Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Operatori calculator Botosani

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Societate cu experienta in domeniul teleselling si telemarketing angajeaza vorbitori de limba italiana cu program full-time. Se ofera contract de munca, salariu fix, bonuri de masa, bonusuri motivante si cursuri de formare profesionala platite pentru cei fara experienta. Contacteaza-ne pentru a afla mai multe detalii. Te asteptam in echipa noastra!

  • Cautam agent cercetare marketing domeniul vanzari. Aplicanti din toata tara. - Aplica la email axanseo@gmail.com pentru detalii. Descriere post: - prospecteaza piata in cautare de noi clienti si contracte - mentinerea legaturii cu clientii existenti - intocmeste rapoarte si comenzi centralizate catre structurile superioare ale companiei - se asigura ca livrarea comenzilor este conforma cu solicitarea clientului - gaseste alternative si oprtunitati noi, dar adecvate companiei, pentru prezentarea produselor oferite Nivel experienta: - fara experienta - se ofera pregatire, suport permanent si metode de lucru in raport cu politica companiei Aptitudini solicitate: - obligatoriu studii medii sau superioare - cunostinte minime operare pc - cunostinte minime word, excel, email, navigare net - perseverenta, tenacitate, dinamism - comunicare si adaptare la nou Localitati: - acceptam candidati din toata tara Contactati-ne pe email axanseo@gmail.com .

  • Companie cauta market researcher domeniul vanzari. Selectionam aplicanti din toata tara, in vederea extinderii ariei de acoperire vanzari la nuvel national. Nivel experienta: - fara experienta - se ofera pregatire, suport permanent si metode de lucru in raport cu politica companiei Aptitudini solicitate: - obligatoriu studii medii sau superioare - cunostinte minime operare pc - cunostinte minime word, excel, email, navigare net - perseverenta, tenacitate, dinamism - comunicare si adaptare la nou Descriere post: - prospecteaza piata in cautare de noi clienti si contracte - mentinerea legaturii cu clientii existenti - intocmeste rapoarte si comenzi centralizate catre structurile superioare ale companiei - se asigura ca livrarea comenzilor este conforma cu solicitarea clientului - gaseste alternative si oprtunitati noi, dar adecvate companiei, pentru prezentarea produselor oferite Localitati: - acceptam candidati din toata tara Persoanele interesate sunt rugate sa ne contacteze cu un mesaj la email axanseo@gmail.com .

  • Esti in cautarea unui loc de munca sau banii la actualul job nu iti ajung nici macar pentru intretinere?Esti dornica de independenta finaciara ?Te incurajam sa fii indrazneata, sa fii frumoasa si sa ai incredere in tine! NOI venim in intampinarea voastra cu un job avantajos si perfect legal care va permite sa va dati frau liber imaginatiei, va reda libertatea financiara si nu necesita o pregatire speciala! Un job modern dedicat femeilor cu rabdare, femeilor sociabile care vor inteleg libertatea oferita de acest job, si mai presus de toate, femeilor cu dorinta de munca si aptitudini de comunicare bine dezvoltate. Il numim jobul perfect pentru ca este unul din putinele domenii in care poti castiga un salariu cuprins intre 500$ pana la 10000$, un castig lunar mult mai mare decat in orice alt domeniu. Poate fi un job temporar cu ajutorul caruia te vei putea rasfata asa cum meriti, vei putea pune bani deoparte si iti vei asigura plata obligatiilor. Aspectul fizic placut reprezinta un atu, intr-adevar, insa nu un criteriu de baza, intrucat calitatile necesare reusitei in acest studio sunt disciplina, atitudinea, perseverenta si comunicarea. Activitatea noastra consta in comunicarea directa si virtuala prin intermediul PC-ului intre voi, in calitate de modele, si vizitatorii prin camera web. Este alegerea voastra cum alegeti sa comunicati cu ei! Desfasurarea acestui job se bazeaza pe dialog si transmitere de imagini live, prin intermediul tehnologiei. Lucrezi cat vrei si cum vrei! Vizitatorii platesc o anumita taxa pe minut, stabilita in functie de site-ul colaborator, iar atuul tau principal este ca alegi cu cine doresti sa iti petreci timpul online si ce tip de subiecte abordezi. In intimitatea camerei voastre, in spatele camerei web, puteti fi oricine va doriti! Noi va incurajam sa va dezvoltati spiritul creativ si imaginatia. Ne desfasuram activitatea intr-o atmosfera calda si civilizata. Iti doresti sa faci parte din echipa noastra? Inainte de a lua legatura cu noi, afla ce conditii va trebuie sa indeplinesti. Acestea sunt simple, insa foarte importante pentru noi, astfel incat le acordam o atentie deosebita: Sa ai minim 18 ani Sa cunosti limba romana corect si gramatical Sa cunosti cel putin o limba straina de circulatie internationala.(Engleza) Sa fii o persoana civilizata, fara vicii care ar dauna unui colectiv Sa ai rabdare si sa intelegi ca succesul se construieste si nu vine pe fuga Sa ai un limbaj si o atitudine placuta Sa fii ambitioasa din punct de vedere financiar Sa ai un aspect fizic ingrijit Sa fii o persoana deschisa si sociabila Sa iti doresti sa excelezi profesional Dupa cum ai observat, nu punem accent pe experienta ta anterioara, insa ne dorim sa fii o persoana ambitioasa, care isi doreste sa se dezvolte pe plan profesional, alaturi de care sa avem o colaborare lunga si de succes. Daca acest lucru iti doresti si tu, atunci tot ceea ce trebuie sa faci este sa ai un pic de curaj si sa-ti oferi o sansa. Sansa de a castiga

  • Salveaza cautarea