Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Restaurante - Localuri doar cu poze

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Restaurant fast-food angajează casieri, personal în bucătărie pentru preparatul/ prăjitul produselor. Se oferă program de lucru atât part time cât și full-time, salariul fiind de 1500lei + bonuri de masă de 15lei/buc pt programul full-time si de 1200 lei +bonuri de masă de 15 lei pt programul part-time de 6h, plata orelor lucrate suplimentar sau in zile de sărbători legale cu 175% respectiv 200% în plus, 50% reducere pt meniurile cumparate din cadrul restaurantului. Contract de munca, concediu 21zile pe an, primă de sărbători, bonusuri pentru implicare. Programul este foarte flexibil și se mulează perfect și pentru cei care mai au și un alt serviciu!!! Posibilităti reale de avansare în cadrul companiei! Restaurantul este în zona Lujerului, Sector 6! Tel. 0727082685

 • Rustic,lant de autoserviri cu mancare romaneasca angajeaza femeie ajutor bucatareasa,chiar fara experienta (curatat legume,paneuri etc) pentru locatia din Park Lake Titan. Salariu 2000ron in mana si mancare la alegere. Program o zi(8-21)cu una libera. Tel: 0733967668

 • Angajam fete harnice,chiar fara experienta pentru servire clienti la Fast-Food Rustic in Auchan Militari.. Salariu1800 ron in mana si mancare la alegere,program o zi(9-22)cu una libera. Sunati !

 • Rustic,lant de Fast-Food cu mancare romaneasca angajeaza fete chiar fara experienta,pentru servire clienti.Salariu 1800ron in mana si mancare la alegere,program o zi(9-22)cu una libera. Sunati pentru interviu!

 • Cautam colegi noi full time! Colectiv tanar si dinamic. Ajutor pizzar/ shaormar/ personal fast food Punct de lucru zona garii Oferim 1800-2000 net, cu posibilitate de a avansa. Program flexibil, la intelegere. Daca esti harnic, serios si punctual, nu ezita sa ne contactezi. Hai sa ne vedem la un interviu! Contact: 0730426087 Stefan 0765946113 Ovidiu

 • Bună ziua ma numesc Opinca Georgiana, am 16 ani si sunt eleva in clasa 9 ,caut un loc de munca pe vară. Sunt energică, serioasă și pitică. Acesta este nr meu 0745249885cand aveti nevoie de mine ma puteti contacta.

 • SHANGHAI (înființat în 1998) este lider de piață în domeniul restaurantelor și fast-food-urilor chinezești din Cluj-Napoca. Ne-am câștigat reputația de angajator corect cu angajații săi - avem colegi care lucrează la Shanghai încă de la înființare (de 21 de ani). Acum a sosit momentul să ne extindem și la Sibiu! Dacă ești o persoană onestă, poți lucra în echipă și îți place să interacționezi cu oamenii - atunci Shanghai express te vrea în echipa fantastică de la noul Mall din Sibiu! :) Experiența în domeniu nu este necesară, dar constituie avantaj. Oferim: salar motivant, 2 mese pe zi și niște șefi super :) Cei interesați pot afla mai multe detalii la nr de telefon 0744883289 (vă rugăm să sunați între orele 9.00-18.00). Abia așteptăm să ne cunoaștem!

 • SHANGHAI (înființat în 1998) este lider de piață în domeniul restaurantelor și fast-food-urilor chinezești din Cluj-Napoca. Ne-am câștigat reputația de angajator corect cu angajații săi - avem colegi care lucrează la Shanghai încă de la înființare (de 21 de ani). Acum a sosit momentul să ne extindem și la Sibiu! Dacă ești o persoană onestă, poți lucra în echipă și îți place să interacționezi cu oamenii - atunci Shanghai express te vrea în echipa fantastică de la noul Mall din Sibiu! :) Experiența în domeniu nu este necesară, dar constituie avantaj. Oferim: salar motivant, 2 mese pe zi și niște șefi super :) Cei interesați pot afla mai multe detalii la nr de telefon 0744883289 (vă rugăm să sunați între orele 9.00-18.00). Abia așteptăm să ne cunoaștem!

 • Afacere la cheie de vanzare. doua branduri cunoscute in Baia Mare, Pizzerie si Fast Food Only delivery Functionam de 2 ani, experienta de piata, profesionalism. Clienti formati (baza de date de peste 10 mii de clienti activi) Autorizatii full Vanzari lunare constante (dovada rapoartelor fiscale + bilantul anului anterior si cifra de afaceri) Utilaje profesionale Maxigel, JKS si Hendi Se preda cu absolut tot ce este in unitate, echipamente, marfa, ambalaje, si stocurile la momentul respectiv. Inclus: 1 masina de livrare (renault megane) Angajati calificati si profesionisti Conditii de vanzare In cazul vanzarii firmei si brandului, pretul este de 25.000 euro. Se pun la dispozitie toate actele firmei pentru verificari. Avantaje: Clienti formati si vanzari constante, contracte cu firme, contracte cu furnizori si preturi de achizitie negociate si avantajoase, punct de lucru pozitionat central, posibilitate de dezvoltare imediata si chiar dublarea veniturilor, plus un plan de marketing aflat in derulare. Se ofera retetele originale de preparare. Scurta Prezentare: Din dorinta de a face ceva nou si calitativ, am luat initiativa sa deschid firma. Desi investitia initiala este de aproximativ 50 mii euro, in aceasta suma fiind inclusa si toata partea de Marketing si reclama, am hotarat ca este momentul sa o predam unei persoane harnice care este gata sa duca mai departe aceste doua frumoase branduri. Pretul cerut este un pret corect, avand in vedere cifra de afaceri de 5 ori mai mare, comparativ cu primul an. Firma este intr-o continua crestere si dezvoltare, motivele vanzarii nu tin de aceste aspecte. Pe scurt, cifrele vorbesc de la sine. Sunt dispus sa ofer pregatirea necesara timp de o luna noilor administratori plus toate aspectele interne. Pentru cei interesati 100%, va rog sa ma sunati in fiecare zi, dupa ora 11:00 Toate detaliile necesare le gasiti aici. In rest, nu astept telefoane cu intrebari stupide. Esti interesat, suni, bem o cafea si povestim. Cer si ofer seriozitate! Numai bine !

 • Angajam personal cu experienta in domeniul fastfood.pentru detalii va asteptam in calea Buziasului nr.11,sau la nr de telefon afisat.

 • Barman sau ospatar/ita pentru locatie selecta in Militari Residence. Salariu atractiv si mediul de lucru foarte lejer. Va asteptam in echipa noastra Ev Don Fusion.

 • Cautam gelatier cu experienta si permis auto.

 • Personal pentru curatenie fete si baieti dar si cameriste cu experienta.sau fara experienta ,totul se invata important este sa ti doresti sa lucrezi . Ne intereseaza persoane serioase curate, ingrijite ..Salariu motivat si atractiv incepand cuin functie de zilele lucrate ,Program 8 ore plus 1 ora pauza. Se lucreaza 5 zile cu 2 zile libere ,asta insemnind ca uneori poti lucra sambata si duminica si sa ai liber uin cursul saptamanii..Masa asigurata pe durata celor 8 ore. Abonament ,metrou sau ratb decontat ,carte de munca ,salariul la data stabilita.Sunati numai daca sunteti interesati cu adevarat. . Rugam seriozitate si oferim la randul nostru.

 • Restaurant cu specific Românesc din Ungaria, localitatea Tiszaalpár, angajează: - barman, ospătar (obligatoriu limba maghiara) Specificațiile postului: -Persoană comunicativă, deschisă și profesionistă. -aspect fizic plăcut, prezentă agreabilă, amabilitate, solicitudine -atitudine pozitivă și conciliantă in relațiile cu clienții si colegii. Beneficii: Cazare, mâncare, bonificații salariu negociabil echipă dinamică mediu de lucru plăcut. Informații(românå, maghiară) numai la tel: +36 20 374 6421(Takó József)

 • Angajez barman(fată). Program de noapte. Salariu 2000 ron.

 • Angajam hostess pentru activitate in cluburi Bucuresti Cerem: - aspect fizic placut. - varsta minima 18 ani. Oferim: - plata la zi - comision din bauturi - contract de munca - asigurare medicala Pentru inscrieri va rugam atasati foto si lasat numar de contact

 • Angajam animatoare pentru activitate in cluburi de renume din Bucuresti, petreceri si evenimente. Cerinte: - aspect fizic placut - atitudine foarte pozitiva - abilitati de intretinere a unei atmosfere pozitive pe durata evenimentului Se ofera: - remunerarie avantajoasa - comisoane - posibilitatea de a avea un program flexibil Pentru inscrieri te rugam sa atasezi aici foto si sa lasi datele de contact

 • RESPONSABILITATILE POSTULUI * Verificarea stării de curățenie în bucătărie, anexe, spatii de depozitare; * Verificarea produselor preparate în bucătărie: calitativ, cantitativ si estetic; * Verificarea respectării normelor igienico-sanitare în bucătărie; * Stabilirea necesarului de materii prime si auxiliare, comanda si recepția acestora. CERINTELE POSTULUI * Experiență într-un post similar; * Diplomă de calificare în domeniu; * Abilități foarte bune de comunicare; * Persoana responsabilă, organizată, cu inițiativă. OFERTA: * Salariu atractiv; * Bonuri de masa; * Spor de fidelitate; * Bonus pentru recomandare de personal; * Prime de Pasti si de Crăciun; * Card de sănătate la o clinică privată; * Decontarea transportului pe raza municipiului Brașov.

 • Pentru detalii, va rog sunati 0771130553.Rog seriozitate!

 • Salveaza cautarea