Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Prahova doar cu poze Persoane Tip job: Colaborare proiect

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Ingineri Mecanici proiectanti , oferim servicii de proiectare si prototipare ! - Stabilire solutie constructive , lanturi de Cote ; - Calcul structural de rezistenta a materialelor ( structuri , grinzi , sudura grinzi ,calcul de dimensional la diferite solicitari ); - Calcul structural si in varianta CAM; - Executia pieselor proiectate la cerinta clientului ( Plastic: imprimare 3D, Injectie Extrudare, metal - Prelucrari metalice , sudura ) ; Programe de proiectare : Autodesk Inventor , Autocad 2D, Solidworks, Catia v5; - Proiectare si pentru domeniul industrial de refrigerare si arhitectural - Scari metalice cu mana curenta din sticla birouri din sticla cu profile si balamale COLCOM!

 • 2

  Sunt ultimul an la postliceala Toma Socolescu din Ploiești la design interior ,caut de munca in acest domeniu .Nu am experiența, dar îmi doresc să învăț. Autocad, engleza, releveu. Pot lucra și de acasă, pot realiza proiecte.

 • Solutii pentru montajul :usi, parchet, mobilier, livinguri, bucatarii, dormitoare, reparatii si adaptari dupa spatiul disponibil si cerinta clientului.

 • caut sa distribui pliante la blocuri case masini sau stradale orice zi și orice ora preț negociabil și discutabil.

 • 1

  Compania noastra va sta la dispozitie la preturi acceptabile cu factura ,asigurare Cmr pentru transport de marfa : -paletizata -mobila Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ma contactati:

 • Angajam bucatar si ajutor de bucatar pentru prelucrare produse din peste . Pentru bucatar autorizat cu experienta oferim remuneratie salariala de 300 lei/ZI sau cu contract comercial pentru prestari de servicii, cu plata remuneratiei in cuantum de 6200 lei lunar. Pentru ajutor de bucatar autorizat cu experienta oferim remuneratie salariala de 200 lei/ ZI sau cu contract comercial pentru prestari de servicii, cu plata remuneratiei in cuantum de 4500 lei lunar. Program de lucru va fi stabilit saptamanal pe baza de contract de colaborare pe perioada nedeterminata. Program de doua zile lucratoare cu doua zile liber, interval orar 9:00-21:00 Dupa 3 luni se va oferi asigurare de sanatate . Adresa locatiei este in orasul Busteni, judetul Prahova. Nu angajam persoane cu probleme de sanatate, consumatoare de bauturi alcoolice sau substante interzise. Va rugam sa ne transmiteti CV cu poza prin mesaj Publi24.ro sau e-mail. Persoanele selectate pentru interviu vor fi contactati prin e-mail sau telefonic de catre reprezentantul societati. Multumesc!

 • Intocmesc cartile tehnice aferente lucrarilor de drumuri. In plus, realizez desene in autocad (profile transversale tip, profile longitudinale,etc- pentru lucrarile de drumuri), structuri, etc

 • 3

  Un site unde ai posibilitatea sa vizualizezi 4 reclame pe zi ca membru Necalificat sau 8 ca membru Calificat. Un site românesc unde aveti posibilitatea sa castigati bani usor. Nu este nevoie sa cumperi membru Calificat pentru a câștiga bani. Aveti posibilitatea printr-un contract de munca sa lucrați 2h zi si sa castigati mai mulți bani. Accesati https://promoveaza24.com/?ref=liv100

 • 19

  Atelier hobi , reperatii rulote si autorulote , cautam ucenici cu varsta 25 - 35 ani , 5 zile / saptamana , 8 ore , salariu in functie de performante ! Telefon : Luni - Vineri , 9 - 17. .

 • 1

  Ofer cazare Muncitori. Pentru mai multe detalii la numărul

 • 1

  EXECUTAM LUCRĂRI DE BETON AMPRENTAT ȘI ELICOPTERIZAT CU O EXPERIENTA DE PESTE 17 ANI ÎN DOMENIU AVEM O GAMA LARGA DE MODELE ȘI CULORI

 • 2

  se caută colaboratori pentru a lucra de acasa fără sefi, program stabilit de tine ,câștigurile obținute sunt în funcție de implicarea fiecaruia.

 • 1

  Angajam personal calificat sau necalificat-manipulant in fluxul de productie din ferma de crestere a pastravului. Pentru lucrator piscicol necalificat oferim remuneratie salariala de 160 lei/ZI sau cu contract comercial pentru prestari de servicii, cu plata remuneratiei in cuantum de 3800 lei lunar. Pentru lucrator piscicol calificat cu experienta oferim remuneratie salariala de 200 lei/ ZI sau cu contract comercial pentru prestari de servicii, cu plata remuneratiei in cuantum de 4500 lei lunar. Program de lucru va fi stabilit saptamanal pe baza de contract pentru perioada nedeterminata. Program de doua zile lucratoare cu doua zile liber, interval orar 8:00-19:00 Dupa 3 luni se va oferi asigurare de sanatate . De preferinta experienta in domeniul acvaculturii sau in constructii. Adresa locatiei este in orasul Busteni, judetul Prahova. Nu angajam persoane cu probleme de sanatate, consumatoare de bauturi alcoolice sau substante interzise. Va rugam sa ne transmiteti CV cu poza prin mesaj in Publi24.ro sau e-mail: Persoanele selectate pentru interviu vor fi contactati prin e-mail sau telefonic de catre reprezentantul societati.

 • Salveaza cautarea