Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Operatori calculator Botosani

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Job part time. Oferta de munca part-time la domiciliu pentru persoane serioase, care au cunostinte de lucru cu fisiere(word,pdf),internet,mail. Nu este necesara experienta, se ofera cursuri de instruire. Obligatorie este responsabilitatea. Trimit detalii doar pe mail. Pentru a aplica la oferta, trimiteti mesajul APLIC la adresa de mail: oportunitate.part.time9 @ gmail. com (totul scris legat)

  • Societate cu experienta in domeniul teleselling si telemarketing angajeaza vorbitori de limba italiana cu program full-time. Se ofera contract de munca, salariu fix, bonuri de masa, bonusuri motivante si cursuri de formare profesionala platite pentru cei fara experienta. Contacteaza-ne pentru a afla mai multe detalii. Te asteptam in echipa noastra!

  • Angajăm casier/ă la o agenţie de pariuri Go!Bet din mun. Botoşani. Oferim: - Contract de muncă încheiat cu forme legale; - Program fix de lucru; - Oportunitatea unui loc de muncă stabil; - Spor de fidelitate; - Instruire în domeniu. Cerinţe: - Studii medii; - Abilităţi de lucru cu documente şi numerar; - Cunoştinţe PC (editor documente, învăţare programe noi etc.); - Abilităţi de comunicare şi relaţionare cu clienţii; - Abilităţi de calcul matematic. Experienţa în domeniu constituie un avantaj. Salariu brut: 2080 lei + bonusuri

  • Salveaza cautarea