Anunțuri
Horeca-
Anunțuri promovate (Vizualizare toate)
-
Promovat
Ajutor shaormar fara experienta,salariu 4000 lei+CM perioada nedeterminata+1 masa zilnic,zona Berceni,sector 4,program de lucru 1 zi da ,1 zi nu,14 ore zi,va asteptam cu un apel la: in vederea stabilirii unui interviu,se asigura taxiul la plecarea din tura
-
Promovat
HOTEL EVIA*** DIN EFORIE NORD angajaza : PERSONAL : RECEPTIONERI, Ajutor de OSPATAR , CAMERISTE, AJ. BUCĂTAR SE OFERĂ CAZARE ȘI MASĂ GRATUIT, CONTRACT DE MUNCĂ SALARII F.F.BUNE.
-
Promovat
Zone angajeaza Pizzer cu experienta. Salariul in functie de experienta, mediu placut de lucru.
-
Promovat
SC BLUE ACQUA MARINE SRL, IASI Angajeaza pe prioada nedeterminata : MUNCITOR IN SERVICII PT CURATENIE -MENTENANTA RESTAURANT, SPALATOR DE VASE SI OSPATAR CU EXPERIENTA SI PREPARATOR FAST-FOOD Pentru detalii sunati la - (manager ) Cosmin
-
Anunțuri
Anunțuri pe pagină: 20 / 50
-
Angajam receptioner hotel in Otopeni Se lucrează in ture de 7 zile cu 7 zile libere Tura de noapte Cerințe minime: Limba engleza conversional Permis de conducere categoria B Experienta în domeniu nu este obligatorie dar constituie un avantaj Atitudine ospitaliera Abilități de operare PC Descrierea postului: Operațiuni de check-in check-out Facturare Administrarea și procesarea rezervarilor
-
Restaurantul Unique din stațiunea Mamaia este în căutarea unui bucătar șef cu experienta, dedicat si pasionat pentru a se alătura echipei noastre de gastronomie. Dacă iubirea ta pentru arta culinară este egalată doar de creativitatea și dedicarea ta pentru preparatele de înaltă calitate, atunci te invităm să aplici pentru acest post. Cerințe: Experiență solidă în domeniul culinar. Cunoștințe profunde în gastronomie. Capacitatea de a crea și inova rețete si meniuri. Abilități excelente de conducere și coordonare a echipei de bucătărie. Capacitatea de a gestiona eficient stocurile, costurile și bugetul bucătăriei. Atitudine pozitivă, comunicare eficientă și abilități excelente de gestionare a timpului. Responsabilități: Dezvoltarea și implementarea noilor meniuri, rețete și tehnici culinare. Supravegherea întregului proces de preparare a mâncărurilor, asigurându-te că toate preparatele sunt pregătite conform standardelor noastre. Coordonarea și supervizarea personalului de bucătărie, asigurându-te că toți membrii echipei lucrează în mod eficient și respectă standardele de igienă și siguranță alimentară. Gestionarea stocurilor de alimente și aprovizionarea în funcție de cerințele de zi cu zi. Menținerea unui mediu de lucru curat și organizat în bucătărie. Oferim: Oportunitatea de a lucra într-un restaurant de top, cu o reputație excelentă în domeniul gastronomic. Un mediu de lucru dinamic și profesionist, unde creativitatea și inovația sunt apreciate și încurajate. Remunerație competitivă, în concordanță cu experiența și abilitățile tale. Posibilități de creștere și avansare în cadrul companiei. Dacă ești gata să aduci pasiunea și talentul tău într-un mediu profesionist te rugăm să trimiți CV-ul tău actualizat. Te vom contacta pentru un interviu în cel mai scurt timp posibil. Alătură-te echipei noastre și ajută-ne să continuăm să oferim experiențe culinare deosebite la Restaurantul Unique din stațiunea Mamaia!
-
Program 12 h zi, 3 zile saptamana. Slarizare in functie de competentele profesionale, (3000 - 4000 lei). Contract de munca pe perioada determinata sau nedeterminata. Pentru ore lucrate in week-end se asigura plata suplimentara cu procent de 75%. Solicitam disponibilitate de lucru.
-
Daca esti talentat, pasionat sa lucrezi in cadrul unui restaurant si cauti noi oportunitati, te asteptam in echipa restaurantului SABROSO! CE CAUTAM? - BARMAN care sa realizeze cele mai bune cocktail-uri si fresh-uri! CE OFERIM? -salariu motivant, pe masura experientei! -posibilitati de promovare! -contract pe perioada determinata si nedeterminata; -mediu placut de lucru; Contacteaza-ne la
-
Angajam personal curatenie(doar femei) pentru hotel in zona Bariera Traian, Galati. Pentru informatii si detalii va rugam contactati-ne la numarul de telefon: zero-sapte-trei-zero-cinci-opt-noua-noua-zero-opt
-
Hai și tu în echipa Spartan Constanța! Avem următoarele posturi disponibile Preparator Taietor Asistent Manager Bucatar Program benefic posibilitate de a lucra intr-un program flexibil pentru a avea un echilibru între viața personală și munca! În plus, ai parte de dezvoltare profesională și personală, cu ajutorului suportului nostru. Ce îți oferim ? Salariu motivant cu măriri salariale chiar după primele 3 luni si după fiecare an. Prima de Paște Crăciun Bonus constant pe tot parcursul anului, cu o mărime considerabila pe timpul verii Masă asigurata din partea firmei. Un mediu plăcut in care tu te vei simții extraordinar și vei venii cu mare drag la munca! Hai sa ne cunoaștem și sa continuam povestea Spartan împreuna! Pentru mai multe detalii sunați la
-
-
Salon Cristi Pascu Exclusive ,Piata Victoriei, angajeaza receptionera cu experienta.Salariul cuprins intre 3500-4000 lei .Programul de lucru 8.00-20.00.Se lucreaza o zi lucratoare si o zi libera.
-
Hotel Premium Wellness Sport, Bucuresti, zona Bdul Metalurgiei - Berceni, sector 4, angajeaza bucatar cu experienta de lucru pe a la carte si evenimente, bucatarie romaneasca si internationala. Cerinte: seriozitate, disponibilitate pentru a lucra in weekend, atributii de efectuare consumuri, necesare materii prime. Program 2 zile cu 2 zile, contract de munca, salariu fix + bonuri de masa. Asteptam CV la adresa de email:
-
Hotel Premium Wellness din Bucuresti, zona Metalurgiei - Berceni, angajeaza personal curatenie. Program de lucru in ture, contract de munca, salariu fix + bonuri de masa.
-
Angajam agenti imobiliari fete si baieti cu sau fara experienta,venituri substantiale,program flexibil,cursuri si scolarizare gratis.
-
Hotel Draga Maria din Predeal își mărește echipa! Te asteptam in echipa noastra dacă ești o persoană: responsabilă, organizată, cu atenție distributivă și memorie bună; cu abilități foarte bune de comunicare Ceea ce trebuie să faci este: să servești clienții cu preparate culinare, băuturi și alte produse specifice restaurantului; să efectuezi mise-en place, în ordinea cerută de tehnica servirii; să monitorizezi mesele și să asiguri coerenta în servire; să urmărești gradul de satisfacție al clienților și impresiile acestora; să încasezi de la clienți contravaloarea notelor de plată Oferim: Cazare si masa pentru cei care nu sunt din zona Program in ture Salariu motivant si bonusuri in functie de performanta si implicare Mediu de lucru placut
-
-
pizzar cu experienta pentru cuptor cu lemne, program 2 cu 2 (9:30- 22) .Se ofera 250 de lei tura, carte de munca + alte bonusuri din vanzare. pizzeria este situata in sectorul 6 militari. Mediul de lucru placut. Pizzerie cu o vechime de 7 ani. Te asteptam in echipa noastra!
-
firma de catering angajam femeie pentru curatenie si spalat vase. se lucreaza vineri , sambata si duminica de la ora 14 la ora 22. se ofera contract de munca si o masa pe zi. plata se face in fiecare zi la sfarsitul programului. se ofera 110 lei zi. licatia este in militari sector 6
-
Angajam,Ospatari,Ospatarite,Barmani,Barmanite,PR,Hostess,DJ,Asistenta Manager,Social Media,Creator Content Cu experienta sau fara Part Time sau Full Time Sunati sau trimite ti un email pe adresa noastra pentru un interviu!
-
Angajam Bucatar pentru restaurant de preferat experienta. Restaurantul este in zona Splaiul Uniri.Salariu atractiv si bonificatii zilnice.
-
Oferim locuri de munca pe litoral,în Mamaia zona ,,Rex,,locație de top ,piscine și restaurante pe plaja.Cautam personal pt următoarele posturi: Beach boys -50 persoane (18-35 ani) Picoli -10 persoane fete sau băieți Personal curățenie-8 persoane Personal vase -8 persoane Ospatari-20 persoane Salariul net începând de la 4500 lei,oferim și cazare pentru cei din afara localității.Cere detalii la
-
Angajăm runner pe post permanent pentru restaurant în piața ovidiu Și barmani pentru un pub tor în piața ovidiu Pentru mai multe detalii sunați la numărul de telefon vă rog
-
Angajam bucatar cu experiență pt Autoservire. Program Luni-Vineri,Smabata si Duminica liber. Salariul se discuta in baza unui interviu,experienta in domeniu necesara si constitue un avantaj.