Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Restaurante - Localuri Bihor

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Pensiunea Varadia din Oradea angajeaza personal cu experienta pentru postul de ospatar full time si part time, inclusiv pentru perioada extrasezoniera. Persoanele interesate vor depune CV-ul la sediul pensiunii intre orele 8:00 - 16:00 de L-V. Detalii la interviu la pensiune.

 • Fabrica de bere artizanala din Oradea, cauta magager pentru evenimente Cautam o persoana responsabila, serioasa, punctuala, comunicativa, cu abilitati de organizare. Salariu atractiv , masina de servici, telefon, laptop si bonusuri Full-time. Pentru detalii va rugam sa ne contactati la nr. de tel.:0744587091sau pe email:

 • Angajez brutar cu experienta in localitatea Biharia, ofer salar intre 2000-2400 lei(in mana) cu program 3 zi/saptamana, noaptea nu se lucreaza, ofer bonus de sarbatori.

 • Angajam cu contract de munca in Italia ( contract italian) următoarele categorii de personal : - cameriste - ospătari - barmani - personal Bucătărie ( cu experiența ) Cazarea si masa asigurate in camere de personal 3 mese pe zi la orele stabilite de direcțiune . Salariul este cuprins între 1000-1300 euro in funcție de expeirenta si nivelul oferit. Nu acceptam persoane cu pașaport biometric . Nu acceptam cupluri . Tel : 0741359179

 • Angajez ospatar/a si barman/a pentru cafe-bar Story in Rogerius, Oradea Telefon 0722624717

 • Restaurant / Sală de evenimente angajează personal cu experiență Dorim sa ne mărim echipa și căutam ospatar / ospătăriță cu experiență! Dacă ești o persoana veselă , orientată către client , cu atitudine pozitivă și rezistența la stres înseamnă ca ești ceea ce noi căutam! Cunoștințe de limbă engleză constituie un avantaj. Contractul de munca este pe perioada nedeterminată și condițiile de lucru sunt excelente! Dorim și oferim seriozitate și loialitate! Pentru mai multe detalii și programarea unui interviu ne puteți contacta la 0744-109511

 • Angajez manager si lucrator pentru kebab cu experienta in domeniu in oradea telefon 0770 346004

 • Caut o fata tinera pentru postul de casiera din Oradea la salile de pariuri Go bet ! Situata Cartier Rogerius ! !!! PROGAM DE LUCRU 2 zile cu 4 libere !!! Angajam fete sociabile, cu simtul umorului, sincere, responsabili, carora sa le faca placere sa lucreze cu oamenii si care isi doresc sa se dezvolte din punct de vedere profesional, intr-un mediu dinamic si placut, alaturi de o echipa tanara. Cerinte: -spirit de echipa si intelegere cu restul colegelor -prezenta placuta, sociabila, activa, cu bune abilitati de comunicare; -persoana calma, cu stapanire de sine, cu simtul responsabilitatii bine dezvoltat; -atentie la detalii; -experienta nu este necesara, asiguram instruire la locul de munca; -avantaj experienta de lucru nu este necesara !

 • Angajam baieti si fete cu minim 10 clase pentru un restaurant de tip Fast Food din Ploiesti. -12 clase pentru caserie. In bucatarie sunt urmatoarele departamente; -marinare, fainare, prajire si ambalare; Se lucreaza in 2 ture, 8h/zi, 6h/zi sau pe weekend. 5 zile pe saptamana cu 2 libere. Salariul: 1840 ( 1525 NET+ 315 Tichete) Suna la 0775 593 037.

 • Fortisimo din (Beius) face angajari fete si baieti pentru postul de barman ospatar! Program de lucru una cu doua libere!

 • Angajam ospatar cu sau fara experienta

 • Angajam barmana/ospatara.Tel.0744826343.

 • Salveaza cautarea