Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Operatori calculator Tulcea

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Echipa tanara si dinamica. Cautam Operator pc domeniul vanzari, distributie si ofertare. Aplicanti din toata tara. - Aplica la email axanseo@gmail.com pentru detalii. Nivel experienta: - fara experienta - se ofera pregatire, suport permanent si metode de lucru in raport cu politica companiei Aptitudini solicitate: - obligatoriu studii medii sau superioare - cunostinte minime word, excel, email, navigare net - perseverenta, tenacitate, dinamism - comunicare si adaptare la nou - cunostinte minime operare pc Localitati: - acceptam candidati din toata tara Descriere post: - prospecteaza piata in cautare de noi clienti si contracte - intocmeste rapoarte si comenzi centralizate catre structurile superioare ale companiei - se asigura ca livrarea comenzilor este conforma cu solicitarea clientului - mentinerea legaturii cu clientii existenti - gaseste alternative si oprtunitati noi, dar adecvate companiei, pentru prezentarea produselor oferite Contactati-ne cu un mesaj la email axanseo@gmail.com .

 • Companie cauta market researcher domeniul vanzari. Selectionam aplicanti din toata tara, in vederea extinderii ariei de acoperire vanzari la nuvel national. Nivel experienta: - fara experienta - se ofera pregatire, suport permanent si metode de lucru in raport cu politica companiei Aptitudini solicitate: - obligatoriu studii medii sau superioare - cunostinte minime operare pc - cunostinte minime word, excel, email, navigare net - perseverenta, tenacitate, dinamism - comunicare si adaptare la nou Descriere post: - prospecteaza piata in cautare de noi clienti si contracte - mentinerea legaturii cu clientii existenti - intocmeste rapoarte si comenzi centralizate catre structurile superioare ale companiei - se asigura ca livrarea comenzilor este conforma cu solicitarea clientului - gaseste alternative si oprtunitati noi, dar adecvate companiei, pentru prezentarea produselor oferite Localitati: - acceptam candidati din toata tara Persoanele interesate sunt rugate sa ne contacteze cu un mesaj la email axanseo@gmail.com .

 • Acum Castig Acasa. Cautam urgent persoane interesate sa lucreze pe calculator. Rugam seriozitate maxima ! Detalii numai la email: axanseo@gmail.com.

 • Angajam grafician pentru realizarea unui catalog printat si online Candidatul ideal - Este deschis sa invete solutii software noi - Are vedere in spatiu - Este pasionat de grafica - Este deschis la sugestii noi - Este dispus sa lucreze in echipa Descrierea jobului Cerinte Job Samuel Mobilier dezvolta o platforma online pentru vanzare de mobila. Pentru prezentarea produselor avem nevoie sa editam fotografiile / randarile, sa realizam schite tehnice pentru montaj, etc. - Candidatul are cunostinte solide de: Corel Draw sau Illustrator. Word Constituie un avantaj cunostintele de InDesign, Google Sketchup, Photoshop Bonusuri - Program flexibil. - Salariu atractiv Descrierea companiei Samuel Mobilier este cel mai mare producator de mobilier si tapiterie pe comanda din Judetul Tulcea. Daca esti interesat sa te alaturi echipei noastre, te rugam sa trimiti un CV. EXPIRAT

 • Sport Bet Challenge angajeaza operatoare pariuri sportive si supreveghetor jocuri in orasul Navodari , Mihail Kogalniceanu si Constanta! Cunostinte minime de operare PC! Oferim: Program de lucru in ture. Salariu fix+comision din profit. Posibilitate de avansare! Experienta nu este necesara, dar reprezinta un avantaj!

 • • Sarcini de lucru: - Intocmeste, verifica si emite documentele de vanzare si livrare (facturi, avize de insotire,etc) - Asigura arhivarea documentelor din cadrul compartimentului facturare. • Nu este necesara experienta Programul este de 8 ore, de luni pana vineri, doar o sambata pe luna. Sunt 4 schimburi saptamanale ce includ si ture de noapte. Salariu de incadrare - 1500 (NET) + tichete de masa in valoare de 315 lei + bonusuri din realizari. Pentru mai multe detalii, puteti sa ne contactati la numarul de telefon: 0729700964, email: resurseumane2@fraher.ro sau sa veniti personal pe Str.Forestierului, nr.34.

 • Partener Orange Romania, Celluar One, doreste sa-si mareasca efectivul si ii astepta la interviu pe cei interesati. Atributii din fisa postului: Promoveaza serviciile si produsele de televiziune prin satelit Orange Romania; Identifica potentialii clienti si informatiile relevante despre acestia in vederea initierii procesului de vanzare; Viziteaza direct clientii pe baza unui program prestabilit; Negociaza si finalizeaza procesul de vanzare conform termenilor agreati cu clientii, respectand procedurile existente; Incheie direct contracte cu clientii pentru serviciile si produsele Orange Romania; Atinge targetului lunar de vanzari; Realizeaza rapoartele solicitate de catre superiorul direct in legatura cu activitatea desfasurata si cu potentialii clienti din zona arondata; Isi concentreaza efortul asupra a ceea ce este important de facut in timpul avut; Porneste intotdeauna de la nevoia clientilor in construirea unei propuneri; Dezvolta relatii bazate pe incredere si credibilitate cu clientii; Fidelizeaza clientii existenti. Cerinte agent vanzari: Disponibilitate pentru un post cu activitate preponderenta de teren in mediu rural; Orientare spre indeplinirea obiectivelor; Studii liceale finalizate; constituie avantaj studiile superioare; Abilitati excelente de vanzare, de negociere si planificare; Comunicare excelenta scrisa si orala. Beneficii: 3 praguri salariale fixe + grile de comisionare progresive; contract de munca cu norma de 8 ore(L-V), telefon mobil de serviciu, venituri cuprinse intre 1200 lei si 2500 lei, deplasarea in teren se efectueaza prin intermediul autoturismului firmei.

 • Caut loc de munca part time

 • Salveaza cautarea