Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Portari - Paznici

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • RPG SECURITY angajeaza agenti de paza pentru obiectiv de tip complex rezidential, in zona BANEASA. Program in ture de 12 ore,tarif 9 lei/ora. Experienta pe un post similar reprezinta un avantaj. RPG SECURITY este garantul respectarii contractului de munca si al punctualitatii salariale.

 • angajăm agenți de securitate (paznici) cu și fără școală (atestat), salariul foarte motivant (1600 net, 2700 brut, bonuri de masă în valoare de 15 lei pe zi -300 de lei în medie pe lună), program de lucru conform codului muncii (5 zile pe săptămână a 8 ore pe zi) 12/24-12/48- în medie 168 ore pe lună, orele suplimentare plătite, echipamentul plătit de firmă. Nu este firmă de pază, agenții de pază sunt angajați ai societății pentru care fac de pază, salariul la timp. telefon de contact : 0773 805 504 domnul Florin

 • Angajam agenti de securitate pentru obiectiv de tip complex rezidential de lux. Program de lucru in ture de 12 ore. Tarif 9 lei pe ora. Mediu de lucru foarte civilizat si prietenos. Detalii la telefonul din anunt. Oferim punctualitate salariala si respectare contractului de munca.

  Repostat automat
 • Angajam agenti de paza si dispeceri pentru LEROY MERLIN SUN PLAZZA SI BRAGADIRU. TARIF 8 si 9 LEI / 0RA. Program in ture de 12 si 14 ore. Oferim punctualitate salariala , FLEXIBILITATE si respectarea contractului de munca.

  Repostat automat
 • RPG SECURITY angajeza agenti de securitate/supervisor pentru magazin DEICHMANN - MILITARI. Tarif 10 lei / ora. Program in ture de zi 12 ore , 2 zile lucrate 2 zile liber. Conditiii de angajare : minim 10 clase , stare fizica si pshihica buna, cazier curat .

 • RPG Security angajeza agenti de paza pentru marele retailer Leroy Merlin din Bragadiru si pta Sudului. Oferim un tarif net de 8 lei pe ora pentru agenti. Respectiv 8.5 lei ora dispeceri. OFERIM CAZARE contra sumei de 400 lei /luna .Banii se retin din salariu lunar. Conditii de motel , camera cu 6 patruri.

  Repostat automat
 • Angajam agent de securitate pentru magazin din Coresi Brasov Salariu atractiv Oferim GRATUIT medicina muncii si echipament

 • SSG SECURITY si SSG FIRE & RESCUE angajeaza agenti de securitate ,respectiv intendenti parcare pentru obiective in Oradea. Cerinte: - Atestat de paza sau adeverinta care sa ateste inscrierea la un curs de profil pentru functia de agent securitate - Varsta maxima 60 de ani - Fara inscrisuri in cazierul judiciar - Apt din punct de vedere medical si psihologic - Persoana responsabila, serioasa, punctuala, disciplinat - Experienta pe un post similar constituie un avantaj - Spirit de observatie dezvoltat si atentie distributiva - Sanse reale de promovare in cadrul grupului - Permis de conducere categ B pentru functia de intendent parcare - Cunostinte Office reprezinta avantaj Oferim: - Medicina muncii GRATUIT - Tinuta -GRATUIT - Salarii platite la timp - Contract de munca - Sanse de promovare in cadrul grupului - Bonusuri in functie de activitatea prestata atat pentru functia de agent securitate precum si cea de intendent Detalii zilnic intre orele 09 - 19 Tel 0729.29.28.75

 • Angajez agenti pentru echipa de interventie din incinta cartierului rezidential STEJARII din zona Baneasa. Jobul implica patrulare pe jos in incinta cartierului, relativ mic (8 blocuri) cat si cu masina de interventie. --> Program de lucru in ture --> Program de lucru 24/48 --> 8.5 lei pe ora --> Primiti echipament de lucru --> Salariu o data pe luna Posturile pentru echipa de interventie necesita permis categoria B. De asemenea angajez agenti de paza pentru restul posturilor (ma refer la posturile ce nu au legarura cu echipa de interventie). --> Program de lucru in ture --> Program de lucru 24/48 --> Primiti echipament de lucru --> 8.5 lei ora Ambele posturi primesc salariu o data pe luna pe data de 15 plus minus 1 zi 2 daca pica in weekend. Competentele de limba engleza si permis de conducere prezinta avantaj. Pentru mai multe detalii 0755 065 105

 • Firma de securitate, angajează pe Timisoara, șef de obiectiv pentru magazin. Se cere experiența in domeniu securitatatii. Cazier curat, apt fizic și psihic pentru munca.

 • Angajam agenti de securitate cu/fara atestat pentru magazine in zona OBOR.Program de munca doar de zi. Tariful este de 9.50 lei/ora NET!!

  Repostat automat
 • Angajam agenti de securitate cu/fara atestat pentru magazine in zona PARK lAKE.Program de munca de zi,2 zile cu 2 zile. Tariful este de 10 lei/ora NET!!

  Repostat automat
 • Angajam agenti de securitate cu/fara atestat pentru magazine in zona Lipscani.Program de munca de zi,2 zile cu 2 zile. Tariful este de 10 lei/ora NET!!

  Repostat automat
 • Angajez urgent agenti de paza si dispeceri supraveghere video!

 • Angajez agenți de securitate cu atestat, pentru paza fixa la Titu! Pentru mai multe detalii sunați la nr. de telefon 0722420142.

 • un agend de paza zona piata salajan legume fructe virsta maxim 55 ani fara antencedente penale program de lucru 24,48 salariu 1650 net punct de lucru piata salajan

 • SOCIETATE DE PAZA ANGAJEAZA AGENTI DE SECURITATE CU DOMICILIUL IN BUCURESTI, SECTOR 2 SI VOLUNTARI-ILFOV. SALARIU NET 1600 LEI, ABONAMENT METROU/RATB DECONTAT

 • Societate de paza angajeaza agenti de securitate cu domiciliul in Bucuresti si Ilfov. Salariu net 1600 lei.Abonament metrou/RATB decontat.

 • Societate de paza,angajeaza in regim de urgenta operatori dispeceri (dispecerat video) cu minime cunostinte de calculator. Salariu super motivant,program in ture de 8 ore,loc de munca decent! Locatia este situata in parcul industrial Ploiesti,se asigura transport.

 • Firmă de pază angajează sefi de obiectiv, sef de tura si agenți de securitate pentru un supermarket din Sf. Gheorghe, COVASNA. Experiența nu este obligatorie, dar reprezintă un avantaj. Cu sau fără atestat. Mai multe detalii puteți obține la nr. de telefon 0799 996 174 și 0725 201 177.

 • Salveaza cautarea