Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Restaurante - Localuri

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angajez ospatari ,bucatari ,vanzatoare!!Persoane cu experienta sau fara ,dar cu maxima seriozitate!!Apelam si la persoane mai in varsta dornice sa munceasca sa fie active .

 • Oferim: - salariu fix - tips - plata ore speciale: suplimentare, de noapte, de weekend - masa gratuit - decont transportprima Craciun - oportunitati de crestere in cariera Va asteptam in echipa celui mai mare lant de restaurante!

 • Angajam bucatar si ospatar restaurant La Machedoni. Salariu negociabil

 • Angajam OSPATAR si BARMAN CU EXPERIENTA pentru restaurant cunoscut din Buzau. Se ofera: salariu motivant + alte beneficii. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul :0745070605 sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj de Luni-Vineri.

 • Angajam BARMAN CU EXPERIENTA pentru restaurant cunoscut din Buzau. Program de lucru: 1 zi lucrata- 1 zi libera. Salariul se discuta la interviu- pornind de la 1800 lei net , in functie de experienta. Mediu de lucru tanar si placut. Pentru detalii sunati la numarul: 0744668 559.

 • Program 8 ore/zi Salariu de la 1500 Lei/Luna În funcție de experiența. Interviu zilnic.

 • Posturi disponibile SOFER LIVRARI LA DOMICILIU CASIERITA MODELATOR CHIFLE (CHIFLER) TAIETOR CARNE (SHAORMAR) CERINTE: Persoana comunicativa si flexibila Persoana energica, prezentabila SI INGRIJITA Seriozitate si responsabilitate Atenta la detalii Rezistenta la stres si la stat in picioare Disponibila de lucru in ture Experienta constituie un avantaj dar nu este decisiva. Cautam si persoane fara experienta, dar care doresc sa invete. SE ASIGURA TRAINING PROFESIONIST. BENEFICII: UN LOC DE MUNCA STABIL in cadrul companiei in deplina si continua dezvoltare TRAINING GRATUIT MASA ASIGURATA ZILNIC CONTRACT DE MUNCA CONFORM CERINTELOR LEGALE POSIBILITATE DE PROGRAM FLEXIBIL POSIBILITATEA DE A FACE PARTE DINTR-UN MEDIU PLACUT SI DISCIPLINAT CU POSIBILITATE DE MARIRI DE SALARIU IN FUNCTIE DE PERFORMANTA SI ATITUDINE BONUSURI SI PREMII Pentru detalii Mihai

 • Restaurant Blue Acqua Iasi angajeaza: bucatar, ajutor bucatar, ospatar cu experienta ,ajutor de ospatar, barman cu experienta, ajutor de barman si muncitor in servicii pentru curatenie - (curateniie curte restaurant) Pentru detalii sunati de luni pana vineri intre orele 9.00-16.00.

 • Suntem în căutarea unei persoane harnice, doritoare a unui castig suplimentar. Pentru un Bistro în mun. Timișoara, Piața Unirii, str. Gh. Lazăr, vis a vis de Liceul Lenau, avem nevoie de ajutor 4 ore pe zi, spre finalul programului de deservire clienți, începând cu orele 20.00 sau 21.00 (flexibil): spălat vase (există și mașină automată), curățenie spațiu aprox. 60 mp. Salariul se plătește pentru fiecare oră de lucru, pentru început 15 lei, dar este negociabil ușor, pe parcursul colaborarii. Relații la telefon: 0723.540.842 - Aurora

 • Cartofisserie.angajeaza lucratori comerciali. Programul de lucru este in 2 schimburi. Conditii pentru ocuparea posturilor: - studii medii - seriozitate - persoane responsabile, atente la nevoile clientilor Responsabilitati: - prepararea produselor - ralationarea cu clientii - operarea pe casele de marcat Beneficii: - salariu motivant - o masa calda/zi - oportunitati de avansare si stabilitate.

 • Ospatar restaurant Colibele Haiducilor Piatra Neamt Relatii la telefon - 0753632455

 • Angajez pe termen lung colega pt primire clienti, incasare, servire masa fast food, in locatie timisoara, pe pietonala. Apreciem o prezenta placuta, zambitoare, calda. Telefon sau sms la 0723777050

 • Va stam la dispozitie intre orele 09.00 - 17.00 la sediul nostru din Horodnic de Sus , sau la numarul de telefon 0744788874 C.V. pe adresa de e-mail

 • Angajam persoane dornice de munca cu sau fara experienta pentru postul de lucrator comercial in sibiu city center cat si in noul mall ce se deschide acum. Principalele responsabilitati sunt: - procesarea legumelor; - vanzarea salatelor. NU NECESITA SA AI EXPERIENTA TE INVATAM NOI Beneficii: Program flexibil full time Pachet salarial 1800 Bonusuri :Tichete de masă in valoare de 200 Ron Training :Mediu de lucru sănătos Oportunităţi de avansare Siguranţă

 • Master chef experiență în bucătărie pescăreasca, fructe de mare, românească veche, frantuzeasca, paste, peste 2000 de evenimente la activ, libaneza rece, ciolane la rotisor cu lemne de foc, bufete suedeze, burgeri, mic dejun, team ' building, steakuri unice de vita ,deserturi rafinate, dressinguri savuroase pt salate, sculptor in legume si ciocolată, accept oferte în București , sau orașe apropiate . Detin echipa completa, de la ajutori bucatari, bucatari, ospatar, sef sala.Poti suna si pe tel : 0773990967 Se accepta doar oferte serioase.

 • Angajez modelator/ covrigar pentru covrigarie-patiserie in Bucuresti, zona Piata Gorjului. Salariu motivant + bonusuri + prime. Tel. 0769158904

 • Agio bistrot angajează bucătar.

 • el torito doreste sa isi mareasca echipa , hai cu cv ul tau la interviu te asteptam in strada iancu capitanu 30(in spate la foisorul de foc)

 • angajam in centrul comercial mega mall! alege acest job daca: esti constiincios esti responsabil esti deschis sa inveti si sa te dezvolti ai abilitati de relationare cu clientii ai abilitati de lucru in echipa .,iti oferim program flexibil, pachet salarial atractiv bonusuri, tichete de masa, mediu de lucru sanatos . Angajam lucrator comercial pe restaurant , etaj 2 Mega Mall . Oportunitati de avansare. (Salariu incepe de la 1600lei + 300 lei bonuri de masa incluse .

 • Salveaza cautarea