Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Restaurante - Localuri Arges doar cu poze

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angajez bucatareasa ofer și cer seriozitate mediu plăcut, meniul zilei mai multe detalii la tel 0756410792

 • Incepand cu 10 ianuarie primim comenzi de catering familial in zona Pitesti si imprejurimi din produse Bio.Toate produsele sunt productie proprie.Toate comenzile se primesc cu 24 de ore inainte .Fiecare comanda este personalizata ,nu se prepara decat cantitatea solicitata.Livrarea se face in maximum 2 h de la preparare.Comenzi si detalii la 0740253715.Oferim servicii ca bucatar sau ajutor de bucatar ,1 sau 2 persoane la diverse evenimente sau in restaurante in Pitesti sau imprejurimi.Posesor permis profesionist,alte aptitudini si activitati diverse.Asigur si administrare sau intretinere la peniuni,hoteluri sau casa de vacanta.0740253715

 • Caut loc de munca part time in pitesti dupa orele 17:30

 • Program in ture doua zile lucrate cu doua zile liberezi/noaptesau la 9 ore. Oferim salariu fix, tichete de masa, spor de vechime totala in munca, spor de noapte, spor de weekend. Asiguram masa calda + cazare la o vila din Otopeni, langa Bucuresti, bonusuri periodice acordate in functie de vanzari. Locatie cafenea: In incinta Aeroportului Henri Coanda. Persoanele interesate sunt invitate sa trimita un CV la adresa de e-mail Te informam ca datele cu caracter personal sunt colectate si prelucrate de DNATA CATERING in cadrul acestui proces de recrutare pentru pozitia la care ai aplicat. Datele cu caracter personal sunt colectate si procesate in acord cu legislatia in vigoare, cu politicile, practicile, standardele si procedurile interne in materia protectiei datelor cu caracter personal. Daca doresti sa modifici, actualizezi, corectezi sau stergi, in tot sau in parte, oricare dintre datele personale pe care le-ai completat, te rugam sa ne contactezi la urmatoarea adresa de e-mail:

 • Principalele atribuţii și responsabilități: - Efetuează curățenia, igienizarea și amenajarea în camere și în spațiile de folosință comună; - Verifică situația scriptică a camerelor ocupate și libere, situație provenită de la recepție; - Verifică funcționalitatea dotărilor din spațiul de cazare, raportând receptionerului eventualele defecțiuni; - Raportează recepționerului orice pagubă cauzată de client; - Raportează recepționerului obiectele uitate sau abandonate de client în hotel; - Pregătește lenjeria pentru spălătorie; - Asigură păstrarea în bune condiții a materialelor de curățenie, a consumabilelor și a echipamentului de curățenie; - Asigură curățenia, întreținerea și amenajarea spațiilor conexe. Cerinţe: - Persoană responsabilă, conștiincioasă și punctuală; - Stare de sănătate bună; - Spirit gospodăresc; - Bun simț; - Spirit de observație; - Simțul ordinei; - Energică. Oferim: - Salariu competitiv; - Cazare gratuită; - Pachet asigurare medicală privată; - Mediu de lucru plăcut, dinamic; - Training pentru formare și dezvoltare profesională; - Posibilitate de dezvoltare a carierei. Lanțul Hotelier Mera include complexul Mera Resort de 4 stele din Venus (Hotel Mera Sky, Hotel Mera Blue si Vilele Mera), Mera Brise din Mangalia și Mera Onix din Cap Aurora.

 • Pasionat(a) de cafea? Te asteptam in echipa noastra. Cautam o persoana vesela si pozitiva care isi doreste sa lucreze intr-un coffee boutique. Oferim training de instruire + mediu de lucru placut. Program: L - V, 09:00 - 18:00 Oferim: 2.700 lei (BRUT)

 • Pensiunea Diana angajeaza ospatar cu experienta. Salariu motivant. Transport decontat. Evenimente platite separat.

 • Salveaza cautarea