Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Operatori calculator Brasov

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Companie tanara in plina expansiune cauta reprezentant domeniul vanzari pe zona centru-sud. Selectionam aplicanti din toata tara. - Aplica la email pentru detalii. Descriere post: - prospecteaza piata in cautare de noi clienti si contracte - mentinerea legaturii cu clientii existenti - intocmeste rapoarte si comenzi centralizate catre structurile superioare ale companiei - se asigura ca livrarea comenzilor este conforma cu solicitarea clientului - gaseste alternative si oprtunitati noi, dar adecvate companiei, pentru prezentarea produselor oferite Localitati: - acceptam candidati din toata tara - zona centru-sud: Alba Iulia, Sibiu, Brasov, Arges, Bucuresti, Craiova, Slatina, Calarasi Nivel experienta: - fara experienta - se ofera pregatire, suport permanent si metode de lucru in raport cu politica companiei - sau experienta minima, medie ori avansata, dar de asemenea se ofera pregatire in raport cu politica firmei Aptitudini solicitate: - obligatoriu studii medii sau superioare - cunostinte minime operare pc - cunostinte minime word, excel, email, navigare net - perseverenta, tenacitate, dinamism - comunicare si adaptare la nou Persoanele interesate sunt rugate sa ne contacteze pe email .

 • Doar cu contract. Lucrezi in timpul tau liber, ai nevoie doar de calculator si internet. Activitatea este online,deci nu conteaza din ce zona a Romaniei esti. Primesti instructiuni gratuite! Trimite un mesaj formulat la alegere ,doar sa stim ca e legat de acest anunt, la adresa de e-mail :reteauaromaneasca@gmail,com

 • Firma FW analiza! Oferta part-time. Cautam urgent persoane interesate sa lucreze pe operari. Rugam seriozitate maxima ! SUPER USOARA si accesibila oricui!!! Inscrierea este absolut GRATUITA. 1. Colaboratori online - Doar fac publicitate online pe internet (nu trebuie sa vinda nimic) 2. Consumatori - Cumpara produse pt consum propriu 3. Distribuitori - Distribuie produsele companiei Detalii numai la email:

 • Call Center din Brasov angajeaza persoane vorbitoare de: - limba spaniola mediu - limba engleza avansat Program de L- S, 2 zile libere pe sambata (o zi in timpul saptamanii si o zi duminica) Activitate de Customer Support, printre atributii se numara acelea de resetare parole, instalare / dezinstalare aplicatii, update-ul aplicatiilor existente. Se ofera perioada de training, reducere 20% Regina Maria, plus multiple beneficii. Pachetul salarial este continuit din salariul net + bonuri + bonusuri in functie de performante. Pentru informatii suplimentare 0724-599-332.

 • Firma prestatoare pentru Electrica angajeaza 5 operatori date pentru zona Brasov.

 • Firma prestatoare de servicii pentru Electrica angajeaza 8 operatori date pentru Brasov si 1 operator date pentru Sacele.

 • Angajam personal sala jocuri de preferat fete.

 • Cautam persoane energice, entuziaste, perseverente dornice de stabilitate la locul de munca pentru pozitia de "Operator Call Center in limba romana" pentru promovare&vanzare de bunuri si servicii. Iti oferim un loc de munca stabil, cursuri de formare pentru cei fara experienta in domeniu, un salariu fix plus castiguri substantiale in functie de competentele dobandite, un mediu de lucru placut si organizat cu toate instrumentele necesare pentru a face performanta. Cerinte: - abilitati excelente de comunicare in limba romana, vocabular bogat, comunicare eficienta; - abilitatea de a acumula informatii din scurt timp; - persoane ambitioase, competitive, muncitoare si dornice sa-si depaseasca limitele; - cunostinte medii de calculator; - experienta anterioara in domeniul Call center sau in activitati similare vanzarii constituie un avantaj. Responsabilitati: Activitatea operatorilor presupune initierea de apeluri telefonice si se adreseaza clientilor aflati intr-o baza de date existenta si stabilita. Obiectivul este de tip comercial: pomovarea serviciilor partenerilor nostri catre potentiali clienti, oferirea de informatii relevante si corecte si trimiterea de oferte personalizate cu scopul de a incheia contracte. Beneficii: - training si formare continua la locul de munca; - mediu profesionist de lucru, colegi simpatici; - posibilitatea de a avansa si a se dezvolta in cariera; - contract de munca pe perioada nedeterminata, conditii de munca stabile; - pachet salarial net atractiv cu posibilitate de crestere imediata; - bonuri de masa 15 lei /zi lucratoare; - bonusuri saptamanale sau lunare; - teambuilding-uri (de 2-3 ori pe an). Vrei sa stii mai multe detalii, sa ne cunosti? Suna si programeaza-te la un interviu:0755050198

 • Vorbesti limba italiana? Angajam operatori call center full time/part time Brasov Inbound: asistenta tehnica Asus Italia Outbound: produse /servicii Telecom Italia Cerinte: Cunostinte de limba italiana nivel mediu -avansat Cunostinte medii de calculator (Word, Excel) Experienta anterioara in domeniul Customer Care sau in activitati similare constituie un avantaj; Oferim: Program de munca lejer (luni-vineri)nu se lucreaza sambata si duminica Contract de munca pe perioada nedeterminata Bonuri de masa in valoare de 15/lei pe zi lucratoare Bonusuri saptamanale plus Lunare indiferent de performanta Training si formare continua la locul de munca; Transport Asigurat (pt pers din afara orasului ) Tombola saptamanala pentru bilete la cinema/ piscina; Sala de distractie pentru angajatii nostri; Teambuilding (de 2-3 ori pe an in BRASOV/IASI); Pachet salarial ATRACTIV Grupul Open Mind a fost infiintat acum 11 ani si a devenit leader pe piata din Romania in sectorul BPO impunandu-se prin calitatea serviciilor oferite .Dupa doar 7 luni de activitate in Iasi, Open Mind se dubleaza cu nasterea unei filiale in Brasov Principalul motor al activitatii noastre il reprezinta oamenii - motiv pentru care am investit si vom investi intotdeauna in angajatii nostri prin training-uri si suport continuu din partea team leaderilor si a managementului. Aici vei gasi o echipa prietenoasa si Open Mind! APLICA ACUM LA : m.harsa@openmindgroup.it SAU NE PUTETI CONTACTA 0755050198 PENTRU MAI MULTE DETALII VINO IN ECHIPA NOASTRA !!

 • Angajam operator telefonie, cu sau fara experienta,cunostinte PC.

 • angajam doamna domnisoara ptr postul de operator facturare disponibila la program prelungit si deplasari in tara se ofera salar cazare si masa cand se pleaca din oras ptr mai multe detalii sunati de luni pana duminica intre orele 8-22

 • Descriere G4S Cash Solutions, furnizor de servicii de transport si procesare valori - parte a G4S plc., cea mai importantă companie de securitate integrată din lume – cauta persoane integre, responsabile si dinamice pentru postul de OPERATOR INTRODUCERE SI VALIDARE DATE. Cerinte post: - Studii medii absolvite, - Cunostinte solide de operare PC, - Experienta profesionala de minim un an de zile intr-o pozitie similara - avantaj, - Capacitate de mentinere a atentiei, spirit de observatie, indemanare si rapiditate, abilitati manuale, - Disponibilitate de lucru in ture, preponderent de noapte. Descrierea jobului Resposabilitati: - raspunde de introducerea datelor in sistemul informatic - introduce in sistemul informatic valorile nominale, pe cupiuri, corespunzatoare unui sac cu valori, conform borderourilor primite - scoate rapoarte din sistem Beneficii: - oferta salariala motivanta; - tichete de masa in valoare neta de 300 lei in raport cu numarul zilelor lucrate din luna; - spor fidelitate dupa 3 luni de munca; - spor de noapte: 25%; spor de week-end: 8%; - posibilitate ore suplimentare - spor 100% - 22 zile concediu de odihna platit/an; - contract de munca pe perioada NEDETERMINATA, plata salariului la timp, siguranta locului de munca; - tinuta de lucru gratuita, dotare corespunzatoare in raport cu activitatea desfasurata; - training de specialitate asigurat la inceputul activitatii pentru o mai buna intelegere si adaptare la sarcinile de lucru; - posibilitate de promovare in cadrul echipei; - posibilitatea de a lucra si a va dezvolta in cadrul unei companii multinationale, intr-un mediu de lucru profesionist, cu posibilitati de promovare si dezvoltare.

 • Crestem echipa Casa Pariurilor si ne dorim oameni ca tine! Vino alaturi de noi si vei face parte dintr-o ECHIPA de peste 1800 de colegi, care isi desfasoara activitatea in cele aproximativ 750 de agentii ale brand-ului Casa Pariurilor din toata tara! Vei beneficia de:  Program de lucru flexibil, in ture  Loc de munca stabil, aproape de casa  Salariu si bonusuri pentru prestatiile tale excelente  Bonusuri in cazul in care ne recomanzi viitori colegi  Tichete de masa (15 lei/tichet)  Prime de Paste si de Craciun  Traininig de specialitate si formare profesionala continua, pentru ca ne dorim cei mai buni coechipieri Experienta sau diplomele/calificarile anterioare nu conteaza pentru noi, trebuie doar sa:  Fii sociabil si sa iti placa sa lucrezi cu oamenii  Ai o atitudine pozitiva  Fii un bun coleg  Ai abilitati de lucru cu cifre Descrierea jobului:  Emiterea tichetelor de pariere in sistemul informatic al companiei;  Intocmirea zilnica a documentelor de contabilitate primara;  Informarea clientilor cu privire la serviciile oferite, regulamentul de joc, campanii promotionale;  Crearea unui mediu agreabil pentru clienti. Vino sa te convingi si sa castigi: 2000 de lei net (cuprinde: salariu + bonus de performanta calculat la o valoare medie de 200 lei + tichete de masa). Pentru fiecare zi lucrata in plus castigi 180 lei net. Vino sa evoluezi alaturi de noi! Aplica aici cu CV-ul tau sau contacteaza-ne la numarul de telefon afisat.

 • Angajam persoana cunoscatoare a limbii franceze/spaniole pentru post de operator call-center in Brasov. Persoanele interesate sunt rugate sa trimita CV pe e-mail.

 • • Gi Group Romania angajeaza Operator back-office cu limba engleza pentru partenerul sau, companie multinationala in domeniul bancar. Cerinte : - Studii medii; - Cunoasterea limbii engleze la nivel mediu sau avansat; - Cunosterea limbii italiene la un nivel incepator prezinta un avantaj; - Abilitati de utilizare a computerului; - Precizie, atentie la detalii, simt de raspundere; - Spirit de echipa. Responsabilitati: - Introducerea corecta si completa a datelor in programul dedicat; - Verificarea datelor introduse - Colaborarea cu echipa de pe proiectul alocat. Beneficii: - Pregatire profesionala; - Asigurare medicala privata; - Prime de sarbatori; - Bonusuri lunare; - Bonuri de masa. Pentru mai multe detalii, sunați la: 0756 160 797 sau trimiteti un e-mail la adresa

 • Angajam operator cabina foto (Foto Booth) pentru evenimente (ex: nunta, botez, aniversare) care au loc in Brasov sau imprejurimi. Evenimentele sunt in mare parte sambata sau duminica, aproximativ 6-8 ore. Nu este necesara experienta in domeniul foto. Reprezinta un avantaj posibilitatea de a avea acces la o masina tip break sau mai mare. Conditia obligatorie este detinerea permisului de conducere. Oferim 100 lei/eveniment.

 • Spalatorie de covoare din Brasov cauta un nou membru in echipa. Daca esti baiat, ai intre 21 si 36 de ani, esti serios, organizat, rabdator, detii cunostinte minime de operare PC, ai abilitati de comunicare si interactiune cu clientii, esti dornic de a lucra in echipa si esti disponibil pentru program prelungit, atunci esti ceea ce cautam. Te asteptam sa te alaturi echipei noastre de la spalatoria de covoare Aquacarpet. Se ofera salariu atractiv, un contract de munca pe termen nedeterminat, training continuu si o echipa de colegi tineri si muncitori.

 • Ti-ar placea sa lucrezi undeva unde birocratia, programul sau mediul de lucru nu iti dau batai de cap? Pare ceva greu de gasit, dar la noi ai multe sanse sa fii multumit. Aptitudini si cunostinte cu care pornesti la drum, nu doar Cerinte: “Sharing is caring” e motto-ul tau cand vine vorba de lucru in echipa; Te consideri un mic Sherlock uneori? Ne plac oamenii curiosi care cauta cele mai bune solutii; Iti place sa comunici si esti un bun negociator; Responsabilitati / Realizari Sa oferi suport clientilor si sa dezvolti relatiile cu cei existenti; Sa construiesti si sa propui clientului o noua oferta privind prelungirea contractului cu Vodafone. Sa respecti normele de confidentialitate printr-un nivel ridicat de etica si integritate. Oportunitatea unei cariere in Vodafone , nu doar Beneficii; Training platit in care vei avea ocazia sa inveti mare parte din tainele comunicarii, dar si multe aplicatii si servicii de telecomunicatii; Esti innebunit dupa Games of Thrones? Iata ca poti citi cartile prin Bookster; Stim ca te intereseaza si salariul, asa ca nu iti face griji, pe langa salariul de baza, avem si bonusuri lunare in functie de performanta, dar si bonuri de masa. Ce zici? Daca iti suna bine si vrei sa ne cunosti, aplica aici. Credem in tine, asa ca iti oferim: - Program de training platit; - Oferta financiara atractiva compusa din: parte fixa + tichete de masa + comision (dupa caz) + telefon si abonament Vodafone; - Oportunitatea de a-ti incepe cariera intr-o companie multinationala - Un mediu de lucru in care sa te poti dezvolta personal si profesional. Va rugam sa trimiteti cv-ul dumneavoastra la adresa de email sau ne putem auzi la numarul de contact 0758100910

 • SDA SERVICII DE DEPOZITARE SI ARHIVARE angajeaza FUNCTIONAR ADMINISTRATIV pentru arhiva de documente Descrierea postului: - Sorteaza documentele - Ordoneaza documentele - Aseaza dosarele in cutiile de arhivare - Aseaza cutiile de arhivare in spatiile de depozitare - Eticheteaza dosarele si cutiile de arhivare - Inregistreaza dosarele in calculator Cerinte Cunostinte de baza operare calculator Disponibilitate pentru efort fizic Disponibilitate pentru delegatii Carnet de conducere categoria B constituie avantaj dar nu este obligatorie Pentru detalii sunati la 0722434325 . Asteptam Cv-ul dvs la sau la sediul societatii Brasov strada 13 Decembrie 96 A

 • Salveaza cautarea