Trimite unui prieten

Trimite

Customer service/agent servicii clienti (engleza)

Valabil din 20.09.2019 16:55:40
Descriere

Salut!

Mai jos ai sa gasesti exact ce oferim si ce vrem de la tine ca angajat. Daca ti se pare ca iti place ce citesti si te incadrezi cel putin 80% poti sa ne trimiti cv-ul tau si daca spui “Buna ziua!” in email promitem ca il citim si analizam. Ne plac oamenii bine crescuti.

Cine suntem:
Noi suntem OpticonMed Consulting, o mana de oameni faini (credem noi) care se intalnesc zilnic si mai si lucreaza impreuna. Altora, le place sa spuna ca suntem un call center in crestere, 15 angajati si oferim servicii de customer service pentru LdVision Group, o companie care vinde online lentile de contact si ochelari in Canada si America. Alegi tu care varianta iti place mai mult.
Ca sa ne laudam, anul trecut am fost locul trei la nivelul de crestere printre companiile mici si mijlocii.

Ce oferim:
Salariu atractiv. Crestere anuala, daca o meriti (vrem sa credem ca o meriti) , nu oferim posibilitati de avansare pentru ca nu ne place sefia, daca vrei post de sef, iti sugeram sa mai cauti.
Nu ai target, nu trebuie sa te stresezi ca nu ai vandut nimic.
Program stabil, de la 17:00 la 1:00, speram ca nu dormi devreme.
Te si ducem acasa la sfarsit de program, nu te lasam singur in intuneric.

Ce vrem de la tine:
Limba engleza la nivel “Eu corectez subtitrarea.”
Sa vrei un loc de munca stabil, nu ne plac despartirile.
Sa faci diferenta dintre fun si job, si sa te pricepi sa le impletesti.
Sa lasi telefonul jos si sa il folosesti doar in pauza sau calamitati naturale(astea sper sa nu apara).
Daca ai prieten(a) si e gelos/geloasa poate sa vina la o cafea din cand in cand, sa vada unde lucrezi si sa nu se creada exclus(a) din viata ta.


Preferam sa cerem si sa oferim informatii suplimentare la telefon, vrem sa raspunzi dupa ce trimiti cv-ul, sa nu ne pierdem timpul daca nu suntem compatibili.
Daca nu esti sigur ca vrei un job, daca vrei un job de tranzitie, daca iti cauti dar speri sa nu gasesti, daca esti prea ocupat sau nu crezi ca o sa mai ai timp de somn, nu esti cel pe care il cautam.
Daca vrei un job pe care sa nu il urasti si esti pregatit sa si oferi , nu doar sa primesti, trimite un CV si da-ne “Buna ziua!” si noi iti vom raspunde la salut.

Mesaj
Adauga CV

Fisierele acceptate sunt: doc, docx, pdf cu o marime maxima de 10Mb.

    Anuntul e salvat ca favorit!
    ×
    Anuntul a fost sters de la favorite!