Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Portari - Paznici Bucuresti

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Societatea Romanian Security Systems angajează operator dispecer MONITORIZARE VIDEO cu experienta minim 6 luni, pentru un centru comercial situat în zona Balotesti. Salariu 2000-2200 net plus bonuri de masa.

 • Firma de paza si securitate angajeaza operator dispecer, cu sau fara experienta. Program lucru 12/ 48-12/48.

 • SEF DISPOZITIV PAZA RESPONSABILITATI: - Raspunde de organizarea si executarea serviciului de paza in obiectivul / obiectivele incredintate ; - Organizeaza turele de serviciu pe obiective si schimburi; - Verificarea punctele de lucru privind modul de indeplinire a atributiilor de catre agenti, in fiecare zi sau ori de cate ori este nevoie; - Impreuna cu sefii de tura, se ocupa de intocmirea fiselor de pontaj ; - Saptamanal va redacta rapoarte privind activitatea desfasurata catre sefii directi; CERINTE: - Experienta in domeniu reprezinta un avantaj; - Atestat sau neatestat (societatea are posibilitatea de a oferi calificare); - Operare PC - Ms Office (Word, Excel); - Abilitati organizatorice si de comunicare; - Sa fie apt medical pentru exercitarea functiei; - Certificat cazier judiciar; - Comportament civilizat; - Discretie si seriozitate la locul de munca; - Persoana disciplinata si corecta. BENEFICII: - Lucrul intr-un mediu profesionist; - Pachet salarial motivant, alcatuit din salariul fix si bonusuri in functie de realizari; - Pachet financiar atractiv - negociat in urma interviului.

 • Angajam cu contract , agenti de securitate barbati , la un obiectiv din Bucuresti , Baneasa , zona Complex comercial la Mobexpert , colectiv angajati foarte bun si vechi in aceasta locatie , program full-time , locatie fixa , 10-11 ture pe lun salariu net 1800-1980 lei , informatii la tel. 0758225058 .

 • ANGAJEAZĂ AGENȚII SECURITATE PENTRU DEPOZIT CHITILA CU S-AU FĂRĂ ATESTAT, BĂRBAȚII ȘI FEMEII SALARIUL MOTIVAT. DE PREFERAT RUTA C.F.R.BUCUREȘTI, TITU,GĂSEȘTI SI... PENTRU RELAȚII, SUNAȚI LA 0752229637DL.BOGDAN. OFERIM ȘI CEREM SERIOZITATE.

 • FIRMA DE PAZA SI PROTECTIE ANGAJEAZĂ AGENȚII DE SECURITATE DEPOZITE CHITILA SALARIUL ATRACTIV. ANGAJEAZĂ AGENȚII BĂRBAȚI ȘI FEMEI CU ȘI FĂRĂ ATESTAT . PERSOANA DE CONTACT BOGDAN COSTEL TELEFON 0752229637. OFERIM ȘI CEREM SERIOZITATE.

 • SC SENZOR POMPIERI SRL - COD CAEN 8425 avizata ISU BIF cu SPSU P 3 - angajeaza 12 persoane cu calificarea de servanti pompieri ( cu sau fara experienta ) !!! OBIECTIVE in Municipiul Bucuresti in SECTORUL 6, zona PACII MILITARI !!! PROGRAM: 12/24 - 12/48 ore. Conditii bune de munca si de salarizare. - contract individual de munca pe perioada nedeterminata; - concediu de odihna 21 de zile; - gratuitate transport METROREX. DETALII: TEL. NR..: 0733.063.448 / 0727.767.840 . Va asteptam !!!

 • SC. Paza Protectie, angajeaza agenti de securitate pentru Obiectiv in sect.3. Salariul Net 2.000 Lei. Relatii la tel. 0732.988.922 intre orele 9,00 - 16,00 de L- V.

 • SC. Paza Protectie, angajeaza agenti de securitate pentru Obiectiv sect.3. Salariul Net 2.000 Lei. Relatii la tel. 0732.988.922, L-V 9,00 - 15. Nu raspund la mesaje!

 • Angajam agenti paza in bucuresti ,salarizare incepand de la 1700.

 • Firma Bil Expert Security cauta Agent de securitate pentru obiectiv in regim hotelier, Zona Sos. Giurgiului Salariu 2700 Obligatoriu limba engleza vorbita la nivel mediu.

 • ❗❗❗Compania Romanian Security Systems angajează urgent agenți de securitate pentru zona București! Vrei să faci parte din echipa noastră? ☎️☎️☎️Sună acum la numerele de telefon 0786.590.533, 0724.484.884, 0786.590.218 si 0769.646.614 și vei primi toate detaliile aferente jobului! Cv-urile le puteți transmite pe adresa de e-mail: , specificând poziția pentru care aplicați! Pentru ocuparea posturilor de agenți de pază este necesar atestat profesional în meseria de agent de securitate. Competențe personale: seriozitate/responsabilitate, loialitate, hotărâre, adaptabilitate, autocontrol, atitudine pozitivă, să aibă calități psihice necesare (spirit de observație, răbdare, viteză de reacție, capacitate de comunicare), rapiditate în reacții și judecată; capacitate de adaptare rapidă; memorie vizuală foarte bună, punctualitate. Suntem nerăbdători să te cunoaștem! Noi îți promitem că vei lucra într-un mediu dinamic și interesant, alături de o echipă tânără și entuziastă! Mult succes tuturor candidaților!

 • RPG SECURITY angajeaza agenti de paza pentru obiective situate in Bucuresti.. Salariu este in functie de orele lucrate si obiectiv. Conditiile de angajare: 8 clase minim efectuate, cazier curat, stare de sanatate buna. Oferim punctualitate salariala, respectarea contractului legal de munca. Pentru programare interviu sunati la tel 0212410540 sau email

 • Angajam agent paza pentru obiectivul Metro Baneasa program 10h Luni-Vineri.Sambata duminica liber angajam atat barbat cat si femeie cu sau fara atestat. Relatii la nr 0748422212

 • urgent angajam agenti paza in locatii din Bucuresti la sedii de birouri

 • SC SCORSEZE REACTION SRL, angajeaza agenti de securitate pentru obiective din Municipiu Bucuresti, program de lucru in ture, salariu atractiv, se calculeaza in functie de orele prestate (9 lei / ora)

 • Salveaza cautarea