Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Olt

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 233 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Descriere Profil candidat Inginer constructii civile si industriale pentru Experienta profesionala specifica minim 3 ani; Cunostinte de legislatie si normative in domeniul constructiilor; Absolvent studii superioare tehnice: Competente digitale: MS Office, Autocad; Disponibilitate pentru deplasari; Posesor permis de conducere categoria B Constituie avantaj Experienta/diploma de Manager de proiect; atestari: diriginte de santier/ RTE in domeniul constructii; competente digitale: MS Office, Autocad; Responsabilitati Coordonare activitatea in santier pe durata proiectului Supravegheaza realizarea produc iei si corelarea lucrărilor în scopul respectării termenelor contractate, a devizului analitic de executie si a planului operativ. Urmareste lucrarile executate de catre subantreprenorilor. Asigură asistență tehnică; Asigura conditii pentru protectia muncii si SPI. Urmăre te i coordonează unele activită i directe de execu ie ale subcontractorilor și furnizorilor de servicii; Administrează documentele la nivelul lucrărilor gestionate; Elaborează documentele privind planificarea derulării lucrărilor i realizează situa ii privind stadiul lucrărilor; Întocmește necesarul de materiale pentru lucrări specifice Urmărește utilizarea în lucru a echipamentelor de muncă. Urmărește și respectă execuția lucrării în conformitate cu documentația de execuție, prescripțiile tehnice aplicabile; Răspunde de execuția lucrărilor de construcții si de montaj, și de efectuarea înregistrărilor aferente, de respectarea termenelor din contracte

 • 2

  Angajam muncitori cu experienta in domeniu, sau fără experienta la o ferma de creștere a păsărilor. Se asigura cazare în camere duble.Va fi avantajos pentru o familie sau cuplu. Șalariu atractiv Relati mai multe la tel.

 • 1

  Buna ziua! daca aveti nevoie de un venit suplimentar da-ti click pe linkul de mai jos si va puteti inregistra pe site https://surveytime.app/2-lj3YfuVq

 • Popasului sarpelui angajeaza bucatar sau ajutor de bucatar detalii la numarul de telefon

 • 1

  Firma angajez muncitori calificați execuție canalizări stradale. Doar oameni cu experienta în domeniu. Detalii la nr

 • S.C Denisa Vulcan angajează urgent, muncitor pentru turisme și camioane Comuna Ganeasa, jud Olt., Strada Drăgășani, nr 17. Salariu minimum pe economie. Relatii la telefon:

 • 3

  COMAXA Va rugam insistent sa parcurgeti textul pana la sfarsit si sa il cititi cu foarte mare atentie! Telefonic se vor face doar programarile pentru interviu ! Toate detaliile sunt expuse in anunt! Sunati doar pentru programarea interviului! Interviul are loc DOAR la BRASOV, va rugam nu insistati - Nu vom veni in alt oras. IMPORTANT Nu semnam contracte prin posta sau scanate prin email. Dorim sa va intalnim, fata in fata, la biroul din Brasov, Semnarea contractului de munca fiind conditionata de acest pas. COMAXA nu este Agentie de Plasare de Forta de Munca si nici Societate de Leasing de Personal, Angajam personal doar pentru santierele noastre, nu imprumutam personal altor companii. Contractul de munca este semnat cu societatea din Romania. Nu insistati - nu vom semna contracte cu societatea din Franta. Primul contract de munca va fi semnat pe o perioada de 12 luni. Nu semnam contracte pe 3 luni si nici pe perioada nedeterminata. SUNTEM INTERESATI DOAR DE MESERIASI NU ANGAJAM NECALIFICATI, AJUTOARE SAU SALAHORI !!! COMAXA ANGAJEAZA: ELECTRICIENI MONTAJ - pana la 2000 EURO/luna - 1400 EURO/luna - salariul NET - in primele 3 luni de contract. INSTALATORI TERMICE si SANITARE - pana la 2000 EURO/luna - 1400 EURO/luna - salariul NET - in primele 3 luni de contract. MONTATORI RIGIPS - pana la 1800 EURO/luna - 1400 EURO/luna - salariul NET - in primele 3 luni de contract. MONTATORI GRESIE/FAIANTA/CARAMIDA DECORATIVA - pana la 1800 EURO/luna - 1400 EURO/luna - salariul NET - in primele 3 luni de contract. MONTATORI PARCHET - pana la 1800 EURO/luna - 1400 EURO/luna - salariul NET - in primele 3 luni de contract. CUNOASTEREA MAI MULTOR MESERII !! Constituie un mare avantaj atunci cand persoana cunoaste FOARTE BINE mai multe meserii. PLECAREA DIN ROMANIA Plecarile se fac saptamanal! PROGRAMUL DE MUNCA in FRANTA Program de 9 ore Pauza de masa 1 ora TOTAL 10 ORE / ZI 2 zile de SAMBATA sunt incluse in contract - NU SE PLATESC SUPLIMENTAR! Celelalte 2 zile de SAMBATA din fiecare Luna se platesc cu 70 EURO/zi ( NET ) in cazul in care se cere. Salariul de primeste lunar - o singura data pe luna Salariul de baza este 1400 EURO - venituri cumulate din salariul in RON si DIURNE. CAZAREA IN FRANTA ! Cazarea se face in apartament in PARIS! Apartamentele sunt in case si apartin societatii noastre. Cazarea angajatilor se face in cele mai bune conditii in camere cu maxim 2 paturi. Plata CHIRIEI si a UTILITATILOR in PARIS - 300 euro/luna este asigurata/plattia INTEGRAL de COMAXA! TRANSPORTUL DIN ROMANIA IN FRANTA Transportul se face cu avionul sau cu autocarul si se plateste de catre COMAXA - in functie de caz si de alti factori. Cheltuielile pentru Analize si Protectia Muncii sunt achitate integral de COMAXA. Pentru Interviu Marius IONITA 0786202202 Strada IOAN POPASU nr 2, M4, Office 23 Langa CORESI - MAURER RESIDENCE Brasov - Romania

 • Caut loc de munca . dețin permis cat B , experiență 2 ani!

 • 1

  Societatea nou înființată angajează: Cizmar Fete cu responsabilitate pentru sortare haine și încălțăminte,încărcare marfa,gestionarea mărfurilor pe magazine,verificarea retururilor. Depozitul se afla în Brebeni.

 • 1

  Societatea nou înființată angajează: Cizmar Fete cu responsabilitate pentru sortare haine și încălțăminte,încărcare marfa,gestionarea mărfurilor pe magazine,verificarea retururilor. Depozitul se afla în Brebeni. Va rugam sa sunați la ore decente 09:00-17:00.

 • 3

  Partener ENEL angajeaza agenti vânzări pe teren urban si rural, contract de munca, program flexibil de luni pana vineri, autoturism de serviciu pe nivel de echipa, salarizare minim 2000 ron in functie de targhetul obtinut lunar, training vanzari inclus, comisioane si bonusuri peste salar in functie de rezultate, mai multe detalii la telefon-interviu.

 • 7

  Cautam colaboratori pentru o activitate motivanta si de viitor. Lucru in echipa. Instruire gratuita. Program flexibil. Activitatea se poate transforma intr-o afacere proprie si poate aduce venituri imediate, dar si venituri pasive, in functie de gradul de implicare al fiecaruia. Studiile superioare pot fi un atu, dar nu sunt obligatorii. Seriozitatea este o conditie esentiala.

 • 6

  Chiar nu este posibil să ai un venit mai mare decât câștigi în prezent? Alții profită chiar în acest moment de beneficiile unei colaborări fructuoase cu firma noastră. De ce să nu profiți și tu? Condiții: seriozitate, disponibilitate pt. a învăța și pt. lucrul în echipă.

 • Service auto angajeaza personal pt vulcanizare . Se cere seriozitate , vointa de a invata si putere de munca. Nu este obligatorie experienta. Salariu motivant Permis de conducere: Categoria B- de preferat

 • 4

  Cautăm șoferi național Germania, 12 tone - 40 tone (containere cu picioare) la firma Schenker. Se lucrează de luni până vineri la program de maxim 10 ore. Contract pe Germania full. Salariu atractiv, minim 2000 euro net Permis categoria C

 • 2

  Curetenie,menajera,detin diploma agent curetenie.

 • 2

  S.C Denisa Vulcan angajează urgent, muncitor pentru turisme și camioane Comuna Ganeasa, jud Olt. Salariu minimum pe economie. Relatii la telefon:

 • 4

  Firma de paza angajează agenți de securitate în condiții avantajoase de munca pentru județul Olt. Salar motivant începând cu 1800 lei. Informații suplimentare la numărul de telefon .

 • 1

  caut de munca in orice domeniu

 • 2

  Angajez vanzatoare cu experienta la market. Sa fie amabila cu clienții, muncitoare si dornica de a lucra la noi pe termen lung. Salariul motivant.

 • Salveaza cautarea