Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Mures Deag

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Firma constructii din Bucuresti Angajam: personal cu experienta Oferim: cazare gratuita La zi 170-200 de lei la zi pentru meseriasi 50 de lei avans zilnic si carte de munca Pentru exterioare : -placat polistiren -plasa+adeziv -decorativa. Continuitate pe tot timpul anului. Salariul la doua saptamani

  • Fabrica de lapte praf din Danemarca angajeaza operatori productie, soferi distributie cat. B si stivuitoristi. Se pleaca prin contract de munca direct cu angajatorul strain, transport, cazare si masa asigurate, salarii incepand cu 2000 euro/luna,se pot face si ore suplimentare. Beneficiati de alocatie copii minori, pensie, somaj etc. Nu se cere limba straina. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta de L-S intre orele 9-20 la nr. de tel. 0751708901.Rugam seriozitate .

  • Firma din Germania angajeaza instalatori si electricieni. 1.INSTALATORI Atributii: instaleaza instalatii: apă, încălzire centrala, instalatii sanitare în bucătărie și baie. 2.ELECTRICIENI Atributii: realizeaza lucrari de instalatii electrice pentru case, tragerea cablurilor de electricitate, ansamblu de iluminat, asamblare prize. Cerinte: experienta anterioara in munca, disponibiltate incepere munca imediata.Se ofera: contract de munca german, transport asigurat, se ofera,cazare, asistenta din partea firmei.Informatii suplimentare de L-S intre orele 9-20 la nr. de tel. 0741731662.

  • Cautam persoane dornice de munca la fabrica de alune din Olanda pe postul de operator la banda, cu un salariu de 1900 euro+bonusuri la fiecare sfarsit de saptamana.Se lucreaza 8 ore/zi de L-V cu posibilitatea de ore suplimentare.Se asigura cazare in conditii decente iar plecarea se efectueaza prin contract individual de munca.Se accepta barbate si femei sau cupluri cu varsta cuprinsa intre 18-58 ani.Pentru mai multe detalii ne puteti contacta de L-S intre orele 9-20 la nr. de tel. 0751708901.

  • Salveaza cautarea