Trimite unui prieten

Trimite

Angajam modele webchat adult si non adult!

Valabil din 16.08.2019 08:03:49
Descriere

Pentru ca suntem o companie intr-o continua dezvoltare, suntem mereu in cautare de tinere talente.Nu punem accent pe aspectul fizic si nici pe experienta,intrucat ne vom ocupa noi de tot.Tot ce trebuie sa stii este limba engleza macar la un nivel conversational si sa stii sa utilizezi un calculator.
Oferim birouri individuale de lucru(pentru ca tinem la intimitatea ta),un program flexibil creat special pentru tinerele studente,contract de munca legal,sedinte foto si video gratuite,suport gratuit,individual si personalizat pentru fiecare angajat in parte,pentru ca ne dorim sa iti maresti veniturile si sa te bucuri de performantele tale.Iti vom sta tot timpul alaturi si vom fi atenti la nevoile tale,te vom intelege si te vom indruma pe tot parcursul activitatii tale.
Studioul nostru este condus de o echipa competitiva, tanara, ambitioasa si pregatita in orice moment sa te indrume in noul tau job.

Daca iti doresti sa afli toate beneficiile oferite de studioul nostru, nu ezita sa lasi CV-ul tau insotit de datele de contact, iar restul detaliilor cu siguranta le vom discuta la un scurt interviu de prezentare!

Mesaj
Adauga CV

Fisierele acceptate sunt: doc, docx, pdf cu o marime maxima de 10Mb.

    Ionescu Petruta

    Vezi toate anunturile
    Anuntul e salvat ca favorit!
    Anuntul a fost sters de la favorite!