Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Operatori calculator Constanta

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Atentie. Castiguri mari pe internet. Vrei mai mult timp liber? Totul depinde de alegerea ta. Ultima sansa sa faci bani repede. Fa bani cu noi. Incepe si vei fi uimit. Sistem genial. O echipa serioasa te asteapta. Obtii usor rezultate. Cand doresti sa afli despre ce este vorba si sa primesti toate detaliile, lasă-mi un mesaj aici. În cel mai scurt timp posibil, o să-ți răspund. Toate detaliile le vei primi prin intermediul e-mail-ului. ATENȚIE NU ESTE VORBA DE VANZAREA SAU PROMOVAREA PRODUSELOR COSMETICE SAU PRODUSE DESTINATE CURATENIEI! ANUNTUL ESTE VALABIL IN TOATA ȚARA!

 • Angajam Personal Feminin Oferim Salariu Atractiv CERINTE DE ANGAJARE - Varsta minima de 18 ani impliniti - Cunostinte de limba engleza la un nivel mediu -Cunostinte minime de operare calculator - Aspect fizic placut si ingrijit SE OFERA : - Contract legal de munca - Plata bilunara Detalii la telefon 0768.318115 - sau Whatsapp Cer si ofer seriozitate! 70% COMISION din Incasari Program flexibil, la alegere, doar 7 ore online. Primesti BONUS de 10% din castigurile fiecarui model recomandat si adus de tine. Vino la un interviu pentru mai multe detalii

 • DOBROGEA GRUP S.A., cu sediul în Constanţa, str. Celulozei nr. 1, angajează operator introducere, validare, prelucrare date. Candidaţii trebuie să îndeplinească următoarele cerinţe : - absolvent liceu / scoala profesionala; - abslvirea unui curs de operare introducere date sau competente digitale certificate in cadrul examenului de absolvire a studiilor liceale. - domiciliul in Mun. Constanta Beneficii: -salariu atractiv; -tichete de masa; Persoanele interesate ce aplica, sunt rugate sa completeze formularul ce se afla postat pe site-ul firmei Dobrogea Grup S.A:http://dobrogeagrup.ro/angajam/, privind politica de confidentialitate a datelor cu caracter personal, conform legislatiei aplicabile in domeniu. Relații suplimentare la nr de telefon 0241482105 sau la sediul firmei: Constanta, str. Celulozei nr.1.

 • SC Europack Media SRL - fabrica servetele umede, Constanta. Angajam Asistent Manager Cerinte: - studii superioare - cunostinte operare calculator - Microsoft Office ( Excel, Word) - minime cunostinte economice - limba engleza avansat - persoana sociabila, amabila, comunicativa. Contact Tel: 0720072895 CV-ul la adresa de e-mail:

 • Agenție de pariuri angajează casieră. Program de lucru în ture 2 zile munca/2 zile liber. Salariu + bonus. Nu necesita experienta! Cerinte: Studii medii Cunoștințe de baza operare PC Mai multe detalii la telefon: 0760.256.654

 • Pentru cei interesati de jobul de operator depozit (firma de echipamente de protectie)- va rugam sa aplicati CV-ul.

 • Societate cu sediul in Agigea, Dana tehnica PL7 angajeaza operatori dana calificati cu abilitati de operare la panou de comanda siloz cereale. salariul net este de 1.800 lei in perioada de proba la care se adauga tichete de masa de 15 lei si spor de noapte de 25% la salariul tarifar si spor de weekend de 3% la salariu tarifar. Asiguram transportul pe ruta Constanta - Agigea si retur. Pentru persoanele care stau in localitatile limitrofe comunei Agigea se va deconta abonamentul in limita a 300 lei.

 • Angajăm operator dispecer centru de alarme.

 • casa schimb valutar angajeaza casieri valuta baieti /fete inclusiv Moldova . Conditii: operare P.C., experienta in relatia cu clientul . Program de lucru 8.00-19.30 doua zile si doua libere sau 9.00-18, Luni-Vineri , ore suplimentare la cererea salariatului. -Angajare Part time -daca dovediti cu adeverinta ca sunteti angajatul altei firme cu norma intreaga. rog cv pe adresa e-mail sau telefon 0787757663

 • Contract. Invata si castiga un job online de exceptie. Functii de la utilizator pana la sef de departament.CDO Primesti indrumari si tot ceea ce ai nevoie/gratuit. Trimite un mesaj cu textul - INFO -, la adresa de e-mail : hollywoodacces@gmail,com

 • Activitate frumoasa si usoara! Metoda de lucru simpa si dinamica, doar in timpul liber! E-mail la adresa capitanuoffice@gmail.com, scrieti de ex: -- -Informatii despre- Va asteptam cu drag.

 • Societate comerciala, cu sediul in portul Constanta, angajeaza operatoare cantar auto/vagoane.Program in ture 12/24 - 12/48 ; transport asigurat de/la punctul de lucru ; bonuri de masa ; CV-uri transmise pe adresa de mail : "

 • MAGNUM Sala de jocuri & pariuri sportive Angajăm operatori agenție - Pariuri sportive - Sloturi Candidata sau candidatul ideal: 
 Studii medii absolvite Persoană loială, corectă, serioasă
 Cunostinte de operare PC – nivel mediu Beneficii: Program de lucru flexibil
 Salariu 2500 lei Net BONUSURI de performanță si de vechime Instruire de specialite si dezvoltare personala Oportunități de PROMOVARE
 Oportunitatea unui loc de muncă stabil 
 Responsabilități:
 Informează clienții în legătură cu promoțiile și regulile jocurilor aflate în desfășurare Incasează banii pentru vânzarea serviciilor și produselor specific Acceptă și validează biletele de pariere Pentru stabilirea unui interviu si pentru mai multe informatii, ne puteti contacta la numarul de telefon : 0771 322 911 si la adresa de e-mail :

 • Angajez 30 de opertatori call center , cu sau fara experienta . Salariu atractiv !!

 • Angajam ! Angajam operator schimb valutar (casier) . salariu 2000 lei Detalii la tel : 0769.058810

 • Salveaza cautarea