Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Profesori- Traineri doar cu poze

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Cerințe: absolvent al Facultății de Psihologie practica în lucrul cu copiii persoană empatică, creativă, comunicativă, ludica, care simte o reală plăcere când interacționează cu copiii atitudine pro activă experiența de lucru cu copiii diagnosticați cu tulburări din spectrul autist - constituie avantaj cunoscător al pedagogiilor alternative și psihologiei copilului cunoscător al etapelor de dezvoltare ale vârstei preșcolare persoană cu dorință de învățare aptitudini de lucru în echipă Condiții: pachet salarial motivant cu reale posibilități de creștere training-uri specializate, cursuri contract de munca pe perioada nedeterminata program de lucru Luni-Vineri 8-16 Responsabilități: planificarea activităților educative organizarea și susținerea activităților creative respectă indicațiile coordonatorului de terapie aplica terapia A.B.A pentru fiecare copil în parte îmbunătățirea procesul cognitiv al copiilor monitorizarea și evaluarea progresului copiilor creare de materiale educaționale (PowerPoint) amenajarea mediului educațional în mod atractiv Compania de recrutare ECIM caută oameni Valoroși pentru Companii de Succes

 • 3

  Disponibil online

  CHIMIE ONLINE

  Profesor cu experienta meditez ONLINE sau la domiciliul meu la chimie pentru admitere medicina,farmacie si bacalaureat zona Piața Unirii si online

 • 2

  Disponibil online

  BIOLOGIE ONLINE

  Profesor cu experienta 20 ani meditez ONLINE si la sediul meu din Piața Unirii la Biologie pentru admitere medicina,farmacie si bacalaureat

 • Profesor cu experienta l meditez pentru limba franceza începători copii si adulti

 • Profesor cu experienta meditez la limba română pentru Evaluare Națională si pentru bacalaureat

 • D-nă cu experiență în lucrul cu cei mici ofer sprijin și sugestii în efectuarea temelor - CP - IV, Limba română și Matematică. Activitatea se va desfășura online. Remunerație: cât considerați.

 • 4

  Disponibil online

  Meditatii engleza

  Ofer meditații la limba engleză online, pentru orice nivel (adulți și elevi de liceu). Veți descoperi și aprofunda: regulile gramaticale, elemente de vocabular, nuanțe ale limbii engleze, veți învața să traduceți din și in engleză, veți avea teme și vom conversa. Materia va fi structurată și aplicată conform nivelului și nevoilor Dvs. Ședința are 80 minute și are loc online (Skype).Dețin atestare Cambridge, Berklee & Arizona State University (Coursera). Experiență de peste 15 ani. Ofer și rog seriozitate.

 • 2

  Cu o experiență de 25 de ani în predarea limbii și literaturii române, vin în sprijinul candidaților la examenele de Evaluare Națională, Bacalaureat, Academia de Poliție, Școli de agenți, licee și colegii militare sau civile, admitere la facultăți, ședințe individuale de două ore, pe SKYPE, cu explicații și exemplificări pe tablă, până la deplina înțelegere, fișe de lucru, disponibilitate chiar și pe timpul vacanței, 60 lei/ ședința, tel.0744 378 535

 • Am 27 de ani,sunt profesor pentru învățământul primar si prescolar.Dimineața îmi desfășor activitatea la scoală. Am 8 ani de experiența cu cei mici (vârste între 1-12ani) . Ofer sprijin in dezvoltarea si educarea copiilor,timp de calitate petrecut impreuna, Învățam prin joc! Activitățile se pot desfășura cu mai multi copii. Pot prelua copiii de la scoală. La cerere pot trimite recomandări si CV Disponibilitate: luni-vineri 12.00-18.00

 • 1

  Profesoara cu experienta in activitatea didactica, gradul I, autoare a unui Ghid de pregatire pentru bacalaureat si admiterea in invatamantul superior publicat in 2017, ofer meditatii la disciplina PSIHOLOGIE pentru examenul de bacalaureat si concursul de admitere in invatamantul superior. Folosesc metode active de invatare, rezolvarea de subiecte tip bac si tip grila, care asigura o asimilare a materiei cu usurinta si rezultate excelente la examene.

 • Profesoara gradul I, cu experienta si rezultate excelente in anii anteriori, ofer meditatii la disciplina Sociologie pentru sustinerea examenului de bacalaureat. Ofer materiale necesare pregatirii si asigur rezolvarea de subiecte tip bac. Folosesc Ghidul de pregatire propriu, publicat la Editura Universitaria.

 • 5

  Meditatii Canto Bucuresti De acum si online. Talentul este asemeni unei seminte, el trebuie cultivat cu grija, cu dragoste, cu perseverenta si atunci va rodi rod bun, frumos si va straluci fermecator! Artist liric, bariton, cu experienta de 15 ani cantand pe scenele de opera din Europa, ofer ore de Canto. Se va lucra cu: Respira ie corectă, vocalize pentru dezvoltarea vocii, arii clasice si cântece diverse (muzică clasică, muzică u oară, roman e, folclor), muzică religioasă (în special ajutorul celor, care studiază teologie). Experien a de predare peste 15 ani. Pre : 60 lei/1 ora Mai multe informa ii despre baritonul Vasile Chi iu gasi i pe pagina lui oficială www.vasilechisiu.com i pe youtube. Orele se in în Crânga i sau online. e-mail; Tel. www.operabase.com/a/vasile-chisiu/17427/ro www.vasilechisiu.com/ operanb.ro/artist/vasile-chisiu/ burg-gars.at/besetzung-uebersicht_tosca/vasile-chisiu/ presse.landestheater.at/main.php?g2_itemId=38852 www.vasilechisiu.com/press

 • 1

  Predau cursuri intensive de limba engleză ,la copii preșcolari până.la.varsta de 14 ani.Predau cursuri after.school ,cursuri intensive de contabilitate, IFRS. Tin.evidente contabile,complete de al A.la Z.,in orice soft.

 • Cerințe: Absolvirea unei facultati de profil cu diploma de licenta (matematica-informatica, cibernetica, automatizari si culatoare, altele); Cunostinte de limba engleza; Cunoasterea pachetului Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint, Acces), Sisteme de calcul, Sisteme de operare, Internet; Detinerea certificatelor de grade didactice (constituie avantaj). Responsabilități: Rolul profesorului de Informatica si TIC este acela de a-i invata pe elevii de nivel primar, gimnazial, liceal, bazele folosirii computer-ului, cat si a softurilor, precum si pachetul Microsoft Office (Word, PowerPoint, Excel, Access), navigarea pe internet si informatica, intr-un mod eficient. Atragerea elevilor catre aceasta stiinta in scopul familiarizarii acestora cu calculatorul si a beneficiilor pe care le pot avea prin utilizarea corecta si eficienta a acestui echipament; Pregătirea elevilor pentru examene si concursuri; Participarea la concursuri si olimpiade de profil; Salariul este negociabil.

 • Liceul bilingv Olga Gudynn International School angajeaza profesor/profesori de chimie si fizica pentru invatamantul liceal si gimnazial Cerințe: * Studii superioare de specialitate absolvite in specialitatile chimie-fizica, chimie, fizica; * Experienta pe un post similar la institutii de stat/particulare; * Experienta in Bacalaureatul International-preferabil; * Detinerea gradelor didactice constituie avantaj; * Rezultate la concursuri si olimpiade de profil. Condiții: Program de lucru de luni pana vineri in intervalul orar 8-17 Candidatii, sunt rugati sa trimita un CV actualizat pe email la adresa:

 • Olga Gudynn International School angajeaza profesor de limba si literatura germana pentru invatamant liceal si gimnazial Cerințe: * Studii superioare de specialitate absolvite; * Preferabil dubla specializare germana-spaniola sau germana-franceza; * Experienta pe un post similar la institutii de stat/particulare; * Detinerea gradelor didactice constituie avantaj; * Rezultate la concursuri si olimpiade de profil. Condiții: Program de lucru de luni pana vineri in intervalul orar 8-17 Candidatii, sunt rugati sa trimita un CV actualizat pe email la adresa:

 • Olga Gudynn International School angajeaza profesor de limba si literatura romana pentru invatamant liceal si gimnazial Cerințe: * Studii superioare de specialitate absolvite; * Experienta pe un post similar la institutii de stat/particulare; * Detinerea gradelor didactice constituie avantaj; * Rezultate la concursuri si olimpiade de profil. Condiții: Program de lucru de luni pana vineri in intervalul orar 8-17 Candidatii, sunt rugati sa trimita un CV actualizat pe email la adresa:

 • Disponibil online

  profesor de limba germana

  Profesor etnic german serios, din Cluj Napoca, 22 ani experienta, ofer meditatii la limba germana cu multa rabdare. Ma implic pentru ca cursantii (copii si adulti) sa asimileze cat mai bine, folosind metode adaptate in functie de nevoile si de domeniul de interes al fiecaruia. Locuiesc in centru, am studiat in Germania. Detin materiale didactice pentru examenul de limba germana, pana la nivelul B2; C1. Program flexibil. Sedinta este de 90 min. Telefon 0755707380 e-mail:

 • Disponibil online

  manuale de limba germana

  Vand manuale noi, recente pentru invatarea limbii germane redactate de editura Hueber. Cartile se numesc SCHRITTE INTERNATIONAL si sunt in numar de 6. Nivelul A1.1 A1.2 pentru incepatori A2.1 A2.2 pentru mediu si B1.1 B1.2. Telefon 0755707380 e-mail:

 • 2

  Motivele pt care vrei sa-ti aprofundezi cunostitele in Engleza sunt diferite-i-ti ofera un plus la munca,sa comunici mai usor,sa calatoresti,sa lucrezi in strainatate,sau scoala.etc.Lectiile individuale de Engleza generala le ve-i primi prin mail si ne vom contacta pe skype ,pt explicatii,conversatii ,exercitii.Se urmareste folosirea unei pronuntii corecte,mai fluente si rapide,,cu incredere pt a intelege si fii inteles de un nativ,imbogatirea vocabularului si exersarea intregii gramatici. Converatiile sunt centrate pe toate domeniile de acrivitate din viata cotidina pt a te descurca in orice situatie te afi (la telefon,pe strada,resaturant,cumparaturi,posta,vama,sanatate,etc)-folosind atat expresii uzuale,sinonime,meaninguri,verbe phrasale dar si forma contasa a verbelor(utilizata des de nativi) si alte subtlitati lingvistice.Gramatica se preda clar cu explicarea regulilor si structurilor gramaticale-facand multe exercitii si teste.Se fac recapitulari periodice,la inceput se face o evaluare gratuita a cunostiintelor.Program flexibil,functie de ora la car esti disponibil si orasul in care locuiesti Sunt absolventa universitara,peste 15 ani predare,rezident USA(near native) MULT SUCCES!

 • Salveaza cautarea