Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Operatori calculator Gorj

Categorii

Judete

Localitati

Pret
 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Companie tanara, dinamica in plina expansiune cauta reprezentant domeniul vanzari pe zona centru-sud. Selectionam aplicanti din toata tara. - Aplica la email axanseo@gmail.com pentru detalii. Descriere post: - prospecteaza piata in cautare de noi clienti si contracte - mentinerea legaturii cu clientii existenti - intocmeste rapoarte si comenzi centralizate catre structurile superioare ale companiei - se asigura ca livrarea comenzilor este conforma cu solicitarea clientului - gaseste alternative si oprtunitati noi, dar adecvate companiei, pentru prezentarea produselor oferite Localitati: - acceptam candidati din toata tara - zona centru-sud: Alba Iulia, Sibiu, Brasov, Arges, Bucuresti, Craiova, Slatina, Calarasi Nivel experienta: - fara experienta - se ofera pregatire, suport permanent si metode de lucru in raport cu politica companiei - sau experienta minima, medie ori avansata, dar de asemenea se ofera pregatire in raport cu politica firmei Aptitudini solicitate: - obligatoriu studii medii sau superioare - cunostinte minime operare pc - cunostinte minime word, excel, email, navigare net - perseverenta, tenacitate, dinamism - comunicare si adaptare la nou Persoanele interesate sunt rugate sa ne contacteze pe email axanseo@gmail.com .

 • Oferta excelenta in anul 2019. Nu trebuie experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerem: cunostinte minime utilizare calculator (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi. Pentru a aplica la oferta, trimiteti mesajul APLIC.

 • Angajez casiera pentru casa de schimb valutar situata in targu jiu.Rovinari,Carbunesti..Relatii la tel,0744167067

 • angajez casiera pentru casa de schimb valutar,cu si ,sau fara experienta .se ofera posibilitatea formarii in domeniul bancar.informatii la tel .0744167067,multumesc

 • Vrei sa devii membru al echipei WINNER Targu Jiu? Acum este sansa ta! Angajam operatori pentru salile de pariuri sportive deschise in Targu Jiu, salariu atractiv, program flexibil!!! Pentru detalii, va rog sa îmi lăsați mesaj în privat!!

 • angajez casiera pentru casa de schimb valutar cu contract de nunca si abilitati in domeniul bancar.pentru mai multe relatii la tel.0744167067

 • Una din cele mai importante companii de pariuri sportive din Romania angajează operator calculator ( fete) full time in Târgu Jiu . Oferim salariu atractiv, bonusuri trimestriale, bonuri de masa și asigurare privată de sănătate. Fie că ai experiența sau vom învăța împreună te așteptăm în echipa noastră și pentru asta trebuie sa te programezi la un interviu la nr de telefon.

 • Salveaza cautarea