Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Restaurante - Localuri doar cu poze

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • RIN Grand Hotel si RIN Central Hotel angajeaza bucatar Cerinte: Detine cursuri de calificare in domeniu Cunoaste procesele tehnologice de preparare a alimentelor Experienta de 3 ani pe o pozitie similara. Disponibil la un program de lucru in ture Responsabilitatile postului: Pregateste preparatele din retetarul unitatii in conformitate cu standardele in vigoare (pentru restaurant a la carte, bufet suedez, evenimente si conferinte) Monteaza preparatele inainte de servire Monitorizeaza indeplinirea standardelor HACCP (etichetare, curatenie etc) Verifica si respecta zilnic fisa de productie (fisa de evenimente, bufete) Beneficii: prime de sarbatori, acces gratuit la Water Park Otopeni pentru angajat si membrii familiei, petreceri pentru angajati si copiii acestora. Trimite CV-ul pe adresa de email sau il poti depune la receptia hotelului RIN Grand (Soseaua Vitan-Barzesti, nr. 7D, sector 4, Bucuresti - puncte de reper:Targul de masini Autovit sau Vitantis Shopping Center)

 • RIN Grand Hotel te invita sa te alaturi echipei in postul de Ospatar colaborator (part time) OSPATAR COLABORATOR (part-time) Cerinte: Abilitati foarte bune de lucru in echipa si comunicare cu clientii Calificare profesionala de ospatar Experienta in domeniu, Persoana comunicativa, responsabila, cu atentie la detalii Cunostinte de limba engleza. Disponibil/ disponibila pentru a lucra in cursul saptamanii dar si in weekend-uri la evenimentele festive desfasurate in hotel (conferinte, congrese, nunti, botezuri, petreceri private etc.). Responsabilitati: Efectueaza mise en place-ul in restaurant Pregateste setup-ul in sala de eveniment conform fisei Intampina clientii si preia comenzile intr-o maniera profesionala Ofera servicii ireprosabile clientilor. Trimite CV-ul pe adresa sau il poti depune la receptia hotelului RIN Grand (Soseaua Vitan-Barzesti, nr. 7D - puncte de reper: Targul de masini Autovit sau Vitantis Shopping Center)

 • RIN Grand Hotel angajeaza Spalator de vase Responsabilitati: spalat vasela, tacamuri, pahare; curatat masini, cuptoare si alte aparate de lucru; efectuarea curateniei in bucatarii si cantina. Cerinte: persoana muncitoare si serioasa, disponibila pentru ture de zi si de noapteOferim: contract de munca perioada nedeterminata, tichete de masa, prime de sarbatori, petreceri de Craciun pentru angajati si copiii acestora, acces gratuit la Water Park Otopeni Trimite CV-ul pe adresa de email sau il poti depune la receptia hotelului RIN Grand (Soseaua Vitan-Barzesti, nr. 7D, sector 4, Bucuresti - puncte de reper:Targul de masini Autovit sau Brico DepotVitan)

 • Candidatul ideal Esti in cautarea unui loc de munca? Iti doresti independenta financiara, program flexibil si sa faci parte dintr-o echipa care sa te ajute sa te dezvolti din punct de vedere profesional? Noi suntem ceea ce cauti. Aplica si vino sa ne cunoastem! Responsabilitatile noului nostru coleg vor fi: - Informarea clientilor in legatura cu serviciile oferite, regulamentul de joc, promotiile aflate in desfasurare; - Efectuarea platilor catre clienti si tinerea evidentei acestora; - Emiterea tichetelor de pariere in sistemul informatic al companiei; - Incasarea si gestionarea numerarului pentru vanzarea serviciilor/produselor oferite de companie; - Intocmirea zilnica a documentelor financiar - contabile si tinerea evidentei operatiunilor de incasari. Oferim: - Salariu competitiv; - Tichete de masa; - Training specializat; - Oportunitati de dezvoltare profesionala; - Loc de munca stabil; - Echipa tanara, ambitioasa, orientate spre atingerea rezultatelor; - Program de lucru flexibil; - Contract de munca pentru perioada nedeterminata. Pentru mai multe detalii, suna la nr de telefon sau trimite-ne CV-ul tau la adresa de e-mail mentionata in afisul nostru!

 • Angajam barman cu/fara experienta, pentru restaurant in Cluj Napoca, pe strada Eroilor.

 • Cafe Lumiere din Shopping City Mall angajeaza ajutor barman pentru sambata si duminica. CV-urile se trimit pe adresa noastra de mail josefinpub(@)yahoo.com

 • Esti zambitor si amabil? Iti place sa socializezi? Cautam o echipa pentru a se ocupa de partea de productie si vanzare intr-o locație noua, in curs de deschidere. Avem disponibile joburi de brutar/patiser, vanzator, ospatar si barista. Program de zi, salariu atractiv si beneficii. Te asteptam in echipa noastra!

 • Ristorante Gamberetto în Piața Unirii, Timisoara Angajăm ajutor în bucătărie, barman și ospătari. Email : Telefon: 0735537845/0763970287 Salariul se discuta la interviu.

 • Angajam COVRIGAR / PATISER CU EXPERIENTA pentru covrigarie-patiserie aflata in BUZAU. Se ofera salariu motivant ( cuprins intre 1700 lei - 2000 lei), stabilitate si siguranta financiara, mediu de lucru placut. Program de lucru: de luni pana vineri - 8 ore/zi si doua sambete pe luna. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul: 0745 07.06.05 - sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj de Luni-Vineri.

 • Bucatar cu experienta pe orice tip de bucatarie Românească și Internațională. Pe A la carte și evenimente de orice nivel și complexitate caut colaborare sau angajare în Bistrita sau limitrof. Cer și ofer seriozitate Persoanele interesate sa sune la nr. De telefon ptr. detalii.

 • Club de noapte din Craiova angajeaza dansatoare cu sau fara experienta. Cazare asigurata , carte de munca la 8 ore , Salariu 70 lei / noapte , procent la consumatie 35% 0762.314.053

 • Angajam animatoare si barmana pt.night club in baia mare, oferim toate conditiile.Inf. tel.0745108957

 • Bucatar cu experienta deschid noi locati meniu a la carte ,meniu eveniment pentru detali nu ezitati

 • SC cavaleru elegant pune la dispoziție bucătari ospatari,venim in sprijinul dumneavoastră pentru diverse evenimente dar și deschidem noi locație cu ajutorul bucătarului nostru chef executiv selectat de către firma noastră dintr-o emisiune ce se difuzează la noi in tara pregatim pentru noile locație atât meniuri de eveniment dar și de a la carte se oferă rețetar dar și training pentru personal ,de la meniuri simple până la cele de top chef executiv echipa noastră este alcătuită din 40 de ospătari bucătari de linie și doi bucătari chef executiv pentru detaliichef Necula Mihai gătește pentru evenimentul tău.

 • Firma de evenimente angajeaza în regim part-tyme ospătari șef sala cu experienta doar cei ce au disponibilitatea de a se deplasa în tara pentru detali 0749932327

 • Echipa bucătari ospătari preluam evenimente 2019 organizam nunti de până la 1000de persoane ne deplasam în toată țara pentru a fi onorat evenimentul va rugam sa ne contactați cu cel puțin 2–3luni până la data evenimentului pentru a putea fi onorat, meniu se poate pregăti la cererea clientului sau posibilitatea de a alege din meniul nostru detali

 • Frydor Pub angajeaxa persoana pt postul de barman ospatar zona Girocului

 • Salveaza cautarea