Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Operatori calculator Botosani

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Cautam agent cercetare marketing domeniul vanzari. Aplicanti din toata tara. - Aplica la email axanseo@gmail.com pentru detalii. Descriere post: - prospecteaza piata in cautare de noi clienti si contracte - mentinerea legaturii cu clientii existenti - intocmeste rapoarte si comenzi centralizate catre structurile superioare ale companiei - se asigura ca livrarea comenzilor este conforma cu solicitarea clientului - gaseste alternative si oprtunitati noi, dar adecvate companiei, pentru prezentarea produselor oferite Nivel experienta: - fara experienta - se ofera pregatire, suport permanent si metode de lucru in raport cu politica companiei Aptitudini solicitate: - obligatoriu studii medii sau superioare - cunostinte minime operare pc - cunostinte minime word, excel, email, navigare net - perseverenta, tenacitate, dinamism - comunicare si adaptare la nou Localitati: - acceptam candidati din toata tara Contactati-ne pe email axanseo@gmail.com .

 • Societate cu experienta in domeniul teleselling si telemarketing angajeaza vorbitori de limba italiana cu program full-time. Se ofera contract de munca, salariu fix, bonuri de masa, bonusuri motivante si cursuri de formare profesionala platite pentru cei fara experienta. Contacteaza-ne pentru a afla mai multe detalii. Te asteptam in echipa noastra!

 • Companie cauta market researcher domeniul vanzari. Selectionam aplicanti din toata tara, in vederea extinderii ariei de acoperire vanzari la nuvel national. Nivel experienta: - fara experienta - se ofera pregatire, suport permanent si metode de lucru in raport cu politica companiei Aptitudini solicitate: - obligatoriu studii medii sau superioare - cunostinte minime operare pc - cunostinte minime word, excel, email, navigare net - perseverenta, tenacitate, dinamism - comunicare si adaptare la nou Descriere post: - prospecteaza piata in cautare de noi clienti si contracte - mentinerea legaturii cu clientii existenti - intocmeste rapoarte si comenzi centralizate catre structurile superioare ale companiei - se asigura ca livrarea comenzilor este conforma cu solicitarea clientului - gaseste alternative si oprtunitati noi, dar adecvate companiei, pentru prezentarea produselor oferite Localitati: - acceptam candidati din toata tara Persoanele interesate sunt rugate sa ne contacteze cu un mesaj la email axanseo@gmail.com .

 • Cautam colegi pentru un nou proiect in limba romana, in sediul din Botosani, pentru postul de operator. Cerinte: - cunostinte medii de calculator (Word, Excel); - abilitati foarte bune de comunicare; - experienta anterioara in domeniul Teleselling/Customer Care sau in activitati similare constituie un avantaj; - orientare catre client si capacitatea de a gasi rapid solutii; Beneficii: - salariu fix, bonuri de masa, bonusuri pentru performanta; - contract de munca pe perioada nedeterminata, conditii de munca stabile; - training si formare continua la locul de munca; - mediu profesionist de lucru; - program de lucru flexibil (part time/full time); - posibilitati de crestere profesionala; - transport asigurat (pentru cei din afara orasului); - teambuildinguri si numeroase concursuri cu premii. Vrei sa stii mai multe detalii despre noi? Aplica acum cu cv-ul.

 • Beneficii: -se lucreaza 15 zile/luna, progse asigura training la angajare (platit) si suport permanent ulterior - contract individual de munca - perioada nedeterminata -Salariu motivant -Tichete de masa -Bonus in functie de performante - Prima de Craciun/Paste Responsabilitati: -Operarea intr-un soft de pariuri a biletelor de joc, validarea sau stornarea lor, incasarea contravalorii si emiterea bonului fiscal, - Gestiunea banilor aflati in seif, reglarea casei de marcat si scoaterea Z-ului, - Evidenta biletelor anulate si castigatoare, - Afisarea ofertei saptamanale si aditionale cu evenimentele in desfasurare, a rezultatelor - Citirea aparatelor la sfarsitul zilei, - Efectuarea monetarului, intocmirea actelor contabile - Mentinerea unei relatii apropiate cu clientii agentiei; - Mentinerea aspectului general placut al agentiei. - supravegherea aparatelor de joc, platirea creditelor jucatorului, intocmirea actelor contabile la sfarsitul zilei.

 • Activitatea se va desfășura în cadrul biroului schițe tehnice/fișe de consum. Căutăm o persoană cu cunoștințe în domeniul industriei textile, cunoștințe minime de limbă italiană și bune abilități de operare PC. Se oferă salariu pe măsura responsabilităților, tichete de masa și program fix. Relații suplimentare la tel 0231 506024

 • angajez tineri absolventi 2018 sau persoane pana in 24 ani ,dornice de munca ,din somaj sau in cautarea unui loc de munca. Cerinte. persoana serioasa ,capabila de a invata lucruri noi ,nefumatoare ,cunostinte pc nivel mediu Loc de munca -Galeria Shoping Center ,Carrefour Botosani-stand Litera e-mail prin publi24.ro

 • Postul presupune sarcini specifice activității de lansare în producție, operare în programul STELTH/AS-400. Se solicită cunoașterea limbii italiene la nivel minim, bune abilități de operare PC, iar experiența în domeniul industriei textile poate reprezenta un avantaj. Se ofera salariu pe masura responsabilitatilor, tichete de masa si program fix. Relatii suplimentare la tel 0231 506024

 • Personal:operator-calculator pentru biroul CAD.Conditii;de preferinta, cunostinte minime in programul GERBER.Relatii la nr.Tel.0746823423.

 • Salveaza cautarea