Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Portari - Paznici Brasov

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • G4S Secure Solutions angajeaza Agenti Securitate Conditii: - studii medii absolvite, - certificat si atestat profesional in meseria de Agent Securitate, - asiguram scolarizarea prin propriul Centru de formare profesionala, - experienta pe un post similar - constituie avantaj, - spirit de observatie dezvoltat si atentie distributiva, - disponibilitatea de a lucra in ture si pentru deplasare. Beneficii: - conditii salariale avantajoase, - plata sporurilor aferente, - bonusuri de performanta, - siguranta locului de munca, - training de specialitate pentru o cat mai buna adaptare la specificul activitatii, - program de lucru flexibil, - reale posibilitati de promovare. Esti gata sa faci parte din echipa G4S? Pentru orice detalii si informatii, ne puteti contacta la urmatoarele numere de telefon 0724.242.113.

 • Descriere G4S Secure Solutions, cea mai mare companie multinationala ce furnizeaza produse, servicii si solutii integrate de securitate nivel mondial, lider in domeniul securitatii, angajeaza Dispeceri. Cerintele postului: - studii medii absolvite, - cunostinte privind sistemele de supraveghere video CCTV si antiefractie, - certificat de absolvire Dispecer centru de alarma, - cunostinte solide de operare PC, - disponibilitatea de a lucra in ture, - atentie distributiva, capacitate de gestionare simultana a mai multor probleme, - responsabilitate, capacitate de a lua deciziii rapide, rezistenta la stres. Descrierea postului: - cunoaste echipamentele din compunerea dispeceratului si monitorizarea sistemelor video si antiefractie; - monitorizeaza activitatea din obiective cu ajutorul mijloacelor de supraveghere video si antiefractie, - cunoaste modalitatile de comunicare ale dispeceratului, - sesizeaza si urmareste toate discrepantele din sistemele de supraveghere conectate la obiective. Beneficii: - conditii salariale foarte avantajoase, - plata sporurilor aferente, - bonusuri de performanta, - siguranta locului de munca, - training de specialitate pentru o cat mai buna adaptare la specificul activitatii, - program de lucru flexibil, - reale posibilitati de promovare. Esti gata sa faci parte din echipa G4S? Pentru orice detalii si informatii, ne puteti contacta la urmatoarele numere de telefon 0724.242.113 sau puteti trimite cv-ul la adresa de mail recrutare.g4s(a)ro.g4s.com."

 • Societate paza cu sediul in Brasov angajam agenți și agente de securitate pentru obiective in Brasov ! Seriozitate, exclus magazine ! Salariu motivant și la timp ! Telefon: 0743339908

 • Agenti de securitate , cu atestat , pentru obiective in Brasov

 • Firma de securitate angajeaza agent de paza, pentru magazin. Programul este de 12ore(doua cu doua) Se cere: experienta in rezolvarea conflictelor/divergentelor, experienta in activitate de securitate, cazier ''curat'', apt fizic si psihic, cu resedinta in localitatea Brasov. Salariu 1800lei.

 • Firma de securitate angajeaza agenti de securitate pentru Brasov. Se cere seriozitate si responsabilitate, cazier curat, calificat in domeniu sau in curs de calificare. Post cu program de 8 ore, in doua schimburi, in obiectiv retail. Sef tura: pentru acest post se cere experienta pe o functie similara, se lucreaza in ture, in obiectiv retail(magazin). Cei interesati pot atasa un cv la anunt sau pot suna la numarul de telefon.

 • Firma Romanian Security Systems angajeaza urgent agent securitate transport valorii. Un post disponibil . Cerințe obligatorii: certificat de absolvire a cursului de pregătire teoretică și practică pe linie de arme și muniții.

 • Angajam urgent agenti de securitate/paznici pentru obiectivele noastre din Brasov. Mai multe relatii telefon 0740518120.

 • Firma de securitate angajeaza agent de securitate supraveghere video pentru obiectiv in Brasov. Se cere experienta in domeniu, apt psihologic si apt medical. Cazierul curat. Responsabil, punctual. Se lucreaza in schimburi, I si II. Cei interesati pot atasa un cv la anunt. Apelurile telefonice de informare pot fi preluate de L-S intre orele 09-18.

 • Firma de paza angajeaza agenti de securitate pentru unul din obiectivele noastre - SUPERMARKET din CODLEA, BRASOV. Experienta nu este obligatorie, dar reprezinta un avantaj. Cu sau fara atestat. Mai multe detalii puteti obtine la nr. de telefon 0744 323 729, 0720009601.

 • paza si securitate obiectiv industrial in Mun. BRASOV. Ag. Sec. cu sau fara atestat.

 • Firma de paza angajeaza agenti de securitate pentru Brasov si Ghimbav. Se cere si se ofera seriozitate. Tel.0724277588.

 • Firmă de pază angajează sef de tura si agenți de securitate pentru un supermarket din Codlea, BRASOV. Experiența nu este obligatorie, dar reprezintă un avantaj. Cu sau fără atestat. Mai multe detalii puteți obține la nr. de telefon 0799 996 174 și 0725 201 177.

 • Angajam agent de paza pentru magazin de incaltaminte din incinta Mall Coresi Brasov. Program part-time - doar sambata si duminca 8 ore. Salariu avantajos, plata la timp.

 • Romguard security angajeza urgent personal, experienta constituie avantanj. Oferim salarizare neta incepand cu 8 ron ora, progam 8 h numai de zi, 6 zile din 7 echipament si eventual scolarizare gratuita relatii la tel

 • Societate de paza ,angajeaza pentru spatii comerciale din zona Brasov Avantgarden Bartolomeu,zona Traian si zona Racadau agenți de paza cu sau fara atestat , si agenți paza cu sau fara atestat pentru judetul Iasi. Program de lucru 8 h zi cu 2 zile libere pe saptamana.

 • Angajam agenti de securitate in conditiile Legii nrpentru magazinul Benvenuti din Mall Coresi. Program part time 8 ore, doar Sambata si Duminica

 • angajăm agenți de securitate (paznici) cu și fără școală (atestat), salariul foarte motivant (1600 net, 2700 brut, bonuri de masă în valoare de 15 lei pe zi -300 de lei în medie pe lună), program de lucru conform codului muncii (5 zile pe săptămână a 8 ore pe zi) 12/24-12/48- în medie 168 ore pe lună, orele suplimentare plătite, echipamentul plătit de firmă. Nu este firmă de pază, agenții de pază sunt angajați ai societății pentru care fac de pază, salariul la timp. telefon de contact : 0773 805 504 domnul Florin

 • Angajam agent de securitate pentru magazin din Coresi Brasov Salariu atractiv Oferim GRATUIT medicina muncii si echipament

 • Firmă de pază angajează sefi de obiectiv, sef de tura si agenți de securitate pentru un supermarket din Brasov. Experiența nu este obligatorie, dar reprezintă un avantaj. Cu sau fără atestat. Mai multe detalii puteți obține la nr. de telefon 0799 996 174 și 0725 201 177.

 • Salveaza cautarea