Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Agent securitate

  • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

  • Anunțuri

    Anunțuri pe pagină: 20 / 50

  • 7

    Angajam agenti securitate si Dispeceri-Cartier Rezidential Stejarii

    AGENTI DE SECURITATE S.C. Securit Force S.R.L. angajeaza agenti de securitate cu sau fara atestat. ->Salariu - 14 LEI / H ->Aveti posibilitatea de a obtine atestatul la noi. ->Salariul o data pe luna, se primeste pe data de 15. ->Experienta nu este obligatorie. ->Primiti echipament de lucru. ->Program de lucru in ture. ->Oferim scolarizare si instructaj. ->Contract pe perioada nedeterminata. Daca esti dornic de munca, inveti repede si te adaptezi usor, te asteptam cu drag! Pentru mai multe detalii sunati la nr de telefon: .. Salariu intre 3360-3690 Program in ture 24/48 Obiectiv situat in zona Baneasa sector1 Bucuresti ( Complexul Rezidential Stejarii)

  • 27

    SGS angaj. agenti de securitate pt un ob. cotrol acces Oras Bragadiru, Jud. Ilfov

    SGS angaj. agenti de pază (femei sau barbati) pt un ob. - control acces, Oras Bragadiru, Jud. Ilfov. Se solicită cazier judiciar curat.

  • 15

    SGS ang. ag. de pază pt un obiective din Comuna Cirogarla, Judetul Ilfov.

    S.G.S. ang. ag. de securitate pază (bărbați sau femei), pt. obiective - societăți comerciale - control acces, din Comuna Ciorogarla, Judetul Ilfov, în ture de 12 ore sau de 24 de ore. Se solicită cazier judiciar curat. Atestatul profesional ar fi un avantaj.

  • 32

    SGS ang. ag. de pază (femei sau bărbati) pt. un ob. - comp imobiliar control acces, sec. 4, în ture

    SGS ang. agenti de securitate (bărbați sau femei) pt. un obiectiv complex rezidential - control acces, în ture. Obiectivul se află în zona Strada Pajistei, sector 1. Zona Constantin Brancoveanu. Condiții: seriozitate, fără înscrierea în cazierul judiciar a unor fapte penale comise cu intenție, atestatul profesional ar fi un avantaj.

  • 27

    Lucrator curatenie - Iulius Mall Timisoara

    Responsabilități: - Asigură efectuarea curățeniei în sectorul repartizat: scări rulante, geamuri de la balustrade, grupuri sanitare etc.; - Curăță și spală parchetul și pardoseală; - Curăță intrările și ieșirile din clădire; - Curăță semnalistică (totemuri, hidranți, panouri de orientare) conform procedurilor interne; - Curăță și șterge geamurile din interiorul, de la ieșirile și intrările din clădiri; - Aspira covoarele de la intrările și de pe spațiile de relaxare; - Curăță și dezinfectează spațiile de relaxare (canapele, mese). Cerințe: - Studii medii; - Rezistență la muncă susținută; - Capacitate de organizare și prioritizare; - Atitudine pozitivă; - Discreție și loialitate. Beneficii: - Salariu fix + bonusuri și prime; - Tichete de masă (30lei zi); - Abonament medical privat.

  • Angajam agemti securitate

    Angajam agenti de securitate pentru Obiective in Sinaia.

  • 3

    Agenti de Securitate

    Societatea RMG angajeaza Agenti de securitate pentru Magazine in Localitatea Cluj Pentru mai multe informatii, sunati la numarul de telefon afisat!

  • 23

    Angajam

    Angajăm Agenți de Securitate pentru obiective în Mun. Constanța, Mamaia, Năvodari, Jud. Constanța. Contract de muncă - perioadă nedeterminată. Salariul pleacă de la 2.400,00 lei net. Sunați la tel. de luni până vineri între orele 09:30 -16:00. Rugăm seriozitate.

  • 1

    Agenti de paza Aradul Nou

    Firma de paza angajam agenti de paza (paznici) pentru un obiectiv din zona Aradul Nou. Program de lucru in ture. Salariul atractiv. Oferim si bonuri de masa. Mai multe detalii puteti obtine la telefon.

  • 26

    Angajăm Agenti Securitate pentru Magazine in Municipiul Brașov

    Securitas Services România, liderul global în servicii de securitate, continua campania de recrutare în Brașov-Obiective Retail Magazine Program 8 Ore ( Zona Astra Craiter) Se lucrează Schimbul I și Schimbul II Program Ture Zi 1 cu 1 sau 2 cu 2 Mall Coresi Mall Afi Magazin Nealimentar(Zona Bartolomeu) Exclus program noapte Obiectiv Industrial Ghimbav Program 24 72 Minim 8 clase absolvite Cazier judiciar fara înscrisuri Apt medical Dinamism,implicare si seriozitate fata de activitatea depusă Mediu de lucru optim Atestatul de agent securitate constituie avantaj. Oferta noastră: Pachet salarial transparent și calcul corect, conform legislației aplicabile. Ore în Sărbătorile naționale spor 200% Orele suplimentare spor 75% Spor ore Noapte 25% Se ofera fluturaș salariu aferent lunii lucrate. Pentru detalii și programarea unui interviu vă rugăm să ne contactați telefonic la numărul de telefon afișat în anunț.

  • Angajam Agent de paza

    Hotelul Best Western Central Arad angajeaza o persoana pentru paza si ordinea zonei exterioare (parcare, curtea interioara, etc). Angajam persoana cu experienta in domeniu , cu domiciliul in Arad si cu Atestat. Programul de lucru este pe ture de zi sau pe ture de noapte ( 1 da si 1 nu) Informatii la tel sau la sediul societatii din Arad, Str. Horia nr. 8

  • Angajam agent paza

    Angajam agent paza transporturi speciale. Cerinte: -permis conducere cat. B -permis arma tip B -atestat agent paza

  • 4

    Agenti de Paza pentru obiectiv situat in municipiul Constanta

    Societate de Paza si Protectie angajeaza Agenti de Paza pentru obiectiv situat in municipiul Constanta Cerinte: Fara inscrisuri in cazier Atestat de paza nu este obligatoriu ( se poate obtine ulterior) Se lucreaza in ture . Pentru orice detaliu legat de anunt ne puteti contacta telefonic sau atasati un CV. Pu

  • Cautam URGENT Agenti de Securitate

    Cautam URGENT Agenti de Securitate pentru un santier nou ! Oferim contractul de munca si salar lunar ! Info .

  • 1

    Romanian Security Systems angajeaza ageti de securitate

    RSS angajeaza ageti de securitate pentru obiective din București. Pentru detalii sunați la telefon Luni-Vineri 9-15

  • 38

    RSS caută agenti paza pentru angajare în București

    Romanian Security Sistems angajeaza urgent agenti de paza pentru obiectiv KFC Gara De Nord Pentru mai multe detalii sunați la telefon de luni până vineri în intervalul orar 9 - 15

  • 17

    Angajam agenți de securitate

    Romanian Security Systems angajeaza ageti de securitate pentru obiective din București sector 4

  • 45

    RPG Security angajeaza agenti securitate si servanti pompieri

    RPG Security angajeaza agenti securitate si servanti pompieri pentru diferite obiective (cladiri birouri,complexe rezidentiale, magazine supermarketuri, centre comerciale) in Bucuresti Ilfov. Candidatul ideal: fara antecedente penale, studii medii, atitudine civilizata si responsabila, aspect fizic ingrijit; Va oferim: salariu atractiv, punctualitatea platii salariilor, calificare la locul de munca, echipament si vizita medicala gratuit; Pentru mai multe detalii si programarea unui interviu, va rugam sa ne contactati la numar de telefon 0728683074

Salvează căutarea