Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Agent securitate

  • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

  • Anunțuri

    Anunțuri pe pagină: 20 / 50

  • 6

    Agenti paza

    Angajez agenti paza : Mall Promenada 12 ore zi,tarif 13,5 ora + 200 lei transport lunar

  • 9

    Agenti paza

    Angajez agenti de paza pentru obiectiv:Sinsay Voluntari( situat lângă Kaufland Voluntari) -tarif:13,5 ora+200 lei transport

  • 7

    Angajam agenți de paza

    Angajam agenți de paza din Alexandria și împrejurimi pentru obiective în București Salariu 2500 - 2800 lei net Bonus performanta Școlarizare gratuita Transport gratuit Informații la nr:

  • 52

    Angajam agenti de securitate, Suceava

    Firma de securitate angajeaza agenti de securitate pentru obiective industriale in Suceava, cu sau fara atestat, oferind posibilitatea de scolarizare si obtinerea atestatului in cadrul companiei. Se ofera salariu atractiv, peste media pietei. Beneficii si posibilitati de promovare in functie de realizari si performante. Pentru informatii suplimentare sunati la nr. de telefon afisat, de luni pana vineri, in intervalul orar 09.00. - 18.00.

  • 23

    Operator procesare numerar - Harman, Brasov

    Societate nationala de transport valori si procesare numerar, angajeaza pentru centrul de procesare situat in localitatea Harman, judetul Brasov angajeaza personal pentru activitatea de procesare a numerarului. Cerintele postului: studii medii; experienta in gestionarea numerarului valorilor reprezinta avantaj; capacitate de mentinere a atentiei, spirit de observatie, indemanare si rapiditate; persoana dinamica, onesta, responsabila; disponibilitate de lucru in doua ture, program de zi Responsabilitati principale: numararea, verificarea integritatii, a capacitatii de circulatie si autencitatii banilor; banderolarea, semnarea si stampilarea banderolelor pachetelor de bancnote; incarcarea si descarcarea cu valori a casetelor ATM Oferta: contract de munca pe perioada nedeterminata, plata salariului la timp; oferta salariala motivanta, intre 3000 - 3600 ron; training de specialitate asigurat la inceputul activitatii pentru o mai buna intelegere si adaptare la sarcinile de lucru; posibilitatea de a lucra si a va dezvolta in cadrul companiei, intr-un mediu de lucru profesionist

  • 8

    Nei Divizia De Securitate angajeaza Agenti de Securitate Arad 12/24 12/48

    Firma de securitate cu obiectivele in Jud Arad angajeaza agenti de securitate acces contro , sef tura . Program 12/24 12/48 Mai multe detalii la telefon . . .

  • 5

    Angajam Agenti de Securitate in jud Arad

    Angajam agenti securitate pentru obiectivele din Jud Arad. Program 12 24 12 48 . Inf. de Luni-Vineri între orele 09.00-17.00 Tel.

  • 8

    Angajam Agent de Paza si Securitate pentru obiectivul Metrorex Bucuresti program 8h sau ture

    Avem nevoie de 15 agenti de securitate pentru obiectivul Metrorex, salariul 2700 lei net. Asiguram scolarizare gratuita, echipament gratuit, conditii bune de munca, salariul si zilele de concediu platite la zi. Telefon: luni vineri), (sambata-duminica)

  • 4

    Angajam Agenti de Paza si Securitate

    Ne marim echipa de agenti de Securitate! Asa ca asteptam sa ne contactezi pentru a afla obiectivele noastre de paza. Chiar daca nu ai atestat, iti asiguram scolarizarea si calificarea ca agent de securitate. Echipamentul de lucru este gratuit! Ne gasesti in Str. Plantelor 73, Sector 2 sau suna-ne la tel. 0799.200.331 (08:00-16:00 luni - vineri).

  • 6

    Dispercer Monitorizare si Supraveghere video !

    MAGNUM BET SRL , angajeaza personal de gen feminin pentru functia de "Dispecer monitorizare si supraveghere video" ! Angajatul ideal : Studii medii absolvite; Atentie la detalii, seriozitate, disciplina, responsabilitate; Cunostinte de comunicare si relationare; Cunostinte operare PC; Capacitate de gestionare a situatiilor dificile si de a-si pastra calmul în momente de stres Fara antecedente penale; Atestat dispecer-monitorizare video - constituie avantaj. Experienta profesionala similara, constituie avantaj. Disponibilitate pentru program de lucru in ture (serviciu de monitorizare NON STOP) 3500-4000 Lei NET. Puteti trimite CV-ul dvs la : sau pe whatsapp la numarul de telefon :

  • 119

    Job garda de corp

    Om de afaceri, ofer job part-time ca garda de corp la un barbat 18/45 de ani, sportiv, prezenta placuta, preferabil fara obligatie. Etnie, nivel cultural, studi, experiente de lucru calificari, nu sunt relevante pt alegerea. In vederea sprijinirii reintegrarii sociale poate sa fie si un un fost detinut sau tanar modest, de la sat. Singura pretentie este bun sims, onestitate, prezenta placuta si loialitate. Jobul e part-time 2 zile saptamanal (Vineri si sambata de la ora 18 la ora 23) si se ofera 200 de Euro lunar si diverse avantaje. Toate detaliile necesare prin e-mail sau telefon, doar pentru persoanele care se identifica cu anuntul. Solicitarile cu poza si o scurta descrierea personalitatii, au prioritate.

  • 2

    AEK Pompieri angajeaza servanti pompieri pentru cladiri de birouri

    Societatea AEK Pompieri angajeaza servanti pompieri pentru cladiri de birouri. Se ofera: contract de munca cu norma intreaga; perioada nedeterminata; salariul net intre 2760-3050 platit la timp. Detalaii la numarul de telefon

  • 12

    AEK Security angajeaza agenti de interventie si dispeceri pentru magazine Hipermarket -Bucuresti

    Salariu net lunar cuprins intre 2800 si 3300 lei AEK Security angajeaza agenti de interventie si dispeceri pentru magazine Hipermarket -Bucuresti , Candidatul ideal: Studii medii; Atitudine civilizata si responsabila Capacitate de comunicare Aspect fizic ingrijit OFERIM: Contract de munca perioada nedeterminata; Salariu avantajos corelat cu piata muncii , cu plata la timp. Bonificatii de performanta; Mediu de lucru profesional; Un loc de munca stabil; Program flexibil. .

  • 25

    Agenții de pază și securitate

    Angajăm agenții de paza si securitate cu atestat sau fără. Rog seriozitate. Obiective în Sibiu și Mediaș.

  • 6

    Agent de Securitate si sef Obiectiv

    Angajam Agenții de securitate si Sef Obiectiv. Locatie in Sibiu și Mediaș. Oferim si cerem seriozitate. M-ai multe detalii in mesaj sau telefon .

  • 25

    Angajăm Sef de tură, Agenții de securitate.

    Firma de paza si securitate. Angajăm Sef de tură, Agenții de securitate. Cu sau fără atasat în locații fixe.Program flexibil. Cerem și oferim seriozitate.

  • 16

    AGENTI SECURITATE

    RSS-Romanian Security Systems angajam agenti de paza cu atestat si o minima experienta in domeniul retail(magazine de haine) pentru zona Dr. Taberei&Militari...Bucuresti, Sector 6. Program: 2/2(12 ore/zi) Tarif: 12/13 lei/h+tichete de masa

  • 7

    Compania de Paza Ro

    Angajare agentii de paza din zonele limitrofe. Angajez agenti de paza din Chitila , Mogosoaia, Buftea.

  • 4

    Agenti de securitate

    Firma de incredere angajam agenti de securitate ,program in ture de zi 2 cu 2, se ofera salariul la timp + bonuri de masa.Relati la tel.

  • 14

    Agent securitate office Cluj-Napoca

    Angajam agenti de securitate pentru o clădire de birouri din Cluj-Napoca: Cerinte: -atestat agent securitate -seriozitate, punctualitate -experienta in securitatea incintelor, constituie un avantaj Salariul net începând cu 2.800 lei, și este transferat direct în contul bancar al angajatului.

Salvează căutarea