Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Portari - Paznici Olt

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Doresc angajare la Firma de Paza si Protectie.Sunt Of. in rez.,am lucrat in paza si protectie timp de 14 ani.Am lucrat la Firma de Paza si Protectie SC SWATFORCE SRL ca Sef de Obv.,Sef de Tura la Metro craiova,Lidll Caracal.Am Fac. de Sport Craiova.Detin Atestat ptr.Paza si Protectie elib. de Pol.Craiova.Locuiesc in Mun.Caracal,jud.Olt.Doresc angajare in Loc.Caracal.

  • Angajăm personal pentru pază. Se cere: - permis de conducere cat. B - domiciliu in Caracal sau comunele invecinate Pentru detalii va rugam sunati la telefon 0744552804.

  • Firma de paza din Belgia cauta pentru angajare agenti paza pentru diferite obiective: spitale, gradinite, scoli, sumermarket-uri etc. Se pleaca prin contract individual de munca pe perioada nedeterminata incheiat direct cu angajatorul din Belgia Beneficii: salariu atractiv (1.800 euro net), cazare gratuita intr-o casa cu 5 camere mobilate si utilate, posibilitati de cumparaturi in apropiere, asigurare medicala. Limba straina reprezinta avantaj. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta de L-S intre orele 9:00-17:00 la nr. de tel. 0758564152.

  • Salveaza cautarea