Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Portari - Paznici Maramures

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Firma de securitate angajeaza pe perioada nedeterminata agenti de securitate cu sau fara atestat. .

  • Candidatul ideal: - Persoană prezentabilă, cu abilități de comunicare; - Studii medii; - Disponibilitate pentru program de lucru în ture; - Apt medical şi psihologic pentru exercitarea funcției; - Atestat profesional pentru agent de pază, constituie avantaj. Descrierea jobului: - Răspunde în timpul serviciului de paza obiectivului încredinţat sau a postului în care a fost repartizat; - Efectuează intervenţia operativă şi eficientă pentru prevenirea oricărei tentative de efracţie, precum şi în caz de incendii, inundaţii sau alte evenimente negative; - Ține evidenţa intrărilor şi ieşirilor din companie; - Întocmeşte procesul verbal de predare-primire a schimbului şi verifică la intrarea în schimb procesul verbal de predare-primire; - Supraveghează perimetrul arondat postului, pe toată perioada orelor de lucru - Acordă suport echipei la nevoie Asteptam sa va exprimati interesul pentru acest post direct la sediul ATP Motors din Baia Mare, Bld. Bucuresti nr. 65 sau prin e-mail.

  • Caut loc de munca ca paznic.

  • Firma de securitate, angajeaza agenti de interventie. Beneficii Oferite: -conditii legale de munca, tichete de masa, spor de noapte, plata orelor suplimentare, posibilitatea de promovare si dezvoltare profesionala continua. Cerinte : -disponibilitate pentru un program de lucru in ture; -atestat profesional de agent securitate. - integritate, responsabilitate, rezistenta la stres, dinamism, motivatie pentru munca.

  • caut loc munca ca paza operator electrice sau alte.domenii.astept oferte la .0769708542.

  • Firmă de pază angajează sefi de obiectiv si agenți de securitate pentru un supermarket din Baia Mare. Experiența nu este obligatorie, dar reprezintă un avantaj. Cu sau fără atestat. Mai multe detalii puteți obține la nr. de telefon 0799 996 174 și 0725 201 177.

  • Salveaza cautarea