cu experienta pe Comunitate (Belgia,Germania ,Olanda , curse fixe) Cerințe: -posesor permis de conducere categoriile C și CE; -atestat transport marfă; Se solicita experiența in domeniu -card tahograf -cunostinte de baza in limba engleza, franceza sau germana. Beneficii: -transport asigurat gratuit dus-întors; -se lucrează …6….. săptămâni pe Comunitate cu …2….săptămâni acasă;sau rămâne la înțelegere -salariu+diurnă -repausurile săptămânale se efectuează la motel pe cheltuiala angajatorului. Extra: Super Space Cab, telefon & televizor/satelit. Pentru mai multe detalii contactati-ne pe mail la adresa: …………………sau telefonic la numarul 0742570502

  Repostat automat
 • Angajam bucatar si ajutor de bucatar.Angajarea se face pe perioada nedeterminata cu un salariu atractiv si ore suplimentare platite.In funtie de experienta si rezultate la locul de munca oferin bonusuri motivante.

 • Recrutam persoane pt postul de operator banda la ambalat si etichetat in depozitul de banane in HAMBURG. Programul de lucru este de 8h/zi , 2 schimburi ( o saptamana schimbul 1 , o saptamana schimbul 2 ) Se asigura : mediu de lucru curat cazare si o masa gratuita pe zi din partea angajatorului german salariul 1500 e/net contract pe o perioada nedeterminata nu se percep comisioane sau taxe plecarile se vor face pe grupuri organizate din municipii actele se vor depune inainte de plecare cu minim o saptamana, la noi la sediu. Pentru detalii si informatii ne gasiti la numarul 0727 282066 sau 0726 796615 de luni pana vineri intre orele 09:00 – 16:40

 • Barbat de 61 de ani,serios,nefumator,recent disponibilizat,caut loc de munca.Posed carnet de cond.cat B. Cer si ofer seriozitate.

 • Barbat de 61 de ani,serios,nefumator,recent disponibilizat caut loc de munca.Posed carnet de cond.cat.B. Cer si ofer seriozitate.

 • Angajez sofer comunitate 3.5t cu sau fara experienta pe comunitate. Cerinte: -rezistenta la condus. -cunostinte operare gps -engleza mediu este un avantaj. cazier curat. Se ofera salariu motivant in functie de realizari. Ok smartphone masina minim 2015 dotata cu pat,sirocou,statie. Avantaje:avem dispecerat propriu(nu lucram ca si colaboratori) minim 15000km lunar. Salarizare intre 900euro si 2000euro,in funcție de experiența. Acceptam si fara experienta pe comunitate. Cautam o persoana pentru dezvoltare (am mai cumparat o masina). CV-urile se vor trimite atasate pe email radu.kraftenberg@gamil.com Cei alesi pentru interviu vor fi anuntati pentru a se prezenta la interviu pentru o data ulterioara.

 • Angajez sofer comunitate 3.5t cu sau fara experienta pe comunitate. Cerinte: -rezistenta la condus. -cunostinte operare gps -engleza mediu este un avantaj. cazier curat. Se ofera salariu motivant in functie de realizari. Ok smartphone masina minim 2015 dotata cu pat,sirocou,statie. Avantaje:avem dispecerat propriu(nu lucram ca si colaboratori) minim 15000km lunar. Salarizare intre 900euro si 2000euro,in funcție de experiența. Acceptam si fara experienta pe comunitate. Cautam o persoana pentru dezvoltare (am mai cumparat o masina). CV-urile se vor trimite atasate pe e-mail radu.kraftenberg@gmail.com Cei alesi pentru interviu vor fi anuntati pentru a se prezenta la interviu pentru o data ulterioara.

 • Firma de transport international angajeaza soferi profesionisti CU/FARA EXPERIENTA pe camioane cu prelata Volvo si Mercedes Euro 6; Se lucreaza atat in echipaj cat si singuri pe cabina; Salariu 1800-2000 euro(in conditii contractuale) cu prime km extra. NR TELEFON:0727 547 722 COMUNITATE !

 • Recrutam persoane pt postul de operator banda la ambalat si etichetat la fabrica de dulciuri in Koln . Programul de lucru este de 8h/zi , 2 schimburi ( o saptamana schimbul 1 , o saptamana schimbul 2 ) Se asigura : mediu de lucru curat cazare si o masa gratuita pe zi din partea angajatorului german salariul net 1500 e/net contract pe o perioada nedeterminata nu se percep comisioane sau taxe plecarile se vor face pe grupuri organizate din municipii actele se vor depune inainte de plecare cu minim o saptamana, la noi la sediu. Pentru detalii si informatii ne gasiti la numarul 0727 282066 sau 0726 796615 de luni pana vineri intre orele 09:00 – 16:40

 • Angajez sofer profesionist care detine cat B,C,E,atestate de marfa,card tahograf si experienta ! -ofer 2100 euro/luna salar de incepator pentru sofer tir,vorbitor de limba engleza. -dupa 3 luni 2200 euro/luna -bonus de 50 euro dupa 10.000 km/luna. -bonus de 75 euro/luna pentru conducere fara daune. -bonus de 75 euro/luna pentru conducere economica prin serviciul volvo dynafleet. total salar dupa 3 luni 2400 euro/luna! -Program : 6 saptamai afara, 2 saptamani acasa, transportu e platit de firma dus intori cu avionul. -Camioanele circula tarile : Danemarca,Suedia,Olanda,Belgia si Germania. ?0742607497

 • Daca esti o persoana vesela, pozitiva, empatica, daca stii sa comunici si mai ales daca ai ambitia necesara pentru a depasi orice obstacole si a reusi in viata, atunci vino alaturi de noi. In doar cativa ani iti vei schimba in bine viata si iti vei defini un viitor, atat din punct de vedere financiar cat si al increderii in tine. Candidata ideala pentru model online are intre 18 si 35 de ani, vorbeste si scrie fluent limba engleaza si vrea sa fie o femeie independenta, puternica, de succes. Ce oferim : - program de lucru in ture (la alegere) zi/noapte - program flexibil (iti alegi zilele saptamanii si orele intre care vrei sa lucrezi) - dezvoltare personala (cursuri gratuite de limba engleza, de comunicare, istorie, geografie, psihilogie) Poti alege oricare dintre nisele: model online non-adult, glamour, fetish. Venitul minim este de 1000$ lunar + comision intre 50 si 65%. Castigul mediu este intre 3000$ si 10000$ pe luna, dar multe colege castiga peste $ lunar! Ne puteti contacta pe mail: onixstudio@yahoo.com sau la tel: 0747.637.100

 • Salveaza cautarea