Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Portari - Paznici Neamt

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • SC angajeaza agenti de paza cu experienta. Salar 3500 lei net + bonusuri motivante. CV-urile se trimit pe adresa de mail recrutaricarmoldova@yahoo.com Telefon 0734885496 / 0726223933.

 • Descriere Descriere SECURITAS SERVICES ROMANIA, companie multinationala, este in cautare de Agenti de Securitate pentru obiective din zona ROMAN Responsabilitati: Activitati de paza si patrulare Asigura activitatea de raportare asupra evenimentelor; Cerinte: Studii medii – liceul, Atestat / Certificat agent securitate/paza-constituie avantaj Atentie/ vigilenta, spirit de observatie, rapiditate in actiuni si in transmiterea informatiilor, Disponibilitatea de a lucra in ture Beneficii: Mediu de lucru tanar si dinamic; Posibilitatea de dezvoltare a unei cariere pe termen lung; Program de lucru flexibil; Pachet salarial motivant– asiguram plata orelor conform reglementarilor legislative; Pentru informatii suplimentare va rugam sa sunati la numarul de telefon:0747 225 925

 • SC FOR SAFE SECURITY SRL, angajează agent de securitate, control acces persoane - auto sau post perimetral. Se cere seriozitate! Oferim salariul atractiv, transport gratuit, program in ture de 12 ore Relatii la telefon.

 • Detin permis cat B de 6 ani Atestat agent securitate ( 4 ani lucrati in domeniu) Studii medii. Ofer seriozitate!

 • SECURITAS SERVICES ROMANIA, companie multinationala, este in cautare de Agenti de Securitate pentru obiective din zona PIATRA NEAMT. Responsabilitati: Activitati de paza si patrulare Asigura activitatea de raportare asupra evenimentelor; Cerinte: Studii medii – liceul, Atestat / Certificat agent securitate/paza-constituie avantaj Atentie/ vigilenta, spirit de observatie, rapiditate in actiuni si in transmiterea informatiilor, Disponibilitatea de a lucra in ture Beneficii: Mediu de lucru tanar si dinamic; Posibilitatea de dezvoltare a unei cariere pe termen lung; Program de lucru flexibil; Pachet salarial motivant– asiguram plata orelor conform reglementarilor legislative; Pentru informatii suplimentare va rugam sa sunati la numarul de telefon: 0747225925

 • RPG Security angajeaza agenti de paza din tara, pentru obiective de tip comercial situate in Bucuresti. Se ofera cazare in Bucuresti. Tarifele oferite pentru agentii de paza sint de 6,5 lei pe ora. Garantam punctualitate salariala si respectarea contractului de munca. Conditii cerute - virsta maxima 55 de ani , minim 8 clase, cazier curat, fara probleme de comportament. Pentru programare interviu sunati la tel 0773937051 Moise Marian.

 • Agent de securitate din zona Piatra-Neamt caut sambata sa prestez servicii la discoteci ca bodyguard rog seriozitate !!!

 • Buna ziua.Caut loc de munca ca agent paza pentru ture de zi si de noapte.Rog seriozitate.

 • Salveaza cautarea