Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Olt Seaca

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Firma din Suedia cauta barbati cu varsta cuprinsa intre 20-58 ani, conditie fizica buna pentru munca in depozit incarcare si descarcare colete si pachete.Contract de munca oferit pe o perioada nedeterminata, cazare asigurata din partea firmei gratuit, salarizare incepand cu 2600 euro net, program de munca flexibil cu posibilitate de ore suplimentare.Plecare dupa incheierea contractului. Nu se cere cunostinta de limba, reprezinta avantaj. Inscrierile se fac personal la sediul societatii noastre. Pentru detalii si informatii sunati de L-S intre orele 9-20 la nr. de tel. 0741731662.

  • Firma de constructii*EXPERT*angajeaza muncitori acceptam si grupuri, calificati si necalificati (Cu experienta) pentru reabilitari blocuri in Bucuresti ,avem de munca vara si iarna.Se ofera salariu motivant.Termosistem,salariu 200Lei/zi.posibilitate de avansare,oferim cazare si 30Lei avans/zi.Sunati pentru detalii:

  • Firma Constructii.Angajam Meserias,pentru Fatade Blocuri Termosistem.Inceperea lucrului imediat. Oferim:-Salariul este intre 160 - 200 lei/zi si se negociaza in functie de experienta dvs,in prima saptamana de lucru.Plata salariului este la doua saptamani. - Contract de munca -Avem sediul in Bucuresti- Cazare pentru cei din afara localitatii - Posibilitate de avansare detalii

  • Salveaza cautarea