Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Restaurante - Localuri Bihor

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Cofetaria American Desserts din Lotus Center angajeaza bucatar si/ sau ajutor bucatar. Daca esti o persoana placuta, sociabila, responsabila si vrei să ai un loc de munca stabil, modern intr-un mediu de lucru cu un nou LOOK, placut, dulce si sarat, trimite CV-ul tau sau depune-l la cofetaria noastra din Lotus Center Oradea. Cautăm persoane cu sau fara experienta care au mai avut legatura cu domeniul horeca.

 • Cofetaria American Desserts din Lotus Center angajeaza cofetar sau ajutor cofetar. Daca esti o persoana placuta, sociabila, responsabila si vrei să ai un loc de munca stabil, modern intr-un mediu de lucru placut si dulce trimite CV-ul tau sau depune-l la cofetaria noastra din Lotus Center Oradea. Cautăm persoane cu sau fara experienta care au mai avut legatura cu domeniul horeca. Orarul de lucru este flexibil si se discuta cu fiecare in parte. Posibilitati orar: 2 cu 2 8 ore part time.

 • Cofetaria American Desserts din Lotus Center angajeaza ospatari pentru sala. Daca esti o persoana placuta, sociabila, responsabila si vrei să ai un loc de munca stabil, modern intr-un mediu de lucru placut si dulce trimite CV-ul tau sau depune-l la cofetaria noastra din Lotus Center Oradea. Cautăm persoane cu sau fara experienta care au mai avut legatura cu domeniul horeca. Orarul de lucru este flexibil si se discuta cu fiecare in parte. Angajam si cu program part time.

 • Angajez barman/ospătar cu cunoștințe de pariuri

 • Ptr .afacere de familie

 • Angajez manager si lucrator pentru kebab cu experienta in domeniu in oradea telefon 0770 346004

 • Responsabilitati: Casier: • Intampina clientul, preia comanda clientului, incaseaza contravaloarea comenzii, livreaza comanda, multumeste clientului pentru vizita Lucrator in bucatarie: • Pregateste si prepara produsele din pui, lucreaza cu carne cruda, faina si condimente, respecta standardele si procedurile de preparare (marinare, breading/fainare, prajire, ambalare)

 • Angajam cu contract de munca in Italia ( contract italian) următoarele categorii de personal : - cameriste - ospătari - barmani - personal Bucătărie ( cu experiența ) Cazarea si masa asigurate in camere de personal 3 mese pe zi la orele stabilite de direcțiune . Salariul este cuprins între 1000-1300 euro in funcție de expeirenta si nivelul oferit. Nu acceptam persoane cu pașaport biometric . Nu acceptam cupluri . Tel : 0741359179

 • Se lucrează 8 ore pe zi. Pentru mai multe detalii sunați la 0747914827

 • Angajam barman-ospatar/a. Detalii la telefon 0744862558 sau la adresa Nicolae Jiga 48, Restaurant & Bar CremadelMary, Oradea.

 • Angajam barman-ospatar/a. Detalii la telefon 0744862558 sau la adresa Nicolae Jiga 48, Restaurant & Bar CremadelMary, Oradea.

 • Descriere, angajam barman sau barmana cu sau fara experienta . lucrul in schimburi, o zi de lucru si doua de odihna. salariu foarte avantajos + ciubuc + alte facilitati cererem cea mai mare seriozitate.

 • Noi, la Vezuv, incercam sa facem cea mai buna pizza si sa oferim o experienta pe masura. Pentru asta, ne cautam coleg fain,comunicativ, responsabil, pozitiv, gata sa ne ajute in misiunea noastra aromata. Nu ai nevoie de studii superioare sau de experienta, te invatam noi tot. Totusi, e musai sa fii organizat, bun coleg si sa nu-ti fie frica sa zambesti :D Salariul este 1800 lei, plus anumite bonusuri de performanta si de respectare a standardului de calitate. Ce-i sigur, e ca dupa munca trebuie si mancare, asa ca pizza e din parta noastra cand esti la lucru. Pentru mai multe detalii: 0743987544

 • Caut o fata tinera pentru postul de casiera din Oradea la salile de pariuri Go bet ! Situata Cartier Rogerius ! !!! PROGAM DE LUCRU 2 zile cu 4 libere !!! Angajam fete sociabile, cu simtul umorului, sincere, responsabili, carora sa le faca placere sa lucreze cu oamenii si care isi doresc sa se dezvolte din punct de vedere profesional, intr-un mediu dinamic si placut, alaturi de o echipa tanara. Cerinte: -spirit de echipa si intelegere cu restul colegelor -prezenta placuta, sociabila, activa, cu bune abilitati de comunicare; -persoana calma, cu stapanire de sine, cu simtul responsabilitatii bine dezvoltat; -atentie la detalii; -experienta nu este necesara, asiguram instruire la locul de munca; -avantaj experienta de lucru nu este necesara !

 • Restaurant lotus angajează ajutor bucatar mai multe detalii nr tel 0742372072 0743499512

 • STEFY Pizza situata pe strada Republicii pietonal angajam barmana și ajutor bucătar cu minima experiența. Relatii la telefon 0746123496 sau la sediu

 • Pentru a deveni membru al echipei noastre sunt necesare: Bune abilităţi de comunicare și organizare; Spirit de iniţiativă, creativitate şi lucru în echipă; Seriozitate, punctualitate. Cunostinte culinare aprofundate: meniuri din gastronomia internationala, tehnologii de fabricatie a preparatelor culinare, cunostinte HACCP Abilitati de lider: formarea si instruirea echipei, bun motivator Aptitudini manageriale: conducerea eficienta a gestiunii, urmarirea si optimizarea costurilor si indicatorilor de performanta (randamente, consumuri) Responsabilități: Efectuează o serie de operaţii pentru prepararea produselor culinare: decongelare, curăţare, spălare, tranşare, dezosare, fasonare, tocare, porţionare, curăţire a alimentelor utilizate în procesul de fabricaţie; Verifică permanent nivelul calităţii produselor oferite de firmă; Participă la inventarierea stocurilor, ori de cȃte ori este nevoie; Propune reţete noi şi participă la întocmirea fişelor tehnologice; Realizează preparatele din meniu conform reţetelor şi standardelor companiei; Cunoaşte şi respectă rotaţia stocurilor, normele şi criteriile de depozitare a materiei prime; Răspunde de calitatea şi aspectul produsului final destinat servirii de către consumator; Urmează instrucţiunile HACCP date de şeful ierarhic superior, respectă normele de igienă. Beneficii: Tichete de masă proporțional timpului lucrat; Planuri de dezvoltare profesională și training; Evenimente interne și teambuildinguri; Bonusuri anuale și de performanță; Abonamente medicale personalizate. Relatii la telefon: 0733 663 328

 • Angajam baieti si fete cu minim 10 clase pentru un restaurant de tip Fast Food din Ploiesti. -12 clase pentru caserie. In bucatarie sunt urmatoarele departamente; -marinare, fainare, prajire si ambalare; Se lucreaza in 2 ture, 8h/zi, 6h/zi sau pe weekend. 5 zile pe saptamana cu 2 libere. Salariul: 1840 ( 1525 NET+ 315 Tichete) Suna la 0775 593 037.

 • Angajez brutar cu experienta in localitatea Biharia, ofer salar intre 2000-2400 lei(in mana) cu program 3 zi/saptamana, noaptea nu se lucreaza, ofer bonus de sarbatori.

 • Angajez patiser/cofetar cu experiență in oradea, 8 ore. Salar 3000 ron brut. Pentru detalii: 0744623692

 • Salveaza cautarea