Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Portari - Paznici Bistrita-nasaud

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • 3

  G4S Secure Solutions, companie multinationala de securitate angajeaza Agent securitate cu atributii de operare PC. Conditii: - studii medii absolvite, - de preferat certificat si atestat profesional in meseria de Agent Securitate, dar se poate oferi si calificare profesionala la locul de munca - cunostinte bune de operare PC. Beneficii: - conditii salariale avantajoase, - plata sporurilor aferente, - bonusuri de performanta, - siguranta locului de munca, - training de specialitate pentru o cat mai buna adaptare la specificul activitatii, - program de lucru flexibil, - reale posibilitati de promovare. Pentru orice detalii si informatii, ne puteti contacta la urmatoarele numere de telefon: 0721.296.169 - Florin Baies. Toate datele și CV-urile sunt tratate cu confidențialitate si conform Politicii de prelucrare a datelor cu caracter personal in procesul de recrutare si selectie, pe care va invitam sa o consultati la https://www.g4s.com/ro-ro/careers/nota-informare. Va asteptam in echipa noastra!

 • Un loc de munca stabil si doresc enorm seriozitate

 • 10

  Firma de paza angajeaza agenti de securitate pentru unul din obiectivele noastre - SUPERMARKET din BISTRITA. Experienta nu este obligatorie, dar reprezinta un avantaj. Cu sau fara atestat. Mai multe detalii puteti obtine la nr. de telefon 0737504038 si 0725201177.

 • 1

  Societatea SC FORTA ZERO PAZA SI SECURITATE SRL cauta sa angajeze 2 agenti de securitate - interventie in orasul Bistrita . Cerem : *Cazier judiciar fara antecedente penale; *Atestat pentru exercitarea profesei de agent paza , control acces, ordine si interventie ; *Studii : medii ; *Permis de conducere - cateoria B; *Nu este necesar experienta intr-o pozitie similara ; Oferim : *Stabilitate la locul de munca. *Salariu atractiv + tichete de masa ; *Punctualitatea platii salariilor; *Program flexibil; *Medicina muncii + testare pshilogica gratuit ; *Tinuta - gratuit. Descriere companie : Cu o experienta de peste 14 ani în domeniul activitatii de protectie si garda societatea SC FORTA ZERO PAZA SI SECURITATE SRL s-a remarcat prin servicii profesionale, acoperind sectorul pazei umane, monitorizarii si interventei rapide si al sistemelor electronice de securitate devenind cel mai important furnizor de servicii de securitate din judet. Ne bazam pe un colectiv calificat, care face posibil realizarea performantelor remarcabile, prin respectarea tuturor reglementorilor tehnologice si de siguranta date de standardele din domeniu. Te astepam sa te alaturi echipei !

 • Salveaza cautarea