Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Portari - Paznici Bucuresti Sector-5

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Agent de Securitate - Ruta Alexandria - Bucuresti ( Transport Inclus) Responsabilitati: - Agentul de securitate este obligat sa cunoasca si sa respecte indatoriile ce-i revin, fiind direct raspunzator pentru paza si integritatea obiectelor, bunurilor si valorilor incredintate prin consemnul posturilor (consemnul general si particular al postului) din cadrul planului de paza al obiectivului; - Suprevegheaza cladirile din obiectiv si raporteaza eventualele evenimente; - Raspunde la apelurile de control telefonice ale dispecerului sau ale sefilor ierarhici; - Anunta imediat dispecerul de serviciu in cazul producerii unui eveniment deosebit; - Raspunde in timpul serviciului de paza obiectivului incredintat sau a postului in care a fost repartizat. Cerinte - Atestat agent de securitate sau neatestat (societatea are posibilitatea de a oferi calificare) - Sa fie apt medical pentru exercitarea functiei; - Certificat cazier judiciar; - Comportament civilizat; - Discretie si seriozitate la locul de munca; - Persoana disciplinata si corecta. Beneficii Oferite - Pachet financiar atractiv - negociat in urma interviului

 • SGS ang. ag. (barbari sau femei) pt. un ob. din centru - zoan Palatul Parlamentului, office, Complex rezidențial, in prog. de noapte. Buzatu Claudiu 0758111305

 • Societate de paza angajam agenti securitate femei si barbati, cu dizabilitati, pentru receptii cladiri, in Bucuresti. Va rugam sa trimiteti CV la telefon 0746.002.002

 • Angajam Agenti de Paza cu atestat pentru cladiri birouri-receptie, asteptam CV la integrat.delta@yahoo.ro

 • URGENT: Angajam personal atestat pentru servicii de protecție și paza la obiective situate in Municipiul București. Pentru mai multe detalii și angajare, sunați la +40 (784) 249 800

 • Dorim sa ne marim echipa, prin urmare angajam agenti de paza pentru Camin de studenti din Bucuresti. Solicitam : atenție la detalii abilități excelente de comunicare multă răbdare stare fizică foarte bună: pentru orele lungi de muncă, ai nevoie de rezistență; dacă lucrezi ca agent de paza, trebuie să fii în stare să imobilizezi o persoană, indiferent de statura acesteia; abilitatea de a rezolva probleme abilitatea de a evita confruntările integritate confidentialitate Oferim: Salariu 1700 lei Plata la timp Medicina muncii Echipament Respect Bonusuri in functie de evolutia agentului Asigurare de sanatate de la Allianz-Țiriac Candidatul ideal: să fii cetățean român sau cetățean al unuia dintre statele membre ale Uniunii Europene ori ale Spațiului Economic European; să ai cel puțin 18 ani; să fii apt medical pentru exercitarea funcției; să nu ai antecedente penale; să fii atestat profesional ( nu este obligatoriu)

 • Angajam agent de securitate cu atestat pentru Comuna Chiajna judet Ilfov. Conditii bune la locul de munca. Full time. program 24 cu 48. Rog seriozitate. Contact: 0745765805

 • Societatea Romanian Security Systems angajează operator dispecer MONITORIZARE VIDEO cu experienta minim 6 luni, pentru un centru comercial situat în zona Balotesti. Salariu 2000-2200 net plus bonuri de masa.

 • SEF DISPOZITIV PAZA RESPONSABILITATI: - Raspunde de organizarea si executarea serviciului de paza in obiectivul / obiectivele incredintate ; - Organizeaza turele de serviciu pe obiective si schimburi; - Verificarea punctele de lucru privind modul de indeplinire a atributiilor de catre agenti, in fiecare zi sau ori de cate ori este nevoie; - Impreuna cu sefii de tura, se ocupa de intocmirea fiselor de pontaj ; - Saptamanal va redacta rapoarte privind activitatea desfasurata catre sefii directi; CERINTE: - Experienta in domeniu reprezinta un avantaj; - Atestat sau neatestat (societatea are posibilitatea de a oferi calificare); - Operare PC - Ms Office (Word, Excel); - Abilitati organizatorice si de comunicare; - Sa fie apt medical pentru exercitarea functiei; - Certificat cazier judiciar; - Comportament civilizat; - Discretie si seriozitate la locul de munca; - Persoana disciplinata si corecta. BENEFICII: - Lucrul intr-un mediu profesionist; - Pachet salarial motivant, alcatuit din salariul fix si bonusuri in functie de realizari; - Pachet financiar atractiv - negociat in urma interviului.

 • ANGAJEAZĂ AGENȚII SECURITATE PENTRU DEPOZIT CHITILA CU S-AU FĂRĂ ATESTAT, BĂRBAȚII ȘI FEMEII SALARIUL MOTIVAT. DE PREFERAT RUTA C.F.R.BUCUREȘTI, TITU,GĂSEȘTI SI... PENTRU RELAȚII, SUNAȚI LA 0752229637DL.BOGDAN. OFERIM ȘI CEREM SERIOZITATE.

 • FIRMA DE PAZA SI PROTECTIE ANGAJEAZĂ AGENȚII DE SECURITATE DEPOZITE CHITILA SALARIUL ATRACTIV. ANGAJEAZĂ AGENȚII BĂRBAȚI ȘI FEMEI CU ȘI FĂRĂ ATESTAT . PERSOANA DE CONTACT BOGDAN COSTEL TELEFON 0752229637. OFERIM ȘI CEREM SERIOZITATE.

 • Firma Bil Expert Security cauta Agent de securitate pentru obiectiv in regim hotelier, Zona Sos. Giurgiului Salariu 2700 Obligatoriu limba engleza vorbita la nivel mediu.

 • urgent angajam agenti paza in locatii din Bucuresti la sedii de birouri

 • Angajam agenti de securitate pentru magazine din Mall-uri. Oferim GRATUIT ! - medicina muncii si echipament.

 • Ne dorim sa ne marim echipa, prin urmare angajam 10 agenti de paza, in baza Legii nr. 333/2003 pentru magazine de lux din Mall-uri, in toate sectoarele din Bucuresti. Program zilnic 6-8 ore. Salariu avantajos, plata la timp, fara intarzieri. Oferim si totodata cerem respect, corectitudine si promptitudine. Oferim GRATUIT echipament si medicina muncii si asigurare de sanatate de la Allianz-Țiriac !

 • Angajam agenti de paza, in baza Legii nr 333/2003 pentru magazinele din Mall-uri Bucuresti. Program 6-8 ore. Oferim GRATUIT echipament si medicina muncii, asigurare de sanatate de la Allianz-Țiriac.

 • Ne dorim sa ne ma marim echipa, prin urmare angajam agenti de paza pentru hotel din zona Dorobanti. Salariu avantajos, plata la timp. Oferim GRATUIT: - medicina muncii - echipament - asigurare de sanatate de la Allianz-Țiriac Oferim si cerem seriozitate. Candidatul ideal: să fii cetățean român sau cetățean al unuia dintre statele membre ale Uniunii Europene ori ale Spațiului Economic European; să ai cel puțin 18 ani; să fii apt medical pentru exercitarea funcției; să nu ai antecedente penale; să fii atestat profesional ( nu este o obligatie).

 • Angajez agenți de securitate în București Program 24/48

 • SGS ang. ag. de pază/securitate pt. un obiectiv - control acces, complex imobiliar, zona parcul Carol, sector 5, in ture de noapte. Venituri totale nete 1600 lei. Mihai 0752311001

 • ❗❗❗Compania M2C SECURITY SOLUTIONS angajează urgent agenți de securitate pentru zona Mall Baneasa & Plaza Romania Mall Vrei să faci parte din echipa noastră? ☎️☎️☎️Sună acum la numărul de telefon 0741332072 și vei primi toate detaliile aferente jobului! Pentru ocuparea posturilor de agenți de securitate este necesar cu sau fara atestat profesional. Competențe personale: seriozitate/responsabilitate, loialitate, hotărâre, adaptabilitate, autocontrol, atitudine pozitivă, să aibă calități psihice necesare (spirit de observație, răbdare, viteză de reacție, capacitate de comunicare), rapiditate în reacții și judecată; capacitate de adaptare rapidă; memorie vizuală foarte bună, punctualitate. Suntem nerăbdători să te cunoaștem! Noi îți promitem că vei lucra într-un mediu dinamic și interesant, alături de o echipă tânără și entuziastă! Mult succes tuturor candidaților!

 • Salveaza cautarea