Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Restaurante - Localuri

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Eşti o persoană energică, dornică să accepte noi provocări și care vrea să lucreze alături de o echipă dinamică? Eşti încă student şi doreşti să acumulezi experienţă profesională? Aplică pentru poziţia de Crew și hai să-i cunoști pe toți colegii cărora jobul la McDonald’s li se potrivește!

 • Angajam baieti si fete cu minim 10 clase pentru un restaurant de tip Fast Food din Deva. -12 clase pentru caserie. In bucatarie sunt urmatoarele departamente; -marinare, fainare, prajire si ambalare; Se lucreaza in 2 ture, 8h/zi, 6h/zi sau pe weekend. 5 zile pe saptamana cu 2 libere. Salariul: 1840 ( 1525 NET+ 315 Tichete) Suna la 0775 593 037.

 • Angajam baieti si fete cu minim 10 clase pentru un restaurant de tip Fast Food din Arad. -12 clase pentru caserie. In bucatarie sunt urmatoarele departamente; -marinare, fainare, prajire si ambalare; Se lucreaza in 2 ture, 8h/zi, 6h/zi sau pe weekend. 5 zile pe saptamana cu 2 libere. Salariul: 1840 ( 1525 NET+ 315 Tichete) Suna la 0775 593 037.

 • Cautam personal pentru Fast Food in Arad. Program este de 8h. Salariu net- 1525 Tichete de masa 315 Total venit- 1840 Suna la 0775 593 037 sau trimite cv la

 • Angajam baieti si fete cu minim 10 clase pentru un restaurant de tip Fast Food din Cluj. -12 clase pentru caserie. In bucatarie sunt urmatoarele departamente; -marinare, fainare, prajire si ambalare; Se lucreaza in 2 ture, 8h/zi,. 5 zile pe saptamana cu 2 libere. Salariul: 2483 ( din care 315 Tichete) Suna la 0775 593 037.

 • Bucătăreasă cu experiență,doresc angajare sau colaborare din luna ianuarie 2020.Ma deplasez și în țară.Multumesc

 • Restaurant LA NUCI din Afumati (zona Doraly) angajeaza personal pentru curatenie si vase. Oferim: contract de munca, salariu motivant + bonuri de masa, 2 mese gratis. Program de lucru in ture (1 zi cu 1 zi) Suna acum la nr. de telefon pentru a stabili un interviu de angajare.

 • La Nuci Restaurant & Ballroom din Afumati (zona Doraly/China Town) angajeaza ajutor ospatar / ospatar cu contract de munca, program in ture ( 1 zi cu 1 zi ), salariu motivant de la 2500 lei +bonuri de masa, 2 mese gratis. Experienta constituie un avantaj, dar daca nu ai, te specializezi in cadrul restaurantului. Suna acum la nr. de telefon 0740156630 pentru a stabili un interviu de angajare.

 • LA NUCI Restaurant & Ballroom din Afumati (zona Doraly) angajeaza PIZZAR cu contract de munca, program de lucru 12/24 h sau flexibil, salariu 2800 lei (la care se adauga tips motivant), 2 mese, transport asigurat. . Experienta constituie un avantaj, dar daca nu ai, te specializezi in cadrul restaurantului. Suna acum la nr. de telefon 0740156630 pentru a stabili un interviu de angajare.

 • LA NUCI Restaurant & Ballroom din Afumati (zona Doraly) angajeaza BUCATAR cu contract de munca, program de lucru 12/24 h sau flexibil, salariu 3000 lei (la care se adauga tips motivant), 2 mese, transport asigurat. . Experienta constituie un avantaj, dar daca nu ai, te specializezi in cadrul restaurantului. Suna acum la nr. de telefon 0740156630 pentru a stabili un interviu de angajare.

 • LA NUCI Restaurant & Ballroom din Afumati (zona Doraly) angajeaza AJUTOR BUCATAR cu contract de munca, program de lucru 12/24 h sau flexibil, salariu 2500 lei (la care se adauga tips motivant), 2 mese, transport asigurat. . Experienta constituie un avantaj, dar daca nu ai, te specializezi in cadrul restaurantului. Suna acum la nr. de telefon 0740156630 pentru a stabili un interviu de angajare.

 • Restaurantul Chios din Cluj-Napoca este in cautare de noi colegi pentru intregirea echipei. Avem nevoie de personal curatenie, hostess, ospatar si ajutor de ospatar, barman si ajutor de barman. Daca v-am trezit interesul si doriti sa aflati mai multe detalii va stam la dispozitie la numarul de telefon din afis. Va asteptam!

 • Restaurant sector 3 Bucuresti,zona metrou Nicolae Grigorescu,angajam barman( fata/baiat) cu experienta. Program 2 zile cu 2 zile,salariu motivant plus tips. Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la nr de tel 0726 307 767.

 • Angajam OSPATAR cu/fara experienta . Salariu atractiv si bonusuri. Oferim si solicitam seriozitate . Detalii la 722 - arata telefon - sau la sediul Corso Cafe .

 • Restaurant sector 3 ,Bucuresti,angajam pizzar cu experienta,cuptor cu lemne,persoana agreabila. Program 2 cu 2,salariu motivant plus tips. Pentru mai multe informatii sunati la 0726.307.767

 • Fete , femei si cupluri de acasa 90% comision peste 1000$ pe luna https://vchatdeacasa.webnode.ro/ https://www.facebook.com/vchat.deacasa

 • bucatar cu experienta nationala si internationala in hoteluri si restaurante caut o locație cu care colaborare Specializat în tehnici moderne( sous vide,moleculara ,slow cooking,Fusion) si traditionale si mediteranea. caut angajament ferm in suceava si in zone in apropiere. cer si ofer seriozitate maxima. Aștept mesaje pe site nu respund la telefon se poate si colabora in anumite conditii pentru evenimente etc. pentru detalii va rog un mesaj nu respund la telefon

 • SC TURKISH KEBAB & SHAORMA cu sediul în Sibiu angajează ajutor bucătar Sunt disponibile 2 posturi C.V. - urile insotite de o poza recenta se depun la adresa de e-mail de pe site.

 • BUCATAR/AJUTOR DE BUCATAR Pregatire si experienta: - diploma de calificare in domeniu; - experienta de minim 2 ani constituie un avantaj; - aspect fizic placut, prezenta agreabila, amabilitate, solicitudine; - atitudine pozitiva si concilianta in relatiile cu clientii si colegii; - disponibilitate pentru compromisul constructiv Activitati principale: - sa pui in practia retele preparatelor, respectand standardele mentionate, cat si modul de prezentare - sa comunici deschis si onest atunci cand intampini probleme - sa mentii locul de munca curat si organizat - sa respecti normele de sanatate, siguranta si curatenie pentru toate produsele - sa respecti uniforma (ex. sortul) locatiei si sa te asiguri ca este prezentabila - sa fii punctual si sa gestionezi eficient situatiile in care nu poti asigura prezenta Sarcini si indatoriri specifice: - sa iti faci jobul cu seriozitate si pasiune - sa ai o atitudine prietenoasa atat catre clienti, cat si catre colegi - sa fi interesat in a te dezvolta si a deveni mai bun in fiecare zi - sa fi indraznet si creativ si sa vii cu propuneri de retete noi - sa oferi o mana de ajutor colegilor tai atunci cand sunt foarte ocupati CE OFERIM: - salariu motivant + bonusuri - mancare proaspata zilnic - posibilitate de promovare - program de lucru flexibil - mediu de lucru prietenos - seriorizitate si corectitudine - posibilitate de a adauga in meniu propriile retete

 • Salveaza cautarea