Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Restaurante - Localuri

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angajam bucatar cu experienta pentru restaurant cu meniu traditional situat intr-un centru comercial, program 48/48 ore sau intr-un singur schimb. Oferim conditii foarte bune de lucru, contract pe perioada nedeterminata, seriozitate, salariu atractiv si bonusuri de performanta. Telefon 0724234986.

 • Angajam pentru restaurantele cu meniu clasic situate in zonele de food-court din incinta Shopping City Mall Calea Sagului, respectiv Bega Shopping Center, urmatoarele categorii de personal: -bucatar -ajutor de bucatar -lucrator comercial servire la linie -lucratori necalificati Oferim contract de munca pe perioada nedeterminata, salariu motivant si conditii de munca excelente.

 • Angajam 2 bucatari cu experienta pentru restaurantele cu meniu clasic situate in zonele de food-court din incinta Shopping City Mall Calea Sagului, respectiv Bega Shopping Center. Oferim contract de munca pe perioada nedeterminata, salariu motivant si conditii de munca excelente.

 • Ce ai zice de un job la fel de #Cool ca și tine??Ești #tînăr/#ă ,#curajos/#oasă,cu vorbele la tine? #Voios/#oasă,cu un #vibe bun,dar în același timp o persoană #responsabilă,care își dorește să #exceleze,#disciplinat/#a,#curios/#oasă de tot ce înseamnă această #aventură?#Dornic/#ă de #socializare și care este #pregătit/#a să devină o persoană #independentă #financiar?Noi îți spunem doar atât! Abia așteptăm să ne #cunoaștem!!Vino să ne spui câteva cuvinte despre tine,#convinge-ne că vrei să facem #gașcă bună #împreună și vei fi de-al nostru! Primii #pași îi facem împreună ,iar dacă ai #experiență, deja vorbim de la un alt nivel. Ce zici,te bagi?Salar 2000ron Nr.de telefon:0727838419 LIKE &SHARE pls

 • Angajam urmatoarele categorii de personal: 1. Pentru restaurantul situat in Shopping City Mall Calea Sagului, cu program de lucru in doua schimburi 48/48: - bucatar sau ajutor de bucatar cu experienta in prepararea ciorbelor, supelor si garniturilor - ajutor de bucatar fara experienta - personal servire la linia de servire, de preferat cu experienta in utilizarea casei de marcat si a touch-screen-ului sau cu dorinta de a invata utilizarea acestora 2. Pentru restaurantul din str. Paris nr. 2A (cladirea de birouri unde se afla Registrul Comertului) cu program intr-un singur schimb, de luni pana vineri: - personal servire la linia de servire, cu experienta in utilizarea casei de marcat si a touch-screen-ului. Oferim contract de munca pe perioada nedeterminata, salariu motivant, mediu de lucru profesionist si placut.

 • Angajam ajutor de bucatar, lucrator necalificat bucatarie, lucrator comercial si casier linie de servire, cu program 48/48 ore sau intr-un singur schimb. Oferim conditii foarte bune de lucru, contract pe perioada nedeterminata, salariu atractiv, posibilitate de calificare la locul de munca. Telefon 0724234986.

 • Angajam bucatar, ajutor de bucatar si lucrator comercial pentru restaurantul nostru situat la etajul de food court din Shopping City Mall Calea Sagului. Oferim contract de munca pe perioada nedeterminata, salarizare motivanta, pregatire profesionala, mediu de lucru placut si modern. Programul de lucru este 48/48 (doua zile servici, doua zile libere). Contactati-ne la unul din numerele de telefon: 0724234986, 0356177587

 • Cautam bucatar cu experienta pentru restaurant cu meniu clasic situat la etajul food- court din Shopping City Mall Calea Sagului, program de lucru 48/48. Oferim contract pe perioada nedeterminata, salariu motivant si conditii foarte bune de lucru si dezvoltare profesionala. Contactati-ne la unul din numerele de telefon: 0724234986, 0356177587

 • Angajam OSPATAR CU EXPERIENTA pentru restaurant cunoscut din Buzau. Se ofera: salariu motivant + alte beneficii. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul :0745070605 sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj de Luni-Vineri.

 • Cautam urgent bucatar si ajutor de bucatar. Conditii de munca foarte bune si decont transport.

 • Cafeneaua Vintage Cafe din Progresul Deva (str.Horea,bl.4,parter)cauta ospatar. Relatii la tel.0724508494.

 • Angajam OSPATAR CU EXPERIENTA pentru tereasa cu vanzare de produse traditionale din Buzau. Se ofera: salariu motivant de la 1600 lei la 1800 lei + alte beneficii. Program de lucru: 2 zile lucrate- 2 zile libere. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul :0744 668 559 sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj de luni pana vineri.

 • WASABI recruteaza/Hai si te-angajeaza! Suntem o echipa vesela si activa si avem nevoie de inca o colega care sa ni se alature pe partea de vanzare si debarasare! Locatia noastra este situata in Iulius Mall Timisoara (Food Court) si comercializam produse cu specific japonez ( sushi in proportie deAvem nevoie de persoane la program full time ( 12 cu 24 h): intr-o saptamana se lucreaza Marti, Joi si Vineri cu weekend liber, iar in cealalta saptamana se lucreaza Luni, Miercuri, Sambata si Duminica de la 9:00 la 22:00 ( cu o ora de pauza distribuita inegal). Beneficii: Pachetul salarial cuprinde un salariu fix ( in functie de experienta anterioara porneste de lalei BRUT) + bonuri de masa in valoare de aprox. 300 de lei. Contract de munca pe perioada nedeterminata. Nr. de contact

 • Pozitii disponibileChef de PartieDemi Chef de Partie Conditie: -limba engleza la nivel conversational – mediu; -experienta in domeniu de minim 3 ani; -calificare Salarizarea incepe de la 8,21 GBP/ ora si variaza in functie de pozitia ocupata si experienta detinuta. NU se achita comision in tara! Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la adresa de email: sau la numarul de telefon.

 • Firma de catering angajeaza cofetar si ajutor cofetar.

 • Cel mai nou restaurant din Brasov isi deschide portile in luna septembrie! Suntem o echipa de profesionisti si ne dorim in echipa oameni seriosi, pasionati de arta culinara! Asadar, ANGAJAM BUCATAR SI AJUTOR DE BUCATAR. Salariul se stabileste doar in urma interviului, nu telefonic! Daca esti interesat, te rugam sa ne contactezi telefonic sau prin mesaj pt a stabili un interviu!

 • Angajam urgent sofer livrator pizza. Sunati direct la nr de telefon afisat.

 • Trattoria Locale Politehnica, angajează: Ajutor de bucătari, ospătari. Locația se afla in Militari pe Iuliu Maniu, in spatele benzinăriei Mol.

 • Restaurant Pizzerie Sandany angajează Pizzar (valabil doar pt doamne)Se decontează transportu și o masa pe zi! Salar atractiv!

 • Ne dorim in echipa noastra o persoana care trateaza cu seriozitate locul de munca, harnica, organizata, respectuoasa si comunicativa. Daca ai dorinta de a invata lucruri noi, iti place sa lucrezi si sa te implici in ceea ce faci, suna-ne sau hai sa te cunoastem. Experienta nu este o problema atata timp cat esti dispusa sa inveti. Oferim urmatoarele : - Salariu motivant , 2.000 lei net + bonus din vanzari . - Seriozitate si un loc de munca stabil . - Un mediu de lucru placut . - Contract de munca pe o perioada nedeterminata . Localul este situat in zona Freidorf , oferim si cazare . Informatii si programari la interviu la nr de telefon .

 • Salveaza cautarea