Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Mures Deag

Categorii

Judete

Localitati

Pret
  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Fabrica de cablaje/piese auto cu sediul in Germania angajeaza operatori calificati si necalificati. Se ofera contract de munca legal cu angajatorul strain, se ofera cazare decenta.Se accepta si cupluri. - 8 ore/ zi - posibil ore suplimentare - 5 zile/sapt - 3 schimburi, se ofera spor de noapte, bonusuri la fiecare sfarsit de saptamana, - barbati si femei. Limba straina nu este obligatorie. Cerinte - seriozitate, motivatie, punctualitate - capacitatea de a lucra ordonat si sigur. Beneficii Oferite - salariu 1700 euro net + sporuri + Bonus - cazare asigurata, camere de maxim 2 persoane - asigurare medicala.. Daca esti interesat si iti doresti un loc de munca sigur si stabil ai posibilitatea de a pleca acum prin noi. Suna acum la nr. de telde L-S intre orele 9-20.

  • Firma din Finlanda angajeaza personal pentru munca in sere!!!! Salarizare: 2200 euro + bonusuri de performanta orele suplimentare sunt platite dublu OFERTA: - Un loc de muncă legal în Finlanda! Se primeste contract de munca direct cu angajatorul strain.. Durata contractului va fi pe perioada nedeterminata -Asigurare medicala -Se ofera training gratuit la locul de munca -Se lucreaza in sere la cules legume ( castraveti, rosii, ardei, etc.) , cules fructe moi; plantat, taiat, cules, impachetat flori –Salarizare de 2200 euro, -Ore lucrate: minim 38 de ore/saptamana +posibilitate la ore suplimentare -Se lucreaza 5 zile pe saptamana cu 2 zile libere -Cazarea este asigurata de angajator - Sunt cazate cate 2-3 persoane/ camera. -Concediu anual platit -Asistenta la obtinerea contului bancar - Un consultant care vorbeste limba romana va fi alocat pentru dumneavoastra pentru a va sta dispozitie pe tot procesul de relocare, oferind suport complet in timpul fiecarei etape; inca din momentul acceptarii dumneavoastra pentru a lucra in Finlanda - Suport din partea angajatorului cu transportul de la cazare la locul de munca, dacă este necesar. Cerinte -Se cauta femei, barbati sau cupluri; -Experienta reprezinta avantaj: in agricultura, sere, cules rosii, castraveti, ardei; plantat, cules, impachetat flori - Persoana serioasa si responsabila - Persoana disponibila pentru relocare - Indemanare si precizie - Atentie distributiva - Nu este necesara experienta - Nu este necesara vorbirea limbii.Informatii de L-S intre orele 9-20 la nr. de tel.

  • Firma serioasa cautam echipe in vederea unei eventuale colaborari pentru executie termosistem la fatade de blocuri in Bucuresti. Asiguram flux continuu de lucru.

  • Firma constructii din Bucuresti Angajam: personal cu experienta Oferim: La zi 200 lei -cazare/30 lei pe zi(avans) Pentru exterioare : -placat polistiren -plasa+adeziv -decorativa. Salariul la doua saptamani sau la saptamana.Angajare cu carte de munca.

  • Angajez muncitori calificati si necalificati in constructii specializati in placarea cu polistiren. Doar cu experienta in acest domeniu. Se lucreaza la inaltime pe schela Lucrarile sunt in Bucuresti. Mai multe detalii la telefon sau lasati mesaj aici/ trimite sms pe nr din anunt cu numele, varsta dvs, locatia si experienta anterioara. Salariu motivant. Oferim cazare decenta pentru provincie. Cer si ofer maxima seriozitate.

  • Salveaza cautarea